Super god oplevelse med Alex. Skrev om design inden jeg kom i studiet, og så finjusterede han det efter en kort snak, så det blev præcis, som jeg håbede. En simpel streg er nogle gange svær, men ha... Mehr ansehen
Alle folk der inde skaber en god stemning, måde de er overfor hinanden den gode arbejdsånd, det er fantastisk. Jeg er blevet tusset derinde de sidste 3-4 år må det ved at være, med arm, ben, brys... Mehr ansehen
Soul of ink er først og fremmest en super lækker shop. Altid god stemning og særdeles god hygiejne skaber rammerne for en fantastisk oplevelse - hver gang. Jeg er blevet tatoveret af Alex gennem... Mehr ansehen
Jeg har brugt Soul of ink og er blevet tatoveret af Alexander de sidste 6 år hvis ikke mere og skal snart ind igen og have lavet videre på benet. Det er altid professionelt, hyggeligt, god stemnin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Soul of Ink handler tatoveringer om mere end blæk på huden – det handler om kunst, identitet og tillid. Vi er et tatoveringsstudie i København, hvor erfarne tatovører forener kreativitet og håndværk for at skabe personlige designs med sjæl. Vi lægger stor vægt på at skabe en tryg og inspirerende oplevelse for alle vores kunder. Uanset om du kommer med en klar idé eller blot en fornemmelse, hjælper vi dig med at forme dit motiv, så det bliver unikt og meningsfuldt. Hver tatovering bliver til i tæt dialog med dig – fordi din historie fortjener at blive fortalt på din måde. Hos Soul of Ink går vi aldrig på kompromis med kvalitet, hygiejne eller detaljegrad. Vi arbejder kun med professionelle materialer og moderne udstyr, og vi tager os den tid, der skal til, for at resultatet bliver præcis, som du ønsker. Vi tror på, at tatoveringer skal føles rigtigt – både før, under og efter processen. Derfor er du altid velkommen til at kigge forbi, få en snak og mærke stemningen i studiet.
Rolighedsvej 17, 1958, Frederiksberg , Dänemark
- soulofinkdk@gmail.com
- soulofink.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Klar anbefaling!
En simpel streg er nogle gange svær, men han gjorde det virkelig fint og jeg er meget tilfreds!
Pænt studio og god hygiejne - og virkelig rart personale. Kan kun anbefale!
En super rar og god oplevelse
En super rar og god oplevelse, lever op til alle forventninger så en kæmpe anbefaling hvis man ønsker en eller flere tatoveringer
Tilfreds!
God kommunikation både via. IG inden sessionen og under forløbet.
Venligt personale, rene forhold og gode resultater.
Alt i alt godt tilfreds og kan varmt anbefales☀️
Super tilfreds med mine 4 små super…
Super tilfreds med mine 4 små super seje tats 🙌🫶💫
Jeg var gæstetatovør hos soul of ink og…
Jeg var gæstetatovør hos soul of ink og det var skønt at se en shop have fuldstændig styr på det. De havde styr på hygiejne og de var forberedt. Og ikke mindst super imødekommende og følte mig velkommen
Gode og hyggelige mennesker
Jeg er blevet tusset derinde de sidste 3-4 år må det ved at være, med arm, ben, bryst og kun været en god fornøjelse at skulle tage derind😁
Sindsygt god og hjemmelig oplevelse
Sindsygt god og hjemmelig oplevelse. Jeg følte mig hørt og tage seriøst samt i utrolig trygge hænder. Resultatet blev fantastisk og jeg er meget glad!
Soul of ink ❤️
Det er altid professionelt, hyggeligt, god stemning, plads til sjov og altid flotte tatoveringer.
Så hvis man skal have lavet noget og mangler et sted, så kan jeg virkelig anbefale dem. Jeg skulle kun have dækket en gammel en, men har snart halvdelen af kroppen dækket af Alexanders flotte arbejde!
Soul of ink er en shop i topklasse
Jeg er blevet tatoveret af Alex gennem flere år og jeg har kun gode ting at nævne om ham. Han sørger for at man føler sig tryg fra start til slut i processen og tatoveringerne han laver, er af højeste kvalitet. En super dygtig tatovør og et virkelig rart menneske.
Jeg kan kun anbefale, at man får lavet sit fremtidige blæk hos Soul of ink.
Super fede omgivelser hvor man føler…
Super fede omgivelser hvor man føler sig velkommen i deres lokaler.
Af med skoene - en, syntes jeg, super fed ting. Man føler sig meget hjemme.
Anbefaling herfra er at de har hjemmesko til kunder
Virkelig glad for resultatet
Virkelig glad for resultatet, super oplevelse, kan klart anbefales.
Gode tatovør og mega hyggelig shop
De har fået lavet de fleste af mine tatoveringer hos soul of ink og det har vært en fantastisk oplevelse være gang med en god stemning fra man kommer ind til man er færdig man bliver mødt af en masse gode og dejlige mennesker som har en masse erfaring og som kun vil har at man er tryg og har en god oplevelse og det er de gode til
10/10 vil helt klart fortsætte med at komme hos dem
Stor anbefaling
Jeg blev tatoveret af Alexander, og det var en meget professionel og topklasse service/arbejde lige fra starten. Jeg fik med det samme oplevelsen af en tatovør, som sætter sig ind i mine ønsker og behov.
Jeg vil give min bedste anbefaling af shoppen og især Alexander.
Den bedste oplevelse og resultat
Jeg har fået lavet en del tattoos gennem årene, men Soul of Ink var en helt anden oplevelse. Man kan virkelig mærke, at de går op i deres kunst og gerne vil give dig den bedste oplevelse. Alle er imødekommende, og jeg følte mig virkelig tilpas. Det føltes næsten som at være stamkunde på grund af den måde, vi alle talte og hyggede os sammen på.
Alex er ekstremt sød og god til at forklare tingene og tilpasse designet, så man får det bedst mulige resultat. Man kan roligt vælge dem, uanset om man skal have lavet sin første eller næste tattoo. Jeg kommer kun til at blive tusset herfra fremover 🫶🏼
Beste tattoo shop super hyggelig…
Beste tattoo shop super hyggelig stemning og de sødeste og super dygtige tatovører har få lavet af 3 kunstnere der inde og alle var så søde og så dygtige 🖤
Fantastisk shop, er kommet her i mange år
Jeg har fået lavet min tatovering hos Soul of Ink af Alexander, og jeg er virkelig glad for resultatet. Fra start følte jeg mig godt tilpas, og man kan tydeligt mærke, at han går op i både sit håndværk og i at kunderne får en god oplevelse.
Alexander er ikke kun virkelig dygtig til sit arbejde, men også rigtig godt selskab undervejs, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Der er en afslappet og hyggelig atmosfære i studiet, så det er bare rart at være der.
Jeg er vild med min tatovering og kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefale Soul of Ink
professionelt og hyggeligt
Jeg har fået lavet flere tattoos hos Soul of Ink, og jeg har kun haft gode oplevelser hver gang. Super professionelt og hyggeligt miljø, hvor man føler sig tryg fra start til slut. Der er også mulighed for både kaffe og sodavand, og studiet ligger virkelig godt tæt på metroen og en Føtex. Kan klart anbefales!
Elsker det her sted!
Meget dårlig og dyr oplevelse
Desværre en virkelig dårlig oplevelse hos Adelheide. Jeg er i forvejen tatoveret på omkring 60% af kroppen og har derfor en del erfaring med både smerte, healing og generelt tatoveringsarbejde. Derfor kunne jeg også hurtigt mærke, at noget ikke føltes rigtigt i det her forløb.
Jeg gik ind til projektet med forståelsen af, at Adelheide var lærling, men jeg forventede stadig et håndværksmæssigt forsvarligt resultat og ordentlig sparring fra mester eller mere erfarne tatovører undervejs. Det oplevede jeg desværre ikke.
Forløbet var præget af unødigt meget smerte, dårlig healing, ardannelse, ujævn mætning og et resultat, som nu skal køres over igen hos en anden tatovør. Problemerne blev forklaret med min hudtype da jeg påpeget mine bekymringer men efter skift til ny tatovør har jeg oplevet markant mindre smerte, langt bedre healing og fået at vide, at min hud reagerer helt normalt.
Jeg har samlet betalt omkring 20.000 kr. og står tilbage med et resultat, der i praksis skal laves om igen.
Tvangsanmelding
Denne anmeldelse er overhovedet ikke skrevet under tvang.
Super fed shop, super søde mennesker.
10/10 ville tage der hen igen.
Og jeg mener det :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.