Super fin service og medarbejder, da jeg under bestilling måtte kontakte firmaet med et spørgsmål. Da varen er en gave (Soundliving Move) der ikke er givet endnu, så kan jeg p.t ikke udtale mig om k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkeligt flotte, og virker som de skal. Er meg imponeret over noise cancellation delen, den er overraskende god. Ikke for tunge på hovedet, men dækker stadig over ørene på en meget behagelig måde. H... Mehr ansehen
Über Soundliving.dk
- soundliving.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan på ingen måde Soundlivings…
Jeg kan på ingen måde Soundlivings earbuds! De to par jeg havde blev begge defekt efter lidt tid. De sendte et par nye og allerede få måneder virkede de heller ikke. Den ene bus står af og de forbinder til min telefon i tide og utide selvom de ligger i etuiet….
64199 Vi er glade for den
64199 Vi er glade for den. Jeg oplever dog problemer med at få den til at fange min iPad. Og mobil.
Dårlig oplevelse hos soundliving.
Dårlig oplevelse hos soundliving
De hade t
Hovedtelefoner og Earbuds på tilbud
Så jeg troet jeg købte nogle Hovedtelefoner og Earbuds på tilbud
Men det var bare lyv da jeg hade betalt og der stadigvæk i kassen stod som tilbudsvare betalte jeg og da jeg fik en E mail var Earbuds til FULD PRIS øøøh nårh😏 det ville jeg godt nok ikke så jeg skrev en E mail til soundliving og fik ikke en dyt ud af dette😏 så ringet jeg soundliving op og de var ikke særlig samarbejde villige så ville de undersøge det forstår hvad der var sket jeg siger det er okay i mellemtiden ja så for jeg endnu en E mail om nu har de sendt mine produkter øøøh vi er midt i en sag og de sender mine produkter øøøhh nårh😏 nej det forstår jeg slet ikke, så nu har jeg fået nok jeg har brugt OVER 2 TIMER på dem😡😏 og det ender med jeg siger jeg så vil sende alle produkter tilbage Hovedtelefoner og Earbuds det har jeg nu gjort og venter nu på de for pakken og de overføre mine penge tilbage... ingen anbefaling her fra mig.
Har handlet flere gange hos Soundliving…
Har handlet flere gange hos Soundliving og har flere gange haft fat i deres kundeservice og altid et hurtigt svar.
Denne anmeldelse gælder kun det ene produkt.
Jeg købte en pakke hvor man fik et par overear og et par in ear til en kampagne pris.
Jeg fik Solar in Ear med til en specialpris.
Jeg må indrømme at de skuffer totalt på kvalitet. Alle andre produkter jeg har købt hos dem er af høj kvalitet, men disse lever slet ikke op til vanlig standard.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos dem for som sagt er det kun dette ene produkt som jeg synes er helt forfærdeligt.

Ordre nr 62438.
Ordre nr 62438.
Jeg købte et sæt earbuds. Jeg har haft dem i en måned og nu er de gået i stykker. Den højre vil ikke lade op i etuiet med mindre at den ligger på en helt bestemt måde og nu skratter den ene så jeg ikke kan høre musik på den.
Der stod på nettet at de var bedst i test, men de er virkelig dårlige, jeg er meget skuffet over dem

Antwort von Soundliving.dk
Levede ikke op til forventningerne
Alt i alt er det nogen rigtige fine høretelefoner - men til prisen og den måde de er blevet markedsført på, så blev jeg dybt skuffet. De føles ikke særlig kvalitets agtig (måske en arrogant holdning) - men fair nok, pris og kvalitet hænger sammen.
Synes dog ikke noise cancelling virker overhovedet, samt ingen påvisning på batteriniveauet? - der er heller ikke ret brugervenlige knapper på dem, så man skal have dem af for enten at slukke, skrue op eller ned. Mine ryger ihvertfald retur, så giver jeg gerne 1000kr mere for et par AirPods☺️

Havde problemer med mine 6 mdr
Havde problemer med mine 6 mdr. gamle earbuds. Efter lidt skriven frem og tilbage med Rasmus, fik jeg tilsendt et par helt nye uden omkostninger! Vanvittig god og hurtig service. Jeg takker mange gange!!

Antwort von Soundliving.dk
Skønne produkter og hurtig levering
Skønne produkter og hurtig levering. Det er anden gang jeg køber hos Soundliving.

Antwort von Soundliving.dk
Hurtig levering. Varen er som forventet.

Antwort von Soundliving.dk
Bestilte Wave og in ear solar om…
Bestilte Wave og in ear solar om fredagen, hentede dem lørdag.
In ear er afprøvet og bestemt godkendt. Wave er en gave, men mon ikke de virker lige så godt som de øvrige Soundliving produkter.

Antwort von Soundliving.dk
Super god betjening og hurtig respons.
Super god betjening og hurtig respons.

Antwort von Soundliving.dk
Super god lyd i høretelefoner

Antwort von Soundliving.dk
Earbuds der efter 8 måneder holder op…
Earbuds der efter 8 måneder holder op med at virke bliver uden bøvl erstattet af et nyt par som slet ikke virker. De nye kan ikke Connect til telefonen. Er SÅ træt af det.

Fuldstændig fantastisk kundeservice
Fuldstændig fantastisk kundeservice. Venlig og meget professionel betjening igennem telefonisk kontakt. Kæmpe tommelfinger opad!!

Antwort von Soundliving.dk
Har købt tilbuddet med head phones og…
Har købt tilbuddet med head phones og in ears. Begge produkter og super god lyd kvalitet og virkelig lang batterilevetid. God pasform både over og i øret.
Genialt at in ears kan oplades i solen. Er meget tilfreds med mit køb - kan ikke anbefale nok

Fantastisk
Købte i januar et par høretelefoner som var virkelig gode. De har har så her i juli måned gået itu. Var i god og konstruktiv kontakt med kundeservice, hvor vi i fællesskab forsøgte at løse problemet- det lykkedes desværre ikke. Dagen efter blev jeg bedt om at sende mail og billeder af høretelefonerne med beskrivelse af problemet og selvsamme dag sender de mig et par nye endda i bedre kvalitet høretelefoner.
Det må jeg sige er prima service.

Antwort von Soundliving.dk
Er super glade for min opgradering
Er super glade for min opgrade. Soundliving wave pro! Flot og enkelt. Og er glad for giveawayen - earbuds solar. Glæder mig til at bruge dem!
Fra Vanz

Antwort von Soundliving.dk
Fin service da jeg måtte kontakte…
Da varen er en gave (Soundliving Move) der ikke er givet endnu, så kan jeg p.t ikke udtale mig om kvaliteten og værdien, men den ser rigtig fin ud.
Nemt at bestille og leveringen var super hurtig, kunne hente den to dage efter.

Er imponeret.
Virkeligt flotte, og virker som de skal. Er meg imponeret over noise cancellation delen, den er overraskende god. Ikke for tunge på hovedet, men dækker stadig over ørene på en meget behagelig måde. Hurtig levering.
Hvis jeg skal sige en ting var det, at den aktive kul pose var gået i stykker under transport, og kul samt lyse hovedtelefoner klær ikke hindanden. Kunne ikke forstå hvor alt det sorte stammede fra til at starte med

Antwort von Soundliving.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.