Unternehmensdetails

3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. E-Commerce-Agentur
  5. E-Commerce-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vårt dedikerte team i sovehelse.no er lidenskapelig opptatt av å gjøre god søvn tilgjengelig for alle. Vi forstår betydningen av en god natts søvn for trivsel og livskvalitet. Derfor jobber vi målrettet for å tilby produkter som forbedrer søvnkvaliteten din, slik at du kan våkne opp uthvilt og klar til å møte dagen. Hos oss finner du et utvalg av nøye utvalgte løsninger som støtter din søvnopplevelse. Velkommen til vårt univers av søvnrelaterte produkter.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

7 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pakke kom bort med transportør

Pakke kom bort med transportør, men selger fikset og sendte ny pakke uten noen problem.

7. Mai 2025

Antwort von Sovehelse

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering! Vi beklager at pakken kom bort under transport, men det er godt å høre at du er fornøyd med hvordan vi håndterte situasjonen. Vi setter stor pris på tilliten – og skulle du trenge noe mer i fremtiden, er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker deg mange gode netter fremover!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte soveteip fra Sovehelse.no…

Jeg bestilte soveteip fra Sovehelse.no for ca. tre måneder siden som et engangskjøp. Nå har selskapet sendt meg en ny forsendelse og krever betaling, og de hevder at jeg automatisk ble abonnent ved første kjøp. Jeg var ikke klar over at jeg inngikk et abonnement, og dette ble ikke tydelig kommunisert ved kjøpet.

Da jeg mottok betalingskravet, kontaktet jeg selskapet skriftlig og gjorde det klart at jeg ikke har inngått et abonnement. De har ikke trukket penger automatisk, men sendt en manuell betalingslink via Stripe. Dette tyder på at de ikke har en gyldig avtale om løpende trekk.

Jeg har bedt om kansellering, men de insisterer på at jeg må betale eller returnere varen for egen kostnad. Etter min vurdering er dette en urettmessig praksis. Jeg mener at jeg ikke er forpliktet til å betale for eller returnere en vare jeg aldri samtykket til å abonnere på.

Sovehelse.no har brutt regelverket ved å sette opp abonnement som standardvalg uten tydelig samtykke, samt om de har rett til å kreve betaling eller returkostnader i en slik situasjon.

5. März 2025

Antwort von Sovehelse

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Vi forstår at dette kan være frustrerende, og vi ønsker å klargjøre situasjonen på en tydelig og ryddig måte.

Ved bestilling valgte du selv et abonnement på soveteip, noe som fremgår tydelig av ordrebekreftelsen og kvitteringen du mottok. Vi har verken teknisk eller administrativ mulighet til å endre en kundes bestilling i etterkant, og vi oppretter aldri abonnement uten kundens aktive samtykke.

Vi anbefaler deg å gjennomgå din opprinnelige bestillingsbekreftelse, hvor det klart fremgår at du kjøpte et abonnement, ikke et engangskjøp. Dette abonnementet ga deg også en besparelse på 20 % sammenlignet med ordinær pris.

Du er den første kunden som har rapportert dette som et problem, og vi har ikke fått lignende tilbakemeldinger fra andre. Derfor opplever vi det som urettferdig at du legger skylden på oss og gir en negativ vurdering for noe som ser ut til å ha vært en feil eller uaktsomhet fra din side under bestillingen.

Vi ønsker å påpeke at din påstand om at vi automatisk oppretter abonnement uten samtykke, er feilaktig. Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger, men ber deg være oppmerksom på at uriktige påstander som kan skade vår bedrifts omdømme, kan anses som ærekrenkelse i henhold til norsk lov (§ 3-6 a. erstatning for ærekrenkelser). Vi oppfordrer deg derfor til å korrigere din uttalelse i tråd med de faktiske forholdene.

Vi forstår at det kan oppstå misforståelser, og derfor har vi forsøkt å tilby en fleksibel løsning. Du har fått muligheten til å returnere varen helt gratis, og du trenger kun å dekke den opprinnelige fraktkostnaden på 70 kr – altså det vi betalte for å sende pakken til deg i utgangspunktet (retur er kostnadsfri). Dette beløpet er spesifisert på din kvittering, selv om våre reelle fraktkostnader faktisk er høyere når emballasje og håndtering inkluderes. Vi mener dette er en rettferdig løsning, ettersom vi ikke kan dekke økonomiske tap som skyldes uaktsomhet eller feil under utsjekk.

Dersom vi hadde gjort en feil, ville vi naturligvis tatt fullt ansvar og dekket alle kostnader. I dette tilfellet ser det imidlertid ut til at valget om abonnement ble gjort av deg ved bestilling. Likevel ønsker vi å være så imøtekommende som mulig og har derfor også midlertidig satt fakturaen din på pause for å gi deg tid til å vurdere alternativene.

Dersom du fortsatt mener at du ikke har samtykket til abonnementet, står du fritt til å ta saken videre til Forbrukertilsynet. Vi er trygge på at vi har fulgt alle gjeldende lover og retningslinjer, og vi vil samarbeide fullt ut i en eventuell saksgang.

Vi håper dette oppklarer eventuelle misforståelser og beklager eventuelle ulemper dette måtte ha medført. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.

Endelig god søvn: sengekjøler/varmer

Jeg har hele livet slitt med å være for varm når jeg sover, og det er blitt verre de siste årene. Jeg har fått installert AC på soverommet, likevel våkner jeg om natten svett og forkavet, fordi madrassen prøver å steke meg levende. Jeg har lett etter et slikt produkt her i Norge i noen år nå og plutselig ramlet jeg over sovehelse.no som selger det! Jeg kan anbefale både sovehelse og dette produktet på det varmeste! Har fått fantastisk service fra de, de har hatt stor tålmodighet med alle mine spørsmål, de har svart meg raskt og de fremstår på alle måter som veldig solide. Jeg bestilte også en luftfukter, den kom i løpet av kort tid og gjør jobben sin veldig bra. Sengekjøleren er bestillingsvare og tok noen uker å få. Men ventetiden var HELT VERDT DET! Jeg har ikke svettet en eneste natt og nå har jeg lagt på den i 13 netter. Jeg sover bedre og lenger, jeg har fått lavere hvilepuls, saktere pustefrekvens og bedre HRV ut i fra fitbitklokken min, noe jeg også kjenner på kroppen. Den er myk og god å sove på, jeg er prinsessen på erten, men vannledningene er ikke til bry. Fjernkontrollen gjør det lett å endre temperatur eller slå den av om natten. Den var enkel å sette opp og lager lite lyd. Det er blitt en fryd å legge seg og sove. Tusen takk til sovehelse som selger denne, dere har gjort livet mitt mye bedre!

10. Juni 2024

Antwort von Sovehelse

Tusen takk for en utrolig varm og detaljert tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at produktene våre har gjort en så stor forskjell for deg. Vi vet hvor viktig en god natts søvn er, spesielt for de som sliter med å regulere kroppstemperaturen om natten.

Det gleder oss at både sengekjøleren og luftfukteren har levd opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er spesielt hyggelig å høre at kundeservicen vår har vært tilfredsstillende. Vi legger mye vekt på å være tilgjengelige og hjelpsomme, så det er flott å høre at vi har kunnet hjelpe deg med dine spørsmål.

At du nå opplever bedre søvnkvalitet, lavere hvilepuls og bedre HRV, gjør oss virkelig glade. Din beskrivelse av opplevelsen din og hvordan produktene våre har forbedret søvnen din, er akkurat den typen feedback vi håper på å få. Det inspirerer oss til å fortsette å levere kvalitetsprodukter som virkelig kan gjøre en forskjell.

Vi er også glade for å høre at du synes sengekjøleren er enkel å bruke og at den ikke skaper ubehag eller forstyrrer søvnen din med støy. Det er akkurat det vi ønsker å oppnå med våre produkter – å gjøre søvn til en behagelig og avslappende opplevelse.

Tusen takk igjen for dine gode ord og for at du valgte Sovehelse.no. Vi ser frem til å fortsette å være der for deg med produkter som kan forbedre søvn og velvære. Vi ønsker deg mange flere gode netter fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og god sengekjøler/varmer

Er veldig fornøyd med opplevelsen. Overmadrassen jeg bestilte (Sengekjøler/Varmer), har virkelig forbedret søvnen min. Spesielt deilig med en kjølig madrass på varme netter. Leveringen var rask og tok kun 3 dager. Produktet kom rett hjem til meg uten noe tull.

9. April 2024

Antwort von Sovehelse

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med kjøpet ditt hos oss. Det er flott å høre at leveringen var rask og problemfri.

Kundeservice - Sovehelse.no / Nettgrossisten

Kundeservice i særklasse

Ekstremt lang leveringstid da varene ikke var på lager og ble sendt direkte fra grosist. Sendte mail etter å ha ventet vel og lenge på varen, men fikk da svar i løpet av få timer - på en helligdag! Ekstremt godt og utfyllende svar, samt flere alternativer for å løse problemet. VELDIG bra service, så dette kan anbefales på det aller varmeste! Blir nok helt sikkert å handle fra de på nytt etter denne kundeserviceopplevelsen!

1. Jänner 2024

Antwort von Sovehelse

Takk for din tilbakemelding og forståelse angående den lengre leveringstiden. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte ha medført, men er glade for at du tok kontakt med oss. Det er fantastisk å høre at du opplevde rask respons, spesielt på en helligdag, og at vårt utfyllende svar og de foreslåtte løsningene var til din tilfredshet.

Vi setter pris på din anbefaling og er glade for at du opplever vår kundeservice som VELDIG bra. Det er vårt mål å gi den beste servicen mulig, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for fremtidige handleopplevelser.

Takk igjen for din støtte og positive tilbakemelding!

Sovehelse.no / Nettgrossisten DA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En seriøs og hyggelig aktør

En seriøs og hyggelig aktør. Vanligvis rask levering, men akkurat denne gangen tok det litt lengre tid da varen ikke var inne på lager. Til gjengjeld fikk jeg en ekstra pakke munnteip som kompensasjon for den forsinkede leveringen. Det satt jeg pris på! Produktet har vært til god nytte, og jeg planlegger å handle her igjen.

21. November 2023

Antwort von Sovehelse

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse når det gjaldt den litt lengre leveringstiden denne gangen. Det er gledelig å høre at vår gest med den ekstra pakken med munnteip kunne kompensere for forsinkelsen, og at du satte pris på det.

Vi er glade for å høre at produktet har vært til god nytte for deg, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for fremtidige handleopplevelser. Din støtte og positive tilbakemelding betyr mye for oss.

Med vennlig hilsen,
Sovehelse.no / Nettgrossisten DA.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr