Spark Dierenvoeding Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze hond Nayeli is 13 en heeft last van ouderdoms kwaaltjes. Nadat we zijn overgestapt van "gewone" hondenvoeding naar Spark merken we echt verschil in haar energie en soepelheid. Ze kan nu weer mee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Honden eten de brokken graag. Dat in tegenstelling tot andere merken die we geprobeerd hebben omdat met name 1 hondje een moeilijke eter was! Levering vlot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden . Ziggy en Koda vinden de brokken heel lekker . Ziggy heeft nogal gevoelige darmen maar met de 2.0 zalm volwassen gaat het prima . Geen last gehad met overschakelen van v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het eerste 'proefpakket' van 3 kilo is bijna op. De eerste keren gemengd met zijn oude brokken en nu bijna volledig over op Spark. Mijn hond vind deze smaak (zalm) erg lekker. Er ligt nog een zak Blac... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. auch in
  3. Futterhandlung
  4. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Spark staat voor zuivere hondenvoeding zonder concessies. Wat je ziet op het etiket, is precies wat je hond krijgt. Geen slachtafval, geen vulstoffen, geen verborgen ingrediënten. Onze recepten zijn graanvrij, hypoallergeen en bevatten minimaal 50% dierlijke ingrediënten — afkomstig uit de EU en geschikt voor menselijke consumptie. Spark. Eerlijk. Liefdevol. Vastberaden.

Hervorragend

Alle Bewertungen

113 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alles ging goed

Alles ging goed, bestellen en aflevering.

26. September 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen met bestellen en afleveren. Hopelijk valt het voer ook goed in de smaak bij je hond.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, we helpen je graag verder.

Top brokken

Snelle levering. Fijn contact. Vlot antwoord op vragen. En het allerbelangrijkst, de hond vindt de brokken lekker en zijn vacht glanst nog meer en stinkt niet.

5. Oktober 2025

Beste Leonie,

Bedankt voor je mooie en enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je hond zo goed reageert op onze brokken.

Super dat hij ze zo lekker vindt en dat zijn vacht nog meer glanst en fris ruikt. Dat zijn precies de signalen die we graag terugzien!

We hopen dat hij nog lang met veel smaak van zijn maaltijden blijft genieten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hij vind het heel lekker

Hij vind het heel lekker, ik hoop dat hij er ook beetje van afvalt.
Misschien heeft hij wel een beetje meer ontlasting.

3. Oktober 2025

Beste Anna,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je hond de brokken zo lekker vindt, daar doen we het voor!

Als je graag wilt overleggen over zijn gewicht of over de frequentie van zijn ontlasting, kun je ons altijd een berichtje sturen. We denken graag met je mee.

Wellicht tot snel bij Spark en een mooie dag verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een prachtige glimmende vacht

Mikky komt uit het asiel pinscher/russellmix..ze had een doffe stugge vacht! Na 3 weken Sparkbrokjes kip een prachtige zachte glimmende vacht! Deze keer de lam geprobeerd ze vindt het heerlijk! We kunnen zonder problemen een andere brok bestellen ...overzetten gaat geweldig! Ontlasting ziet er gezond en netjes uit! Wij zijn heel blij met Sparkvoer...eindelijk een eerlijk en zuiver produkt! Mikky was al verwaarloost en nu alleen maar verwennen! Adopteer..de liefste honden zitten in een asiel!

2. Oktober 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je prachtige review. Wat fijn om te horen dat Mikky zo is opgeknapt. Een glanzende, zachte vacht is altijd een mooi teken.

Ook leuk om te lezen dat het overstappen naar een andere variant zo soepel verloopt en dat ze de lamvariant heerlijk vindt. We wensen jullie nog veel smakelijke maaltijden en gezonde jaren samen toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze oude hond van 13 schrokt deze…

Onze oude hond van 13 schrokt deze brokken naar binnen. Ik heb niet eens eerst gemengd met zijn andere brokken.
Totaal geen last van gehad, mooie ontlasting.
Ik heb de senior volwassen hond Light, forel gekocht.
Hij is er dol op.

21. September 2025

Beste Laura,

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat jouw hond zo dol is op onze brokken en dat de overstap zo soepel is gegaan.

Fijn dat ook de ontlasting er goed uitziet, dat is altijd een positief teken. Hopelijk blijft hij er nog lang van genieten!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wordt snel geleverd en mijn hond doet…

Wordt snel geleverd en mijn hond doet het goed op de brokken van Spark

11. September 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons voer en dat je hond er goed op reageert. We wensen je hond nog veel smulplezier en wellicht tot snel in de webshop!

Overheerlijke brok

Ik heb 2 Franse bulletjes waarvan 1. Een pup,vde andere 8 jaar oud. Ik heb meerdere brokken uitgeprobeerd die zonder granen zijn en een hoog vlees gehalte hebben. Toen deze brok binnen kwam, werdt de zak direkt verslonden, zo lekker rook het al! Terrecht blijkt, ze vinden het allebei superlekker! Dit was de meest enthousiaste reactie van alle brokken, echt leuk!

10. September 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je Franse Bulletjes zo genieten van onze brokken, en dat ze zelfs al bij het openen van de zak enthousiast worden. Dat zegt genoeg, dat is precies waar we het voor doen!

We hopen dat ze er nog heel lang met plezier van blijven smullen. Laat het ons gerust weten als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Smakelijk voor mijn Franse Bull

Eindelijk eet Coco haar brokken zonder toevoegingen van groente of blikje vis of extra rauw vlees.

7. September 2025

Beste Jolanda,

Bedankt voor je mooie review. Wat geweldig om te horen dat Coco de brokken nu zo graag eet, dat moet fijn zijn voor jullie allebei! Het is altijd leuk om terug te krijgen dat onze voeding zo goed in de smaak valt.

Als je vragen hebt kun je ons altijd een berichtje sturen. Voor nu nog vele smakelijke (en gezonde) maaltijden gewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel bezorgt en onze hond vind…

Super snel bezorgt en onze hond vindt het heerlijk! Ontlasting is ook stukken beter.

4. September 2025

Beste Lizzy,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je hond zo van de brokken geniet en dat de ontlasting verbeterd is. Dit soort verhalen zijn altijd fijn om terug te krijgen!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk te bestellen en snelle levering

2. September 2025

Beste Ria,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Nog vele smakelijke (en gezonde) maaltijden gewenst en wellicht tot snel in de webshop!

Goede voer.

7. August 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons voer. We wensen je hond nog veel smulplezier!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Je merkt snel de kwaliteit van de…

Je merkt snel de kwaliteit van de brokken.
Mijn teckel heeft snel last van bepaalde ingrediënten. En omdat Spark een no-nonsense dierenvoer is, gaf dit heel snel een gunstig effect voor men hondje.
Ze is alvast fan. Maar ik ook. In de 10 dagen overgangsperiode heb ik totaal geen zachte stoelgang gemerkt. Beter nog. De stoelgang is veel beter geworden. En haar jeuk is ook goed aan het minderen. Ook de vacht op haar borst is mooi aan het teruggroeien. Bedankt Spark voor dit top Hypoallergeen voer!

25. August 2025

Beste Kevin,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je teckel zo goed reageert op ons voer en dat je al zulke positieve veranderingen merkt in haar ontlasting en vacht. Dit soort verhalen zijn altijd erg waardevol om terug te krijgen. We zijn blij dat zowel jij als je hond fan zijn!

Ze gaat voor Spark

Ze wilt alleen nog deze brok nog een keer gewisseld maar die laat ze staan vandaag een grotere zak binnen gekregen
het hondje begon al aan de verpakking te knagen om bij de brokken tekomen

16. August 2025

Beste Hubert,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je hond zo enthousiast is dat ze zelfs al aan de verpakking begon te knagen om bij de brokken te komen, dat is een goed teken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De brokken zijn erg goed ontvangen door…

De brokken zijn erg goed ontvangen door onze honden, die nogal moeite heeft met verschillende merken.
Maar jullie brokken werken prima! En ze eten het met smaak op.

14. Juli 2025

Beste Arnoud en Ursela,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat de brokken zo goed in de smaak vallen bij jullie honden en dat ze er met plezier van eten. We hopen dat ze er nog lang van blijven genieten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super geleverd en heerlijk voor de hond

Keurig en snel geleverd. En, onze Labradoodle eet er heerlijk van. Beter dan haar voorgaand voer.
We zijn er dus blij mee!

8. August 2025

Beste Frits,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat jullie Labradoodle onze brokken zo lekker vindt en dat ze het er goed op doet.

We hopen dat ze er nog lang met veel smaak van blijft genieten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en antwoord op mijn…

Snelle levering en antwoord op mijn vraag gekregen.

7. August 2025

Beste Marietta,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat zowel de levering als onze service naar wens zijn geweest.
We hopen dat de brokken goed in de smaak vallen bij je hond!

Als je in de toekomst nog vragen hebt, horen we het graag.

Goede brok

Snelle levering, goede brok. Duurzaam an zonder troep erin. Mijn pup vindt het heerlijk en doet het er goed op.

5. August 2025

Beste Zhiva,

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaring. Mooi om te horen dat je pup het zo goed doet op onze brokken en er lekker van smult!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze hond vindt deze brokken heerlijk

23. Juli 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de brokken goed in de smaak vallen bij je hond.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat mijn dochter voor haar hond Spark…

Omdat mijn dochter voor haar hond Spark had gekocht, vond ik het ook wel wat. Het voer is hoog in eiwitten en toch nog betaalbaar. Mooie ontlasting.

29. Juli 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je via je dochter bij Spark bent uitgekomen en dat het voer goed bevalt. Mooi dat je hond het er zo goed op doet!

Super snelle levering

Super snelle levering
Zeker omdat we op een Waddeneiland wonen

26. Juli 2025

Antwort von Spark Dierenvoeding

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de levering vlot is gegaan, ook naar de Waddeneilanden. We hopen dat de brokken goed in de smaak vallen!

Spark.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr