Utrolig bra selskap🙂 service innstilt og hyggelige folk som jobber og står på. Ringte inn for noen spørsmål ang. en lader jeg hadde kjøpt der og de ba meg komme innom og hente ny gratis når som h... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hvis du vil ha god, ærlig, profesjonell og rask hjelp, kontakt gutta på Sparfix! Jeg kan på det sterkeste anbefale Sparfix! De har vært proffe, ærlige og utrolig raskttil å hjelpe meg med proble... Mehr ansehen
Hadde flatt bakhjul og måtte ha nytt dekk og slange. De byttet det ganske fort, til en grei pris. Når vi prøvekjørte den hjemme hørte å så vi at bremseskiva lå bort på klossen. Sender e-post og var... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Utrolig bra selskap🙂 service innstilt…
Utrolig bra selskap🙂 service innstilt og hyggelige folk som jobber og står på.
Ringte inn for noen spørsmål ang. en lader jeg hadde kjøpt der og de ba meg komme innom og hente ny gratis når som helst.
Anbefales!!
Bra!
Veldig fornøyd med servicen og hyggelig ansatte å prate med😊
Skulle bare skifte dekk
Skulle bare skifte dekk, fikk time samme dag og jobben ble gjort raskt. De oppdaget også en skrue, strammet bremsen og fikset balansen på sparkesykkelen uten at jeg ba om det. Til slutt betalte jeg bare for delen og selve byttet, ingen ekstra kostnader. Føltes nesten som full service. Veldig fornøyd!
hyggelig og rask
hyggelig og rask. anbefaler mye:)
Super service alle 3ggr jeg har vært…
Super service alle 3ggr jeg har vært der👍
God service og hyggelige ansatte!
Kort ventetid og dyktige folk
Lynrask service (kort ventetid) og flinke hyggelige karer som reparerer og fikser. Vi har brukt de flere ganger og resultatet er alltid like bra. Fornuftig pris. De er en lifesaver for en mor med en sparkesykkelglad sønn. Kan trygt anbefales.
Flinke gutter.
Bra service hyggelige annsatte kule…
Bra service hyggelige annsatte kule scottere som det har som du kan prøve
Meget hyggelige medarbeidere
Meget hyggelige medarbeidere. Serviceinnstilte.
De sender med en gang og de har super…
De sender med en gang og de har super kundeservice svarer med en gang og pakken kommer veldig kjapt anbefales!
Ble møtt av en hyggelig representant
Ble møtt av en hyggelig representant, men dere gjorde ikke jobben deres. Skulle feste lykten, men glemte helt å montere på ledningene og lampen i lykta er løs inni. Ikke veldig imponerende
Kjempe god service
Kjempe god service, Når eg hatt noen problem so får eg raskt svar og dei ordner opp uten noe diskusjoner i det heil. En fryd når det er slik :)
Super service!
Hyggelige gutter.
Utfører jobben bra.
Fikk sparkesykkelen tilbake på samme dag, helt nydelig!
Veldig profesjonelle team
Veldig profesjonelle team, svarer i tid å tå imot som det skal.
Uproblematisk og hyggelig opplevelse
Veldig enkelt å booke time on-line. Service ble påbegynt umiddelbart og meget effektivt. Det er tydelig at de kan el-sparkesykkel! Ellers kan jeg nevne at "service-gjengen" er veldig imøtekommende og hyggelige! Jeg fikk utført garanti jobb og normal reparasjon. Jeg betalte kun for den normale reparasjonen. Uproblematisk og hyggelig opplevelse.
God opplevelse
Har levert inn til reparasjon og fikk nettopp beskjed om at den er klar til henting. Så langt virker det veldig bra, og at de er veldig hyggelige og serviceinnstilte. Anbefales!
Rask og god service.
Bra service
Bra service! Raskt og effektivt. Anbefales
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.