Na 4 weken de AirPod Max van spavey gebruikt te hebben moet ik zeggen dat alles super goed werkt, heb hem nog maar 1 opgeladen terwijl ik hem elke dag wel een uurtje gebruik. Wat wel minder goed verg... Mehr ansehen
Eerst een paar binnen gekregen, helaas had ik die dezelfde dag nog kapot gemaakt haha. Er was gelukkig begrip voor. De service was top en er werd snel gereageerd. Ik kreeg een paar dagen later nieuwe... Mehr ansehen
Ik heb onlangs de Airpods van spavey besteld en ben er super blij mee! De oortjes zijn van topkwaliteit en dus niet te onderscheiden van het origineel, verder krijg je hele goede service, met super sn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ontdek de universum van verschillende producten bij Spavey, opgericht in 2021. Wij zijn jouw bron voor innovatieve SpacePods, keukenapparatuur en woonartikelen. Onze SpacePods combineren hedendaags design met geavanceerde functionaliteit. Naast onze kenmerkende SpacePods bieden wij een uitgebreide selectie keukenapparatuur en diverse woonartikelen. Bij Spavey streven we naar kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Onze zorgvuldig geselecteerde producten voldoen aan de hoogste normen en worden ondersteund door een toegewijd klantenserviceteam. Lees de beoordelingen van onze tevreden klanten en ontdek waarom Spavey de voorkeurskeuze is voor een stijlvol en comfortabel thuis. Transformeer je leefruimte met Spavey, waar design en functionaliteit samenkomen.
Herenweg 64, 3602AR, Utrecht, Niederlande
- info@spavey.com
- spavey.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen bestelling ontvangen
Ik vind het jammer dat ik een negatieve review moet achterlaten omdat mijn eerdere bestellingen altijd goed is verlopen via jullie en ik heb een mail verzonden sinds 30/05 maar nog steeds geen reactie gehad hoe jullie mij verder kunnen helpen. Indien u dit leest het gaat om bestelnummer #4290 die ik nog steeds niet heb mogen ontvangen en postNL die heel erg weinig moeite doet op mijn pakket te achterhalen. Ik zou mijn review willen aanpassen indien ik wordt geholpen omtrent mijn situatie.
Werkte niet zoo als het er staat en je…
Werkte niet zoo als het er staat en je word genept waar je bij staat dus KOOP HET NIET!!!!!!
Werkt niet Lekker samen met android…
Werkt niet Lekker samen met android telefoon en windows laptop. Heb hem verkocht. Mijn zoom heeft apple en is tevreden.
die dingen doen het niet eens en ze…
die dingen doen het niet eens en ze gaan binnen 30 seconden leeg de bleutooth is slecht en het schermpje werkt voor geen meter
Goed geluid
Very good 5 stars
toen mijn oortjes aankwamen was een van…
toen mijn oortjes aankwamen was een van meen oortje beschadigd en die oor detectie werkt niet goed net zoals die noiscanselingetc
Oortjes zijn goed maar verzending…
Oortjes zijn goed maar verzending duurde me te lang ze adverteren met 1 dag verzending maar heb 3 werkdagen gewacht
Super goeie kwaliteit en levertijd is…
Super goeie kwaliteit en levertijd is ook super ze waren er binnen 1 dag.
Goede klantenservice/ ervaring
Mijn ervaring is goed met spavey omdat nadat er wat mis ging met mijn bestelling ze het gelijk hebben opgelost en daar ben ik heel blij mee. D’r is wel wat mis met de batterij van de spacePods professional met schermpje. Ook had ik de spacePods 4 besteld en die werken perfect!
Kk gare microfoon
Reageren niet op mijn mail
Reageren niet op mijn mail, nadat mijn spacepods het niet meer deden terwijl ik recht heb op garantie.
Zeer slecht, niet kopen.
Zeer slecht, niet kopen.
Na 2 keer gebruiken blijven de oortjes opnieuw verbinden waardoor je muziek constant wordt onderbroken. Ik heb 2 keer die spavey pods pro gekocht. Echt weggegooid geld. Geloof mij haal het niet…
Pakket is er nog altijd niet.
Niet hier bestellen
Niet hier bestellen, oplichting. Airpods werken niet, zodra je contact opneemt negeren ze je en gaan ze verder alsof er niks aan de hand is.
Het is in 2 maanden al kapot
Het is in 2 maanden al kapot. Het bakje is door de helft na 1 keer te laten vallen.
Ik heb mij AirPods 2 weken geleden…
Ik heb mij AirPods 2 weken geleden besteld nog steeds niks binnen ik heb ze gebeld alles geprobeerd geen reactie en ik ook geen mail gekregen na de bestelling
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.