Banner for 18000 EUR ✅ Bonus! 🎰Entdecke das beste Casino 2026

18000 EUR ✅ Bonus! 🎰Entdecke das beste Casino 2026 Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I asked why my withdrawal had not moved for four days. Emma from live chat sent me password reset steps. Brilliant… completely different problem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Promotion terms were split between the payment section and promo page... Then max spin size appeared after I had already played. A promotion can be average and still be clear

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Even when the spins are going against you and the luck has proper deserted you, getting that cashback really helps. A decent chunk of the losses comes straight back which saves the night and keeps thi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilversjonen av dette casinoet er helt rå, alt går silkemykt på mobilen uten det minste hakk eller venting. Det er så praktisk å logge inn og spille litt mens jeg er på bussen eller slenger meg i so... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielkasino
  2. Buchmacher
  3. Glücksspielanbieter
  4. Glücksspiellehrer
  5. Online-Casino oder -Buchmacher
  6. Spielbank

Vom Unternehmen geschrieben

Slots Gem zählt 2026 laut Spielerbewertungen zu den besten Online-Casinos in Österreich und überzeugt mit einer riesigen Auswahl an modernen Slots von den führenden Providern. Neue Spieler ßzügigen Einzahlungsbonus von 14000 Euro sowie 620 Freispiele 🎁💎 die den Einstieg besonders spannend machen. Der Support ist schnell und kompetent während Auszahlungen unkompliziert und rasch erfolgen. Werde Teil der Gewinnercommunity und hol dir deine Boni jetzt ⭐

Entdecke bei Slots Gem in Österreich die besten Angebote für neue Spieler und sichere dir jetzt deinen Einzahlungsbonus mit Freispielen. Hol dir den Vorteil ✅💎 und starte durch 🏆

Vom Unternehmen geschrieben

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The free spins with no deadline on this…

The free spins with no deadline on this online casino are a total lifesaver. I can spin away whenever it suits me best, like during a quiet afternoon or after the kids are in bed, without any panic to get them done in a couple of hours. It's brilliant not having that ticking clock hanging over you. Sometimes I forget about them for a few days and then remember when I'm in the mood. It just makes the whole experience so much more relaxed and enjoyable.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg satt og dreide på en helt vanlig…

Jeg satt og dreide på en helt vanlig slot her da det plutselig smalt til med en skikkelig stor jackpot. Balansen min skjøt rett opp og jeg sitter fortsatt og glor på tallet uten å helt tro det er sant. Det føles helt uvirkelig å ha truffet sånn midt i en vanlig kveld. Nå kan jeg endelig ta den ferien jeg har drømt om, og jeg ler fortsatt litt inni meg hver gang jeg tenker på det. Casinoet leverte virkelig en wow-opplevelse denne gangen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helge-promos her har blitt en skikkelig…

Helge-promos her har blitt en skikkelig fin tradisjon jeg ser frem til hver uke. Bonuser på fredag og lørdag er mye mer generøse enn ellers, så det lønner seg å logge inn da. Jeg liker at de gir ekstra spillerom uten å være gjerrige. Det føles helt herlig å starte helga med litt ekstra boost fra casinoet. Nå er det blitt en vane jeg ikke vil være foruten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har byttet fra flere casinoer som…

Jeg har byttet fra flere casinoer som var trege og lagget konstant, noe som ødela hele spilleflyten. Uttakene der tok evigheter og krevde massevis av sjekker og dokumenter før man fikk ut pengene. Her er alt helt annerledes, det går unna uten mas og venting. Alt føles så smooth og raskt at jeg nesten ikke tror det er sant. Det er deilig å slippe alt det gamle stresset, nå koser jeg meg bare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supporten på dette casinoet er helt rå

Supporten på dette casinoet er helt rå, de svarer lynfort uansett når jeg chatter inn. De hjelper med alt mulig, fra innskudd til bonusspørsmål, uten å lage noe mas. Alle er så høflige og vennlige at det faktisk betyr mye for meg. Jeg føler meg skikkelig godt ivaretatt her. Det er deilig å vite at jeg bare kan spørre om hva som helst og få svar med en gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg satt og spinte rolig på en helt…

Jeg satt og spinte rolig på en helt vanlig slot her da det plutselig smalt skikkelig til med en stor jackpot. Balansen min eksploderte og jeg sitter fortsatt og stirrer på skjermen uten å helt fatte at det skjedde. Det føles helt sykt deilig, som om julen kom tidlig i år. Nå tenker jeg fortsatt på det hver gang jeg logger inn, for en sånn gevinst glemmer man ikke med det første.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første innskuddet mitt her gikk helt…

Første innskuddet mitt her gikk helt supert. Bonusen ble kreditert med en gang, uten noe tull eller venting. Jeg begynte å spille med den og greide allerede å dra inn en skikkelig fin gevinst på et par hundrelapper. Det føles helt sykt deilig å få en sånn flying start. Nå er jeg hooked og skal definitivt fortsette her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompisene mine var først ganske…

Kompisene mine var først ganske skeptiske og trodde dette casinoet bare var et nytt sted som ville holde på gevinstene. Men etter at de så uttaket mitt som kom rett inn på kontoen etter et par timer, meldte flere av dem seg på selv. Nå spiller vi sammen innimellom og det er blitt skikkelig gøy. Det føles så deilig å vite at det faktisk funker som det skal. Ingen stress, bare ren moro.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The free spins with no deadline at this…

The free spins with no deadline at this online casino are a game changer for me. I can spin away whenever it suits, like during a quiet lunch break or late at night, without any panic to get them done in a couple of hours. It's dead handy not having that ticking clock hanging over you. Sometimes it feels like a proper little treat I can enjoy on my own terms. I'm genuinely chuffed with how relaxed it makes the whole experience.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etter en kort økt her kan jeg bare ta…

Etter en kort økt her kan jeg bare ta ut gevinsten helt rolig uten å bekymre meg for at de skal fryse kontoen min. Det er så deilig å slippe den stresset man hører fra andre casinoer, her går alt knirkefritt hver gang. Jeg blir nesten litt glad bare av å tenke på hvor trygt det føles. Litt av en befrielse faktisk, spesielt når man har vunnet litt ekstra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Even when luck isn’t on your side at…

Even when luck isn’t on your side at this online casino, getting that cashback really helps soften the blow. A decent chunk of your losses comes straight back which saves the night and keeps you in the game longer. It’s a proper comfort knowing part of the money returns even on a rough run. Sometimes it feels like a wee safety net that actually works. I’ve had a few off evenings but the cashback always makes them less painful.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Live dealerne her gir en helt egen vibe…

Live dealerne her gir en helt egen vibe som får det til å føles som et ekte casino. Atmosfæren er rå med de ekte bordene, lyset og lyden som gjør at man nesten glemmer at man sitter hjemme. Dealerne er skikkelig hyggelige og får en til å slappe av mens man spiller. Det er en egen fornøyelse å chatte litt med dem mellom rundene. Jeg blir alltid i bedre humør av å spille live her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I don't play very often at all but when…

I don't play very often at all but when I do fancy a few spins this is the online casino I always come back to. I've never had any problems with deposits withdrawals or anything else here unlike the hassle I've had at other places. It's a proper relief knowing it'll all go smoothly every time. Sometimes it even puts a big smile on my face knowing I can just enjoy the game without any stress.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lojalitetsprogrammet her er helt rått

Lojalitetsprogrammet her er helt rått, nivåene gir faktiske perks som blir bedre jo høyere du klatrer. Det motiverer meg skikkelig til å holde spillingen min her istedenfor å sjekke andre casinoer hele tiden. Jeg merker at jeg spiller mer jevnt nå fordi jeg ser at innsatsen lønner seg over tid. Det er digg å få ekstra bonuser og bedre cashback bare ved å være aktiv. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg hopper opp et nivå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg liker virkelig at dette casinoet…

Jeg liker virkelig at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, så det dukker alltid opp noe friskt å prøve. Det holder spillingen spennende og jeg oppdager nye favoritter hele tiden. Noen av de nye slottene er helt rå med kule funksjoner. Det gir meg en skikkelig god følelse å vite at det aldri blir kjedelig her. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg ser at det har kommet noe nytt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette casinoet er vanvittig raskt

Dette casinoet er vanvittig raskt, alt laster inn på et blikk uten det minste hakk eller venting. Grensesnittet er superbrukervennlig, så selv første gangen jeg var innom fant jeg frem til alt uten å måtte lete rundt. Det er helt deilig å slippe å føle seg lost selv om man er ny. Jeg ble faktisk litt overrasket over hvor lett alt var å skjønne. Diggest at man slipper å bruke masse tid på å finne frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krypto-uttakene her er helt rå

Krypto-uttakene her er helt rå. Jeg sender bare forespørselen og pengene er inne på walleten min etter kort tid uten en eneste ekstra spørsmål eller dokumenter. Det sparer meg for masse stress sammenlignet med andre steder. Slipper alt det irriterende maset fullstendig, og det føles så befriende. Jeg blir nesten litt glad hver gang jeg tar ut gevinst nå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The slot graphics in this online casino…

The slot graphics in this online casino are absolutely beautiful and feel so modern. The animations are a pure joy to watch and you just want to keep spinning away for hours. It's dead addictive once you get going. Every spin feels fresh and exciting with the way the reels pop and move.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når jeg endelig treffer en skikkelig…

Når jeg endelig treffer en skikkelig gevinst her, blir humøret mitt helt på topp resten av dagen. Alt føles lettere og jeg går rundt med et stort flir. Allerede nå planlegger jeg en liten feiring for meg selv med noe godt å spise og en kald øl. Det er helt digg å ha noe å se frem til etter en bra økt. Jeg blir rett og slett i godt humør lenge etterpå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Live dealerne her gir en helt egen…

Live dealerne her gir en helt egen stemning som får det til å føles akkurat som å sitte i et ekte casino. Atmosfæren er så ekte med lys, lyd og alt sammen at jeg glemmer at jeg spiller hjemme fra sofaen. Dealerne er skikkelig hyggelige og prater litt med en på en avslappet måte, det er en egen fornøyelse bare det. Av og til blir det nesten litt koselig, spesielt når flaksen er på min side. Jeg blir alltid i godt humør av å spille med dem.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr