Super produkt og lever 200% op til mine forventninger. Virkelig smart at kunne dosere salt & peber på den måde. Kan anbefale salt & peber sættet. Det er smart, praktisk og pynter samtidig på køkken... Mehr ansehen
Jeg har lige modtaget min kværn! Super lækkert produkt!! Salt og peber kværnen fungerer så godt og et ekstra plus at de er så flotte og pynter på spisebordet! Lækker service og hurtig levering! TAK!!!... Mehr ansehen
God pris og hurtig levering
Das haben sich andere Leute angesehen
Super lækkert produkt
Jeg har lige modtaget min kværn! Super lækkert produkt!! Salt og peber kværnen fungerer så godt og et ekstra plus at de er så flotte og pynter på spisebordet! Lækker service og hurtig levering! TAK!!!!
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Salt og peberkværnen er både stilren og funktionel. Jeg elsker det minimalistiske design med de flotte farver, der passer perfekt til mit køkken. Kværnene er nemme at bruge og de indbyggede LED-lys gør det super praktisk, når man laver mad om aftenen.
Super super super
Super super super!
Jeg køber igen! Kan anbefales!
Lasse
Smart!
Som forventet, dejlig nemt at dosere når man står og griller og vil holde den hånd fri, som man har brugt til at røre sin rå
mad med!
Hurtig betjening
Utrolig hurtig betjening og produkt som de lovede.
Kan stærkt anbefales
Hurtig levering, nem og overskuelig bestilling
Og meget tilfreds med funktionen af mine kværne 🙌🏽
Fedt produkt
Et super fedt produkt i god kvalitet, kan varmt anbefales :)
Kan helt klart anbefale dem 😍
Jeg har købt et salt og pebersæt og er så glade for dem. Elsker det stilrene design og hvor nemme de er at bruge🤩 Kan helt klart anbefale dem !!
Super godt produkt
Super godt produkt. Det hele gik perfekt fra jeg bestilte til det ankom
Helt perfekte varer
Helt perfekte varer, med hurtig og diskret levering. 10/10 herfra😃
Fantastisk leveringstid og endnu bedre produkt!
Mit spicegear kom super hurtigt og virker som en drøm!
Super tilfreds med dens kvalitet og har anbefalede den til mine venner😁
Super produkt
Sindssygt mad
Upåklagelige produkter og hurtig…
Upåklagelige produkter og hurtig levering😁
Fed anbefalding!
Rigtig fint produkt, super handy og stjerne service! Klart en fed anbefaling!
✨✨✨✨
Det blev til en god oplevelse på den måde den er lavet på der fik mig virkelig til at tænke derfor får den fem stjerner
Mega god oplevelse at handle herinde
Super god service og produkterne er virkelig gode
Kan kun anbefales herfra!🤝
Rigtigt gode produkter man ikke vil gå…
Rigtigt gode produkter man ikke vil gå glip af og god service
Modtog min mit kværn sæt inden for 3…
Modtog min mit kværn sæt inden for 3 dage.
De er stilrene og virker utrolig fint, derfor passer de ind i et hvert hjem!
Min kæreste blev rigtig glad for dem! :-)
Varm anbefaling herfra!
Nem og god kunde oplevelse
Nem og god kunde oplevelse på hjemmesiden, samt god kundeservice🤩 er rigtig glad for den store hjælp jeg fik angående min manglende køb.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.