Fijne ervaring van begin tot het eind. Zowel Rob als Chelsea zijn zeer betrokken en weten waar ze over praten. De kozijnen en rolluiken zijn vakkundig geplaatst en ook deze heren zijn vaklui. Werken... Mehr ansehen
2 dakkapelen laten plaatsen + nieuwe kozijnen en zolderverbouwing laten doen bij spijkkapel. Al met al topwerk geleverd, zeer professioneel. Rob denkt goed mee om het maximale uit de ruimte te h... Mehr ansehen
Als kritisch consument had ik graag wat "te zeiken" gehad maar ik heb echt niets kunnen vinden. Samengevat: betrouwbaar ervaren bedrijf want alle afspraken zijn uitgevoerd of nagekomen en een prima ku... Mehr ansehen
Wat een perfectie! Zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd met onze keuze. Komen afspraken na en op de dag zelf alles netjes gemonteerd door de 3 medewerkers. Zeer beleefd en harde werkers. Als... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Spijkkapel te Spijkenisse is dé bouwer van dakkapellen, dakopbouwen en nokverhogingen voor Spijkenisse en omstreken. Vanuit onze werkplaats te Spijkenisse fabriceren wij prefab dakkapellen en verzorgen wij tevens de bouw van dakopbouwen en nokverhogingen.
Kelvinweg 15, 3208 KC, Spijkenisse, Niederlande
- 0181-442530
- info@spijkkapel.nl
- spijkkapel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mooie dakkapel en uitstekende afwerking
Spijkkapel heeft ons goed voorgelicht en meegedacht in de keuze voor een dakkapel.
Dakkapel is snel geplaatst en afwerking is uitstekend.
We zijn heel erg tevreden over het proces en het eindresultaat.
Superblij met de dakkapellen
Gestart met een bezoek aan de showroom bij Marcel en een uitgebreide uitleg gekregen met veel handige tips. Goede afspraken gemaakt betreffende een nieuwe kapel en een renovatie. Top mannen Jimmy en Dennis waar je prima mee kunt overleggen die vakkundig, vlot en netjes werken. Alles rommel in de container en netjes afgevoerd. Tenslotte ook gelijk passende zonwering erbij gekomen. Werend met zicht en compleet verduisterd. Super blij mee
Dakkapel en dakramen
Goed overleg op voorhand.
Het plaatsen van de dakkapel was zo voor elkaar.
Klein oponthoud bij de dakramen maar ook dit werd snel opgelost
Ramen zij. Keurig afgewerkt
En de dakkapel ziet er ook super netjes uit!
Fijne verbetering van woongenot.
Bij het bezoek aan de showroom prima geholpen door Marcel die de tijd nam en van alles uitlegde aan ons over wat de mogelijkheden waren bij een dakkapel onder het genot van een kop koffie.
Na wat aanpassingen van onze kant in de offerte hebben we de bestelling geplaatst.
Voor mijn gevoel duurde het lang met de aanvraag bij de gemeente maar ik heb hiervoor denk ik te weinig geduld.
Na goedkeuring van de gemeente ging het plaatsen ging lekker snel en degene die dit deden gingen professioneel en gezellig aan het werk.
Uiteraard geeft het enige stof en rommel maar aan het eind van de dag maakte ze ook nog redelijk schoon. Hierna hebben we zelf nog de stofzuiger ter hand genomen om alle hoeken en kieren helemaal stofvrij te maken.
Ook werd gelijk naar de staat van de rest van het dak gekeken en deze was gelukkig nog dik in orde.
Het uiteindelijke resultaat is super, lekker veel ruimte erbij en extra licht en ventilatiemogelijkheden op zolder.
Nu mogen we zelf nog even lekker aan de slag met de rest van de zolder verbouwing.
Dakkapel
Goed advies op voorhand en goede begeleiding bij vergunning aanvraag.
Levering en plaatsing volgens afspraak door een vakbekwaam team.
In één woord SUPER!!
In één woord SUPER!!
Vriendelijk deskundig personeel, snelle werkers. Zo ongelofelijk blij met mijn dakkapellen!! Van een donkere zolder waar ik alleen in het midden kon staan naar een compleet afgewerkte verdieping op mijn huis erbij. Marcel kwam met goede tips, hij denkt echt met je mee en Rob is een kanjer.
De zolder is koel ook al staat de zon erop.
Alles mooi afgewerkt, helemaal zoals afgesproken!! Goede communicatie.
Dit bedrijf raad ik iedereen aan!!
Topervaring
Spijkkapel bedankt! 2 dakkapellen werden super snel geleverd en stonden binnen no-time op het dak. De rest van de week werd besteed aan het renoveren van het dak en nieuwe dakpannen leggen. Alles ziet er keurig uit, veel tips gekregen over het aftimmeren en afwerken binnen. De jongens die alles deden waren vriendelijk en kundig, werkten hard. Vooraf werden we al goed geadviseerd ook met betrekking op zonnepanelen, ze dachten mee en zorgden dat we geen onnodige uitgaves deden. Dus: Dank Spijkkapel. Wij zijn blij!
Plaatsing van een dakkapel
We zijn eerst ter oriëntatie in Spijkenisse geweest en hebben daar met Marcel onze wensen voor een dakkapel doorgesproken. Samenstelling en mogelijkheden besproken.
Plaatsing exact op de afgesproken datum.
Werknemers Jim en Pablo hebben in overleg goed werk opgeleverd.
We kunnen Spijkkapel aanbevelen.
Duidelijk, professioneel, expertise: aanrader!
Duidelijke informatie in de showroom. Daarna bij inmeten ook duidelijke informatie en zichtbaar expertise op dit gebied. Er werd ook meegedacht nav onze wensen en de reden waarom wij een dakkapel wilden. Korte wachttijd dan gemiddeld in de branche. De uitvoering is netjes verlopen, goede communicatie. Al met al een aanrader en wij hebben inmiddels vrienden van ons die ook een dakkapel laten plaatsen via Spijkkapel.
Een efficiënt bedrijf
Een efficiënt bedrijf. Goede uitleg vooraf en duidelijke factuur. Ze leveren een goed product en hebben mensen die dit goed installeren. Ik kan ze absoluut aanbevelen! Het is jammer dat ze de kennis en kunde niet uitvoeren in de rest van een huis.
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Geen reacties, niet komen opdagen, ons laten zitten met lekkage en de daaruit voorkomende schade. Afspraken niet nakomen en wij moeten dan weken achter ze aanbellen. Loze beloftes en dan half werk leveren. GA NIET MET ZE IN ZEE!
Super fijn bedrijf! AANRADER!
Super goede en snelle service! Echt een aanrader! Goed geholpen vooraf en veel informatie gekregen, dat vonden wij erg fijn. Gister is onze dakkapel geplaatst en dit liep voorspoedig en echt super netjes gedaan, vakmanschap!
Wij zijn erg blij met onze mooie dakkapel! Prachtig gedaan mannen!!
Jammer
Jammer waren heel coolant dat wij de opdracht ruim een jaar moesten uitstellen.
Echter toen het zover was hebben ze het bij ons gewoon niet afgemaakt en ons laten zitten met onafgemaakt werk. Reageren niet laten niks horen. Dus wat ons betreft geen aanrader helaas. Deze jongens nemen meer werk aan dat ze aankunnen is onze mening. Slechte planning mensen die niet komen opdagen enz.
Nu gaan wij zelf maar het werk afmaken waar we hun voor betaald hebben want ze reageren niet. Laten niks weten echt heel heel slecht deze afwikkeling van zaken doen. Onvoldoende wat ons betreft
Het dakkapel is wel goed en kundig geplaatst en van mooie kwaliteit, daar mankeert echt niks aan. Het is een mooi plaatje compleet met rolluik en al. Het is echter de afwerking (te gehaast) en de communicatie achteraf die te wensen overlaat
Das heel jammer.
Topper
In de showroom geholpen door Rob en goede uitleg gekregen over de materialen en mogelijkheden. Het plan is een aantal keer gewijzigd maar dat was geen probleem en werd vlot aangepast in de offerte. Deze week is het geplaatst door een enthousiast team. Alles is perfect opgeleverd ik heb echt nergens over te klagen. Complimenten!
Hebben recentelijk een dakkapel laten…
Hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen door Spijkkapel als vervanging en uitbouw van een zolderraam. Na afgelopen jaar eerst langs geweest te zijn op locatie om de diversie opties en materialen die er mogelijk zijn zelf in te zien uiteindelijk de keuze gemaakt voor een groen met witte dakkapel met verdiepte kozijnen.
Wie een ronde doet door de buurt weet dat een dakkapel een gok kan zijn, zodra op de dag van montage echter de vrachtauto met kraan in de straat kwam was direct alle twijfel weg. Het is een prachtige dakkapel geworden en een verfraaing van de woning.
Fijne ervaring met Spijkkapel
Fijne ervaring met Spijkkapel. Meerdere malen contact gehad en in de showroom geweest. Marcel staat je altijd even te woord. Mannen weten waar ze over spreken en hebben een top dakkapel geleverd.
De afwerking binnenin heb ik laten doen door mijn aannemer. Ook heeft Spijkkapel alle kunststof kozijnen geleverd. Ramen/deuren, alles is nu nieuw en super mooi. We zijn erg blij.
Spijkkapel heeft een nieuwe dakkapel…
Spijkkapel heeft een nieuwe dakkapel geplaatst en onderhoud verricht, vervangen van windveren.
We hebben een mooie strakke dakkapel waar we heel blij mee zijn. Soms duurde de communicatie even en mede ook door Corona verliep het hele proces niet altijd even soepel maar als er iets niet goed ging werd er gelijk op gereageerd en gehandeld.
Spijkkapel is een betrouwbare partner om mee in zee te gaan.
Dakkapel Spijkkapel
Wij zijn superblij met onze dakkapel. Spijkkapel is een aanrader!
Spijkkapel DE leverancier van kwaliteit dakkapellen
Na een aantal leveranciers van dakkapellen benaderd te hebben kwamen we bij spijkkapel terecht
Meteen met het bekijken van de mogelijkheden goed gevoel bij en voor ons goede prijs
Ook tijdens het plaatsen en daarna de afwerking goed kunnen overleggen met de monteurs welke ook duidelijk meedachten
Prima geregeld en zeer content mee
In één woord...Top.
Na een aantal dakkapel fabrikanten te hebben bezocht zijn we terecht gekomen bij Spijkkapel, wat een verademing is de flexibiliteit van dit bedrijf. Tijdens het gesprek met Marcel bleek al snel dat deze jongens echt verstand hebben van dakkapellen. Wij zijn bezig een oude woning in de polder te verbouwen in de oude stijl en hier wilden wij dus ook een bijbehorende kapel op. Deze wens wist Marcel perfect om te zetten in een dakkapel die waanzinnig mooi is geworden en een sieraad op het dak is, perfect gemaakt en afgewerkt door Shayenne (hoop dat ik zijn naam goed schrijf). Over de installatie ter plaatse kan ik kort zijn...top monteurs, zeer correct en vriendelijk! En de machinist van de kraan wil ik ook niet vergeten, zeer kundig erop gezet!
Jongens bedankt en ik zal jullie bij iedereen aanbevelen die een dakkapel nodig heeft.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.