Meget fint koncept, men gav 365kr for chokolade som jeg kunne købe i Brugsen for 60kr. Hvis man endelig vil lave en “spiselig buket” så lav den selv i stedet for at bestille herfra.
Selve buketten var flot, men mængden af slik var overraskende lille, taget prisen i betragtning synes jeg. I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve... Mehr ansehen
Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Mehr ansehen
Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
super service
super service. Jeg var alt for sent ude, med min bestilling, men alligevel var de super behjælplige med at finde en løsning for at jeg kunne få den til dagen efter.
Jeg kan klart anbefale dem
Lille mængde buket i betragtning til prisen
I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve op til. Man angiver hvornår man skal bruge slik buketten, men kom 2 dage efter buketten skulle gives
Forventede større buket ift. pris
Udover, at jeg forventede en lidt større buket ift. prisen, så kom den på dagen, jeg havde bestilt - og min kæreste blev rigtig glad for den. Hvad skal man ellers give på valentines som pige? 😉 Jeg havde dog forventet et andet kort, som jeg havde bestilt med til. Det var håndskrevet (pæn håndskrift, men bestemt ikke min), men det var måske bare lidt mærkeligt at en anden havde skrevet det kort, jeg havde skrevet. Hvis det giver mening. Havde forventet computerskrift - altså, en copypaste fra det jeg havde skrevet på hjemmesiden uden at en anden decideret skulle sidde og skrive/ læse mine ord 😂 Ikke at det var hemmeligt, men ja, havde bare ikke forventet kortet sådan. Men det er måske bare en præference. Ellers virkelig flot buket!! Kunne godt forestille mig at bestille en til i fremtiden ☺️
Nok sidste gang jeg køber her
Havde købt en slik buket til min kone for at fejre vores bryllupsdag.
Pakken kom til min store overraskelse ikke på dagen den var bestilt til.
Dagen efter måtte jeg ringe til kundeservice.
Der kunne de se at den var i gang med at blive pakket og ville komme om fredagen, altså 2 dage efter den bestilte leverings dato.
Der ville blive puttet lidt ekstra i pakken, hvis jeg stadig var interesseret.
Det ekstra viste sig at være en Snickers og en Mars bar, hold da op en fesen omgang.
Normalt bliver blomster buketter og lign. Bare sat foran ens dør til når man kommer hjem.
Denne slikbuket kunne jeg hente nede i den lokale pakkeshop da der ikke var nogen hjemme da GLS var på adressen.
Lidt misvisende at skrive vægten på hele buketten inde på hjemmesiden, man burde måske i stedet skrive vægten på indholdet som i min optik er mere relevant for køberen.
Så originalt og klart pengene værd
Så originalt og klart pengene værd
Det dækkede bare hele familiens behov hos vores venner der havde en hård periode og trængte til opmuntring!
Total god oplevelse.
Total god oplevelse.
Smuk buket.
Leveret til tiden.
TAK for en god oplevelse ikke sidste gang jeg gør dette.
Sjov erstatning for blomsterbuket
Købte buketten til en veninde, der blev færdiguddannet. Leveret dagen før som ønsket. Buketten var fin og lignede den på billedet. Lidt dyr fragt, men absolut en sjov erstatning til den sædvanelige buket.
En succes!
Som altid: det var en flot "buket", som vakte stor glæde hos modtageren. Personligt har jeg erfaring for, at en spiselig buket vækker større glæde end en blomsterbuket.
Jeg kan derfor stærkt anbefale Spiselige Buketter!
Det er en rigtig flot buket
Det er en rigtig flot buket, men synes der er sparet ret meget på slikket i forhold til prisen, det var noget skuffende.
Flot buket
Flot buket, men det vedlagte håndskrevet brev kunne man godt have været foruden 😐
Men modtager godt og vist forklaringen...
Et fantastisk koncept
Et fantastisk koncept, modtager blev mega glad for en buket chokolade
Tilfreds kunde
Jeg har lige modtaget min julebuket i dag, den dag jeg også havde bestilt den til. Den var så flot. Dem var pakket godt ind i papkassen, så den var helt intakt, da jeg modtog den. Jeg vil helt sikkert bestille derfra igen ☺️
Måske lidt tidligt at bede om en…
Måske lidt tidligt at bede om en anmeldelse en uge før produktet skal leveres og derfor svært at give en egentlig anmeldelse
Så flot en buket
Så flot en buket. Den faldte i god jord, og frisk slikken er der på stadig efter flere dage. Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller 🥰🤩
Unikke og flotte buketter
Unikke og flotte buketter. Skulle give min mand en god bedring gave, og den jeg valgte var spot on.
Levering er dyr, men kom den aftalte dag.
Den er super flot
Den er super flot, men alt for dyrt kontra hvad man får, samt levering er super dyr.
Man får desværre en følelse af at det er for nærigt. Øv
Men hun blev glad, men det gjorde min pung ikke.
Fuld tilfredshed på alle parametre 😉
Der var ikke meget slik
Der var ikke meget slik, det var kun lige så det kunne dække toppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.