Sportson ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handler ofte hos Sportson.dk, og det er der en god grund til. De har et bredt udvalg af sportsudstyr, konkurrencedygtige priser og en kundeservice, der virkelig gør en forskel. Leveringen er altid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplevede en sublim behandling af Jonas. Der manglede en windbreaker i pakken og fik den godtgjort uden problemer. Sportson kan kun anbefales. 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse Vi kom ind til Sportson Halmstad med en elcykel med fejl på. De tog sig tid til at undersøge cyklen. Det blev så konstateret, at batteriet var defekt (cyklen der er 1/2 år g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn manglede akut knæbeskyttere da han skulle spille DM i Roskilde. Jonas tog dem med til Roskilde da jeg kunne hente dem der. Knæbeskyttere gav lykke for min søns hold Silkeborg-Voel vandt DM. Be... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Din leverandør til high-end sportstilbehør. Hos SPORTSON er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, designet til at styrke din passion for sport. Vores webshop er skabt af sportseksperter og entusiaster, der deler din kærlighed til sport og ønsker at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Vores mission er enkel - vi ønsker at forsyne atleter på alle niveauer med det mest innovative og avancerede sportstilbehør på markedet. Vi ved, at sport handler om mere end bare træning og konkurrence. Det handler om at stræbe efter ens bedste, bryde grænser og opnå nye mål. Derfor har vi nøje udvalgt et sortiment af produkter fra førende mærker og producenter, der deler vores vision om kvalitet og ydeevne. Vi ved at shopping skal være en nem og bekvem oplevelse. Derfor har vi skabt en brugervenlig webshop, hvor du nemt kan finde dine foretrukne produkter og gennemføre din bestilling med lethed. Vi tilbyder hurtig levering og en problemfri returpolitik, så du kan føle dig tryg ved dit køb. Vores engagement i kundetilfredshed er afgørende for vores succes. Vi er stolte af at have et dedikeret kundeserviceteam, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer med vores kunder og være deres foretrukne kilde til sportstilbehør. Så uanset om du er en professionel atlet, en seriøs konkurrent eller bare en person, der ønsker at leve en sund livsstil, er SPORTSON her for at støtte dig. Vi er din pålidelige partner på vejen til succes og præstation i sportens verden. Velkommen til SPORTSON!

Hervorragend

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig og uduelig service ved returnering, du skal selv gætte dig til hvem du skal sende med.

Får leveret min vare helt som planlagt. Jeg vill e dog gerne returnere, kontaktede dem, fik at vide at skulle sende retur.
Så gjort, men da pakken ankom til Sportson med DAO, blev den ikke modtaget, og de henter ikke ved pakkeboks (forståeligt)
Men det kunne dælme være rart at man fik at vide det kun er GLS og Post Nord de modtager. som jeg fik at vide da jeg ringede og forhørte om hvad de nu skal ske. Så nu sker der INGENTING.
Men nu har jeg da handlet 3 gange med Sportson. Første, Eneste og Sidste.

21. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Nej ingen gode anmeldelsel

Nej ingen gode anmeldelsel. Dårligt produkt. Holder overhovedet ikke til at bruges . Klister meget dårlig på foden Køber ikke produktet igen . Øv gange tre.

5. September 2024
Sportson ApS-Logo

Antwort von Sportson ApS

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at der fortsat er problemer med din skridttæller.

Vi har allerede været i dialog både på mail og telefon inden din anmeldelse, hvor vi har foreslået flere løsninger, herunder batteriskift og nulstilling, samt tilbudt dig muligheden for at ombytte eller returnere skridttælleren.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt os endelig på support@sportson.dk eller på telefon 4412 6560, så vi kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen,
Jens
Sportson Team

Super god service

Super god service. Købte gamepatch produkter til min søn, som han syntes er fantastiske.
Fik en lille gave med i forsendelsen og leveringen var hurtig. Vil klart anbefale sportson og deres produkter.

12. März 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr