Mooie missie. Prachtig aanbod. Persoonlijk, heel fijn. Er wordt echt vanuit de klant en de natuur gedacht en ontwikkeld, promotie, aanbod en tips/adviezen. Prachtig inheems pakket voor winderig, hal... Mehr ansehen
Duidelijke communicatie, mooie planten, stipte bezorging. Inmiddels staat het plantgoed in de tuin, op de plek die Sprinklr aangaf. Geplant volgens aanwijzingen en zo te zien slaan de planten go... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Biodiversiteit versterken, da’s de missie van Sprinklr! Dat er bij biologische teelt geen pesticiden in de lucht, de bodem en ons grondwater terecht komen is een enorme winst voor iedereen. Daarom doet Sprinklr er alles aan om de afzet van de pionierende biologische kwekers en boeren te vergroten. Want zij laten zien dat het kan: tuinplanten en bollen telen zonder gif en kunstmest. Door tuinieren met biologische planten zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken hopen we samen met de consument de markt te veranderen. Want gif moet weg!
Displaystraat 19, 1033RZ, Amsterdam, Niederlande
- +31207852857
- info@sprinklr.co
- sprinklr.co
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf! Om vrolijk van te worden. Ik kan niet wachten om mijn plantjes groot te zien worden en de eerste bijtjes en hommels te verwelkomen!
Mooi assortiment voor een betere toekomst
Mooi assortiment op de website en de bestelling is snel geleverd. Duidelijke instructies zorgden ervoor dat de planten binnen no time goed gepositioneerd in de grond stonden. Helaas was er wel wat mis gegaan met het vervoer en kwam één doos door elkaar geschud bij ons aan: ook dit is netjes met de klantenservice opgelost.
De planten zijn snel en goed verpakt…
De planten zijn snel en goed verpakt geleverd en zien er goed uit. Ze hebben veel wortels en slaan snel aan. Een goede keus, ook voor de biodiversiteit, die wel wat steun kan gebruiken.
Goed gevoel om biologische planten op…
Goed gevoel om biologische planten op mijn balkon te zetten! Deze keer wil slangenkruid nog niet helemaal goed opkomen, maar geduld. Ik weet dat wanneer ik problemen ervaar, ik altijd terecht kan bij Sprinkler Planten.
Prachtige plantjes
Prachtige plantjes, snel geleverd, met zorg ingepakt.
Enige minpuntje: de Trunksbezorger had de doos op zijn kant neergezet, niet rechtop. Gelukkig was ik op tijd zodat de plantjes niet omgevallen zijn.
Fijn bedrijf
Duidelijke communicatie, mooie planten, stipte bezorging.
Inmiddels staat het plantgoed in de tuin, op de plek die Sprinklr aangaf. Geplant volgens aanwijzingen en zo te zien slaan de planten goed aan. Laat de vlinders, bijen en vogels maar komen 🙂.
Is het mogelijk om volgende keer geen plastic potten meer te gebruiken?
Slechte levering
Borderpakket in 2 dozen ontvangen, waarvan er 1 duidelijk gevallen is tijdens het transport. Met als gevolg verschillende planten uit hun potjes (waarvan ik betwijfel of ze het allemaal gaan doen) en plastic scherven door de aarde. Ook was de aarde vrij droog wat mij doet vermoeden dat het al een tijd in de doos heeft gezeten. Daarbij bleek achteraf een deel van de planten niet op voorraad waardoor ik deels andere planten heb gekregen. Geen goede ervaring dus en helaas reageert Sprinkler niet op mijn klacht dus vandaar deze slechte review.

Antwort von Sprinklr Planten
Mooi bedrijf. Prachtig aanbod.
Prachtig inheems pakket voor winderig, halfschaduw-/halfzon balkon besteld en vlot ontvangen. En alles goed aangeslagen.
Snel besteld en snel geleverd
Snel besteld en snel geleverd. De plantjes zijn goed aangekomen.
Lievevrouwebedstro
Ik heb Lievevrouwebedstro en zaden besteld. Het was er zomaar, binnen een paar dagen. De planten zaten degelijk ingepakt, met een leuke kaart erbij en informatie. Ze zijn ondanks de kou goed aangeslagen.
Mooie groene producten
Mooie groene producten. Goed voor het milieu, de vogels en de insecten.
Zo leuk om uit die kleine zaadjes iets moois te zien groeien😃
Super bedrijf
Mooie plantjes die goed verpakt snel verzonden zijn.
Trots dit goede bedrijf!
Mooie planten
Mooie planten, op tijd bezorgd door Trunkrs die fijn communiceren wanneer ze er zijn.
de planten werden fris en in goede staat bezorgd.
de planten werden fris en goed bezorgd.
Ik heb deze bestelling cadeau gegeven…
Ik heb deze bestelling cadeau gegeven met een handgeschreven kaartje van jullie erbij.
De ontvanger was heel enthousiast en blij met pakket. Heel fijn dat ook precies wordt aangegeven waneer pakket is bezorgd.
Prima service
In eerste instantie ontbrak van een artikel een aantal stuks. Daarover heb ik gereclameerd en zonder problemen de ontbrekende artikelen toegestuurd gekregen.
Afgesproken levertijd waargemaakt
Afgesproken levertijd waargemaakt! Goed verpakte en gezond uitziende plantjes. Fijn adres voor bio kweek!!!
Fijne , overzichtelijke website
Fijne website. Duidelijk en overzichtelijk. Geeft goed aan wat inheemse planten zijn ( daar was ik specifiek naar op zoek) en wat op een schaduwplek of juist zonnige plek kan staan.
Duidelijke uitleg waarom de planten die je ontvangt klein zijn en niet, zoals bij een regulier tuincentrum megagroot of volop in bloei.
Je kan aangeven wanneer je je planten bezorgd wilt hebben.
Hele proces ging vlot.
De planten staan inmiddels in de tuin te pronken.
Snelle zorgvuldige levering van het…
Snelle zorgvuldige levering van het pesticiden vrije groene geluk.
Superverse plantjes, snelle levering en met zorg verpakt
Superverse plantjes
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.