Sparebanken Vest Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sparebanken Norge avdeling Førde er en helt talentløs avdeling. Den har hatt gode saksbehandlere tidligere, og da var opplevelsen en annen. Nå er det helt forferdelig igjen. Banken påstår man skal søk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opplever ofte nedetid i nettbanken, særlig i helgene. Intetsigende og ufarliggjørende meldinger om at det er "rusk i maskineriet" er ikke godt nok. Hvorfor er det så ofte problemer og hvilke tiltak gj... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har søkt etter finansbevis . Jeg har fått beskjed til å komme på et møtte. Jeg ble behandlet veldig nedgradert .. Du er fra Balkan ? Du er gammel og du er utlandsk . Jeg har fått beskjed at 10%... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De er ok til du har et problem. Da kommer de til å være forferdelige til å løse problemet. Det tar 3 uker å løse en enkel sak som ikke tar mer enn 2 minutter. De gjorde en feil internt og jeg venter p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bank

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kjempegod mobilbank, gode betingelser og personlig rådgivning. Ta kontakt med Vestlandets ledende bank i dag! Vi er her. For deg.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sparebanken rett-vest

Lurte meg trill rundt og fikk kausjonist på et stort lån i stede for et tilleggslån slik vi avtalte, lagde mye styr rundt under-skriving av kontrakt, fikk en annen til å sitte der, selv om hun var til stede, for ut og inn av rommet. Løy og sa att alt var som avtalt. Trekker penger i hytt og gevær og er lite behjelpelig med å finne forklaringer på det. Vanskelig brukerside. Lite tilgjengelighet, lurer en opp i dårligere låneavtaler og snor penger ut av folk. Dato er gjeldende nå da det påvirker daglig liv og levende.

11. April 2023

Katastrof kundeservice

Katastrof kundeservice, dårlig kundebehandling, lange og uprofesjonelle ventetider, dårlig oppdatering på ting Det er virkelig på tide å bytte bank.

12. Jänner 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Umulig å få kontakt med banken. Når innloggingener nede får du en melding at du kan chatter med banken, men chatting fungerer ikke når du ikke kan logge deg inn. Ingen hjelp å få. Stod i telefonkø i tilsammen over en time.

12. Mai 2021

Bank med elendig kundeservice

Bank med elendig kundeservice. Null hjelp å få, ikke et snev av vilje til å ville løse noe som helst. Derimot blir en bare avvist. Hvis kundeservice er viktig for deg, hold deg langt unna denne banken.

29. April 2021

Hvor skal en begynne.

Hvor skal en begynne.
Ikke kan du ta ut penger i banken lenger uten bankkort.
Dårligste kundebehandling.
De lengste køene om du må ringe til de, Då mener jeg opp til 40 min.
Jeg har bestilt kode brikke og ventet opp til 1 mnd flere ganger.
Hva faen skjer med dere?

11. März 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Treg, dårlig kommunikasjon, dårlig!

Jeg mistet mitt bankkort og bestilte nytt, snakket på chat med dem. jeg ønsket et kort med legg og som kan brukes på nett, ettersom jeg hadde to forskjellige kort for dette før. Etter en uke fikk jeg et kort uten legg på og som var for barn, dette var helt feil. Jeg måtte snakke på nytt med dem på chat og de skulle nå sende meg riktig kort. Det gikk over to uker og jeg hadde ennå ikke hørt noe, jeg måtte for tredje gang kontakte dem. Denne gangen sa de at det hadde skjedd en feil i bestillingen og at de ventet på å at de skulle få et nytt bilde fra meg, dette hadde jeg ikke fått noe beskjed om. De sa at de skulle fikse dette og endelig sende meg riktig kort. De sa de ventet på å få et nytt bilde fra meg men nå trengte de det plutselig ikke lengre? Hadde jeg ikke kontaktet dem så jeg fortsatte å ventet i flere uker på ingenting. Dette er ekstremt dårlig av dere!

19. Februar 2019

(SPAREBANKEN SØR)

(SPAREBANKEN SØR)

alt for mange og hyppige nettbank problemer.... dette foregår hele året rundt hvor dem har problemer med nettbanken opp til flere ganger i mnd.

folk får ikke logga seg in eller betalt med kort pga de har feil på systemene deres,

på 35 år har jeg aldrig i livet hatt en bank som har hatt så mye problemer med nettsiden / nettbanken, ingen overhodet i nerheten en gang,

dette er alt for dårlig og uakseptabelt , forferdelig elendig nettbank service som er nede og ikke virker meste parten av året.

30. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr