srprs.me Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze surprise trip bracht ons naar Bilbao, een bestemming die we zelf waarschijnlijk niet meteen gekozen zouden hebben. Net daarom was de verrassing des te groter: we waren echt aangenaam verrast d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Make a date with the unexpected and take a city trip without knowing where exactly it will take you. Take your travel guide, cut it into confetti and completely immerse yourself in the many spontaneous travel moments that are bound to come. This way, any discovery is guaranteed to trigger a WOW moment. On this page you’ll find countless of personal accounts of one-of-a-kind experiences from literally thousands of voyagers who all embraced the srprs.adventure and went for it. Aside from our notorious desk chairs races, usually held during lunch breaks, we seriously work our butts off to deliver an ace product, as well as top notch service. We know we have done our jobs well when we see this shine through in the reviews.

Hervorragend

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leuke ervaring

Leuke ervaring. Reis, hotel en locatie waren top!

12. Juli 2026

Antwort von srprs.me

Super leuk om te horen! Groetjes van het srprs.team!

Heel erg verrast door Luc

Heel erg verrast door Luc! Ik had 10 steden opgegeven en 1 van die 10 zou het worden. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb van te voren van alles op zitten zoeken en was er van overtuigd dat ik wist dat ik naar Granada ging. Wat bleek tot verrassing op Schiphol: het werd Valencia!
Deze stad heeft mij positief verrast, het is echt een stad die alles heeft, strand, heerlijk eten overal (oorsprong van de Paella), gezellige mensen, prachtige oude stad... echt een top bestemming. En dan complimenten voor het hotel dat was geboekt. Dit hotel lag echt op een hele goede locatie vlak bij de oude stad, ik had een hele mooie schone kamer met goede bedden en heel belangrijk een goede airco (het was 40 graden toen ik in de stad was).
Dit was voor mij de tweede keer dat ik met SRPRS.Me geboekt heb en zeker niet de laatste.

7. Juli 2026

Antwort von srprs.me

WAUW! Wat een compiment Daniëlle! Ik geef het door aan Luc, vind ie altijd leuk om te horen. Zo zie je maar, soms verwacht je de ene bestemming en wordt het toch een andere ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie stad met prachtig hotel

Ik en mijn vriend wilde een stedentrip maar hadden geen voorkeur voor een stad (en ik geen zin om alles uit te zoeken). We houden beide van een beetje avontuur en wat is dan leuker dan een verrassing bestemming. Het boeken ging erg soepel. Uiteindelijk zijn wij naar Wenen gestuurd, een prachtige stad. We hadden de upgrade voor een 3-4 sterren accommodatie gekozen. Dit was het absoluut waard, wat een mooi hotel. We hadden tussendoor wat problemen met het invullen van de persoonlijke informatie maar met soepel en snel contact met sprs.me was dit heel snel opgelost. Zeker een aanrader.

8. Juli 2026

Antwort von srprs.me

Dank je wel voor deze leuke review Janne! Het was geweldig om jullie trip te bouwen, wat fijn dat het zo goed is uitgepakt. Groetjes van srprs.me

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze surprise trip bracht ons naar…

Onze surprise trip bracht ons naar Bilbao, een bestemming die we zelf waarschijnlijk niet meteen gekozen zouden hebben. Net daarom was de verrassing des te groter: we waren echt aangenaam verrast door de stad!

Vooraf kregen we een heel duidelijke mail met praktische informatie en leuke tips, wat erg handig was om onze citytrip in goede banen te leiden. Ook het hotel was een goede keuze: comfortabel gelegen vlak bij een metrohalte, waardoor we Bilbao heel gemakkelijk konden ontdekken.
Een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

26. Juni 2026

Antwort von srprs.me

Wauw Ayla, super leuk om te lezen dat je het zo naar je zin had! Wellicht tot een volgende keer? Groetjes van srprs.me

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was echt een surprise waar we naar…

Het was echt een surprise waar we naar toe zouden gaan, smorgens kregen we een mail waar alles instond. Dus op pad naar onze bestemming. Hotel de Kastanje fabriek in Eibergen. Heel mooi gelegen, super vriendelijk personeel, ontbijt was perfect.
Een reis boeken met Surprise Me is echt een aanrader.

2. Juni 2026

Antwort von srprs.me

Wauw! Dank je wel voor deze leuke review, het hotel is ook één van onze favorieten op kantoor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verjaardagscadeau voor mijn man voor herhaling vatbaar!

We deden de treinreis met srprs.me als verjaardagscadeau voor mijn man. Dit was voor mij persoonlijk niet de eerste (en zeker niet de laatste!) keer dat ik met srprs.me reis. Elke keer weer weten ze een leuke bestemming te regelen met uitstekend verblijf, ditmaal zijn we in Zwolle beland en verbleven we bij Hotel Staatman in de Kamer Gedupeerde Staten. Wat een luxe! Het persoonlijke contact is ook een pluspuntje voor mij waardoor ik telkens blijf terug komen. Tot de volgende!

30. Mai 2026

Antwort von srprs.me

Dank je wel voor deze review Tara! Super leuk om te lezen dat je het zo naar je zin had. Daar doen we het voor!

VERSCHRIKKELIJK

n 2017 heb ik al eens een weekendreis via srprs.me geboekt en daar was ik destijds erg tevreden over. Daarom besloten een vriendin en ik opnieuw via hen te boeken. We zijn allebei ondernemend ingesteld en vonden het juist leuk om de bestemming volledig als verrassing over te laten.

Bij de boeking hebben we echter wel duidelijke voorkeuren aangegeven. Zo hadden we vermeld dat we niet naar Oost-Europese landen wilden en ook niet naar twee steden waar we al vaak geweest waren. Daarnaast hadden we expliciet aangegeven graag naar een warm land te willen reizen.

Juist omdat er binnen Europa genoeg WARME bestemmingen beschikbaar zijn, vonden wij deze wens niet onrealistisch. Tot onze verbazing werden we echter naar Genève in Switzerland gestuurd. Voor ons sloot deze bestemming totaal niet aan op de opgegeven voorkeuren. Wij ervaren Genève bovendien niet als een bruisende of toegankelijke vakantiebestemming, tenzij je een zeer ruim budget hebt.

Al met al vonden wij dat er weinig rekening is gehouden met onze notities en voorkeuren. Daardoor viel deze ervaring erg tegen en zouden wij het persoonlijk NIET aanraden!

13. Mai 2026

Heel erg genoten.

Alles was tot in de puntjes geregeld.
De vlucht zowel heen als terug was goed geregeld. De vliegmaatsnhappijnis heel erg klantgericht en het personeel was uitermate vriendelijk. Ook het hotel was erg goed. Vriendelijk personeel. De kamer was schoon en netjes met alle er op en eraan. Het enige batik zelf moest doen was mijn dagen 9ndelen, en dat was in de stad geen enkel probleem

12. Mai 2026

Antwort von srprs.me

Wauw Wim, dank je wel voor deze review! Ik was tijdens het boeken ook echt jaloers op je bestemming, zo'n toffe stad. Fijn om te lezen dat je het zo goed naar je zin had! Groetjes, Luc van srprs.me

Boeken en loslaten!

Er zijn voor mij geen betere reisorganisatoren dan srprs.me! (Echt waar, dit concept is echt perfect op mijn lijf gesneden!) Mijn eerste surprise trip deed ik ongeveer 10 jaar geleden, en sindsdien reis ik elk jaar met hen.
Waarom ik zo’n fan ben? Omdat je de mooiste ervaringen opdoet wanneer je het organiseren gewoon loslaat. Niet alles op voorhand plannen, niet eindeloos opzoeken, maar gewoon vertrekken en je laten verrassen.
Ik heb ondertussen al verschillende formules geprobeerd: MultiCity, Broke, RoadTrip per trein, RoadTrip per fiets, gewone CityTrips en Thema van de Maand. Alles binnen Europa voorlopig, maar ik droom nog van een CityTrip en ultiem een MultiCity buiten Europa.
Persoonlijk waren de Road Trips iets minder mijn ding, maar dat is puur een kwestie van smaak. Laat je dus niet afschrikken. Deal?
Mijn advies? Boek gewoon die reis en laat de controle los. Dat wil zeggen: gewoon boeken, geen vragen stellen die je bestemming deels kan verraden en gewoon kledij inpakken voor de 4 seizoenen. Als je totaal niet houdt van verrassingen, is dit misschien minder iets voor jou. Maar als je nieuwsgierig bent en eens uit je comfortzone wil stappen: gewoon doen.
Na 9 trips ben ik nog altijd een enorme fan.
En waar ik geweest ben? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen 😉 Ik wil de verrassing niet verpesten.

Nog een tip: laatste zag ik dat je bij het boeken meerdere vertrekluchthavens kan aanduiden (zowel in België, Nederland als in Duitsland. Dat maakt de verrassing nog groter.)

10. Mai 2026

Antwort von srprs.me

Heey Fabian, we kregen al vermoedens dat je het leuk had op je bestemming! Het enthousiasme spatte er vanaf, ook door de foto's die je stuurde en dat vonden ze geweldig om te zien! Gaaf om te zien dat je de duik in het diepe nam, respect! Groetjes, Christiaan van srprs.me

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte ervaring

Slechte ervaring. De bestemming Praag was wel top. Maar de keuze van het hotel was allesbehalve. het was een koud hotel, kleine kamer, in een afgelegen gebied ver buiten het centrum (niet te voet bereikbaar). Voor een Citytrip is dat wel het minste. Voor de prijs die we betaald hebben, kregen we geen correcte voorziening. We hebben op eigen kosten nog een hotel in het centrum geboekt. Geen mogelijkheid op compensatie vanuit Srprs.me, heel jammer!

18. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuk idee en goede service

Super leuk. Probleempje met de app, gemaild, werd direct geholpen. Fijn contact

2. Mai 2026

Antwort von srprs.me

Dank je wel voor deze review Wouter! Tof om te horen dat je de service goed vond! Groetjes van srprs.me

Weinig waar voor je geld

Weinig waar voor je geld
We hadden het premium pakket geboekt. Wat we niet wisten: na de hotel baas te hebben gesproken bleek dat ca 35- 40% van de prijs rechtstreeks naar sprs.me zelf — de eigenlijke waarde van het pakket is dus een stuk lager dan gedacht.
De routebeschrijving voor onze trip leidde ons naar een activiteit op 2 uur rijden van ons hotel — een hotel dat midden in het nowhere lag, ondanks dat we bij alle keuzes voor de hoogste waarde hadden gekozen.
We hadden een overschot op onze kadobon van 70 euro die we tijdens het weekend zelf niet meer konden gebruiken. Voor een aanbieder die je wil verrassen en verwennen is dat ronduit teleurstellend.
De communicatie per mail verliep moeizaam en was weinig oplossingsgericht.
Verwachtingen niet ingelost, geen gevoel van ontzorging. Niet aan te raden.

4. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden gekozen voor een roadtrip…

We hadden gekozen voor een roadtrip voor 5 dagen en 3 bestemmingen.
We waren aangenaam verrast. We zijn op locaties geweest waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben
Hotels waren zeer goed in orde.

Elke locatie blijft een verrassing, super leuk.
Wij gaan dit Zéker nog eens doen!

Antwort von srprs.me

Thanks voor deze leuke review Lisa! Zo te lezen hadden jullie een toptijd op jullie multi roadtrip! Groetjes van srprs.me

Roadtrip

Ik ben net terug van een achtdaagse roadtrip via Srprs.me met drie bestemmingen. Bestemming 1 en 3 waren totaal nieuw voor mij en bestemming 2 was in de buurt van een van mijn favoriete steden. Ik vond het aantal nachten per bestemming perfect gekozen, aangezien ik niet het gevoel heb gehad dat ik te lang ergens moest verblijven. De accommodaties waren stuk voor stuk perfect! Twee fantastische B&B's en een zeer goed hotel. De reistijd tussen ieder bestemming was zoals van tevoren omschreven. Ik heb erg genoten!

Antwort von srprs.me

Wauw Hans, dank je wel voor deze review! Het was voor ons een geweldige trip om te mogen boeken! Groetjes van srprs.me

Srps.me = super

De surprise.me reis was super leuk. We zaten in een prachtig hotel, dichtbij het centrum en naast een metro station zodat alles binnen handbereik was.
De vluchten waren ook perfect. We gingen vroeg heen en kwamen laat terug waardoor we optimaal van de reisdagen gebruik konden maken.
Het contact met srprs.me was weinig omdat alles duidelijk was en goed verliep.

26. April 2026

Antwort von srprs.me

Hi Carina! Deze review maakt mijn dag, ontzettend bedankt voor deze review! Groetjes, Luc van srprs.me

Top verrassing

Het maakte onze verwachting meer dan waar, was een goed verzorgde verrassing!!

Antwort von srprs.me

Hi Peter, wat fijn om te horen! Dank je wel dat je deze review achterlaat! Groetjes van srprs.me

Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht. Ik wilde een paar dagen me hoofd leegmaken en dat is hartstikke gelukt.

Mooie accommodatie en ik heb gewoon genoten.

Thanks Pascal! Tof om te horen dat je trip beviel! Groetjes, Luc van srprs.me

Fan van sprs.me!

Wij hebben al 4 keer geboekt via srprs.me en we zijn telkens verwend geweest. De logementen zijn goed uitgekozen en voldoen altijd aan de standaard die we voor ogen hebben. We vinden het heel leuk om alles even los te laten en de dingen op ons af te laten komen. Wij zijn fan!

27. März 2026

Antwort von srprs.me

Dank je wel Anneke! Het was weer super leuk om een trip voor jullie te mogen samenstellen! Groetjes van srprs.me!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moest 460 euro betalen voor 2 nachten…

Moest 460 euro betalen voor 2 nachten incl ontbijt. Als ik dit zelf had geboekt, kostte mij dit 270 euro. Verschil was voor de “beleving” zei srprs.me.
App werkte niet, communicatie verloopt zeer moeizaam en alleen per app.
NOOIT meer via srprs.me!!

27. März 2026

Hi Ingeborg,
Jammer om te horen dat je de ervaring zo hebt beleefd. De prijs die je betaalt, is voor het volledige srprs.me-concept: de verrassing, het samenstellen van de reis, onze service en het boeken van de accommodatie. Dit maakt dat de totaalprijs niet één-op-één te vergelijken is met het zelf los boeken van een verblijf. Als je wilt dat ik het iets uitgebreider uitleg, reageer dan even op m'n mailtje.
Groetjes, Luc van srprs.me

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele leuke ervaring zo'n srprs reis.

Leuk de spanning van te voren, netjes op tijd de tijden voor de luchthaven en het weerbericht ook mooi op tijd. En fijn dat die actueel blijft.
Alles is goed geregeld. Hele gunstige vluchten (ochtend en avond) mooi hotel op korte afstand van de luchthaven. En op loop afstand van de winkels en restaurants.

Onze 2e srprs.me reis. Maar we gaan zeker nog eens.

18. März 2026

Antwort von srprs.me

Wauw Linda, wat fijn om te lezen! Dank je wel voor deze leuke review! Groetjes, Luc van srprs.me

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr