Staalfabriq Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Staalfabriq biedt stevige, stijlvolle stalen trapleuningen en accessoires met aandacht voor kwaliteit, design en klanttevredenheid. We staan voor eerlijk vakwerk, veilige betalingen en een betrouwbare service.

Hervorragend

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Mooie leuning

Mooie leuning, precies wat we zochten voor onze trap. De montage zelf viel reuze mee, binnen een uur klaar met zijn tweeën. Enige minpuntje: ik was best onzeker over het inmeten en had het fijn gevonden als er een duidelijker stappenplan of filmpje bij stond. Uiteindelijk via WhatsApp gevraagd en dat hielp meteen. Voor de rest top product, ziet er strak uit naast onze houten treden.

3. Juli 2026

Aanrader!

Had hier weken over getwijfeld, vooral omdat ik bang was dat zwart staal te industrieel zou aanvoelen in onze woning. Niets is minder waar, het maakt onze hal juist rustiger. Kwaliteit voelt echt solide, niet dun of goedkoop. Klantenservice reageerde snel toen ik vooraf een vraag had over onze gipswand. Aanrader!

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect voor een modern interieur

Ik twijfelde tussen rond en vierkant maar ben uiteindelijk voor vierkant gegaan.Past perfect bij onze moderne inrichting. Wat ik vooral waardeer is dat het geen goedkope holle buis voelt maar echt degelijk materiaal.

25. Mai 2026

Antwort von Staalfabriq

Leuk om te horen dat de vierkante uitvoering zo goed uitpakt in jullie interieur. En helemaal mooi dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. We horen vaker dat klanten verrast zijn door hoe degelijk de leuning aanvoelt.

Veel plezier ermee! 🤍🏠

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stevige kwaliteit en mooi…

Stevige kwaliteit en mooi minimalistisch design. Alles was goed verpakt en duidelijk uitgelegd. Ik had zelf nog nooit een trapleuning geplaatst maar het viel uiteindelijk echt mee.

29. Mai 2026

Bedankt voor je review, Sylvia! 😊

Leuk om te horen dat je tevreden bent met zowel het minimalistische design als de kwaliteit van de trapleuning. We vinden het belangrijk dat alles goed verpakt aankomt en dat de montage ook voor mensen zonder kluservaring goed te doen is.

Fijn dat het uiteindelijk zo is meegevallen en dat het eindresultaat naar wens is. Veel plezier met je nieuwe trapleuning en bedankt voor het vertrouwen in Staalfabriq! 🖤🏡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net verhuisd naar ons eerste huis en…

Net verhuisd naar ons eerste huis en dit was echt zo'n kleine upgrade met groot effect. De oude houten leuning maakte het huis meteen gedateerd. Nu oogt alles veel moderner en af. Montage was prima te doen samen met mijn vriendin.

27. Mai 2026

Antwort von Staalfabriq

Haha dit is precies waar we het voor doen 😄 Soms zit het verschil echt in zo’n kleine upgrade. Veel plezier samen in jullie eerste huis en mooi dat de montage gewoon makkelijk zelf te doen was 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ik fijn vind is dat het product er…

Wat ik fijn vind is dat het product er in het echt precies zo uitziet als op de foto's. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer bij webshops. De afwerking is strak en stevig. Voelt premium aan.

25. Mai 2026

Antwort von Staalfabriq

Super fijn om te horen! 😊 We besteden veel aandacht aan hoe onze producten er online uitzien, dus mooi dat het in het echt net zo goed overkomt. Veel plezier ermee Julie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede communicatie en snelle reactie op…

Goede communicatie en snelle reactie op mijn vragen. Ik wist niet welke vorm het beste bij mijn interieur zou passen en kreeg eerlijk advies zonder opdringerig verkoopgedoe. Uiteindelijk erg blij met de keuze.

22. Mai 2026

Antwort von Staalfabriq

Wat leuk om te lezen Daphne 😊 Fijn dat we je hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze zonder verkooppraatjes. We vinden het belangrijk dat iets niet alleen mooi is, maar ook echt past bij je interieur én makkelijk zelf te monteren is. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super tevreden met het resultaat

Super tevreden met het resultaat. Ik twijfelde eerst omdat ik totaal niet handig ben, maar de montage viel echt mee. De leuning voelt stevig aan en ziet er veel luxer uit dan die standaard bouwmarkt dingen. Vooral de matte zwarte afwerking maakt het echt strak.

13. Mai 2026

Antwort von Staalfabriq

Bedankt voor je eerlijke review Dewi! Juist daarom ontwerpen we onze trapleuningen zo dat ze niet alleen strak ogen, maar ook makkelijk te monteren zijn, ook als je jezelf niet echt handig noemt 😉 Fijn om te horen dat de matte zwarte afwerking en stevige kwaliteit zo goed bevallen. Veel plezier met de upgrade van jullie interieur! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste keer besteld bij Staalfabriq…

Eerste keer besteld bij Staalfabriq maar alles liep soepel. Levering snel en product zoals op de foto’s. Geeft meteen een rustigere uitstraling in de hal.

8. April 2026

Antwort von Staalfabriq

Bedankt voor je review Garik! Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat de trapleuning precies was zoals verwacht. Dat rustige, strakke effect in de hal is precies waar we met onze ontwerpen op focussen. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen in Staalfabriq! 🙌

Super strakke trapleuningen

Super strakke trapleuningen. Levertijd stond 10-15 dagen. Binnen 5 dagen al ontvangen! Snel en gemakkelijk op de zondag morgen gemonteerd. Was alles maar zo makkelijk :)

11. April 2026

Antwort von Staalfabriq

Bedankt voor je review Wessel! Mooi om te horen dat de trapleuningen precies de strakke uitstraling geven die jullie zochten. We proberen het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken, van snelle levering tot een eenvoudige montage. Fijn dat dat ook echt zo is ervaren. Veel plezier ermee! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed kwaliteit en zeer tevreden

We zijn hartstikke blij met onze trapleuning! In eerst instatie hadden wij twijfels omtrent betrouwbaarheid. Staalfabriq heeft ons netjes te woord gestaan. Heel klantvriendelijk. Wij konden ook onze trapleuning laten aanpassen. Communicatie 5 sterren, trapleuning 5 sterren en bezorg 5 sterren. Snel en op de afgesproken tijd/dag geleverd. Betaalbaar!! We raden het zeker aan!!

2. Jänner 2026

Antwort von Staalfabriq

Bedankt voor de uitgebreide review Marlene! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de trapleuning én de service eromheen. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen een mooie upgrade voor hun interieur krijgen, maar ook een soepel proces van communicatie tot montage. Fijn dat de aanpassing precies naar wens was. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen in Staalfabriq! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring gehad bij deze webshop

Fijne ervaring gehad bij deze webshop. Trapleuningen besteld en ze waren perfect. Levering was goed en alles was goed verpakt. Bedankt!

24. Jänner 2026

Antwort von Staalfabriq

Bedankt voor je mooie woorden Dion! Fijn om te horen dat alles van levering tot verpakking goed is bevallen. We besteden veel aandacht aan de details, zodat onze trapleuningen niet alleen stevig en makkelijk te monteren zijn, maar ook echt iets toevoegen aan het interieur. Veel plezier ermee! 🙌

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr