Stadsetrots Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelling was zoekgeraakt bij Post.nl. Er werd zonder een probleem een nieuw pakketje naar mij toegestuurd, met daarnaast nog een leuke korting. Dit is super opgepakt. Dank je wel hiervoor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij een iets te late levering keurig berichtje dat de bestelling wat later komt. De producten zelf waren die paar extra dagen wachten meer dan waard.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt. Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots. Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd . Echt een... Mehr ansehen

1. Postergeschäft
  2. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties!​ We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!

Hervorragend

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel mooi bordje

Heel mooi bordje, goede kwaliteit. Geen geplakte letters maar echt gedrukt.
Ondanks extra betaling voor snelle levering duurde het toch bijna een week. Maar die oorzaak kan ook bij PostNL liggen wellicht?

19. Juni 2025

Beste Linda,

Bedankt voor je review en je mooie compliment over het tegeltje – fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit!

Wat jammer om te lezen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Postnl heeft helaas op dit moment wat vertraging, maar hoe dan ook willen we het netjes met je oplossen.

Zou je ons even een mail kunnen sturen? Dan zorgen we ervoor dat het bedrag voor de spoedverzending wordt teruggestort.

Liefs,
Lisa
Stadsetrots

Mooi product

Mooi product. Keurige, tijdige levering.

1. Juni 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de levering. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi tegeltje van ' kowet' besteld

Mooi tegeltje van ' kowet' besteld. Prima. Pluspunt was de uitstekende verpakking waarin t tegeltje werd verzonden.

1. Mai 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het tegeltje in de smaak valt en dat de verpakking goed bevallen is. We zorgen er graag voor dat alles netjes en veilig aankomt. Veel plezier met je Kowet tegeltje!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom erg mooie tegeltjes 😍.

Wederom erg mooie tegeltjes 😍.
Snel geleverd en goed verpakt.
Meteen een derde bestelling gedaan als cadeautje.

19. April 2025

Antwort von Stadsetrots

Hey Marloes, wat ontzettend leuk om te horen! Zo fijn dat de tegeltjes zo goed in de smaak vallen en lief dat je er zelfs nu cadeau doet. Bedankt voor je bestellingen en je vertrouwen! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed aandenken na een sportieve activiteiten!

Na de halve marathon van Nijmegen is dit een leuk aandenken. Het feit van de snelle levering, zeer nette verpakking, en eenvoudige personalisatie maakt het een must have.

16. März 2025

Antwort von Stadsetrots

Fijn om te horen dat je blij bent met het aandenken na de halve marathon van Nijmegen! We zijn blij dat de levering snel was, de verpakking netjes en de personalisatie makkelijk.

Bedankt voor je positieve review! Veel succes met je volgende sportieve doelen! :)

Top!

Hele goede service, mooie producten!

17. März 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze service als de producten 😊

Prima👍👍👍

Snelle levering. Zag er netjes verpakt uit. Leuke aanbieding. Goede kwaliteit van het product

21. März 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de verpakking en de kwaliteit van het product. We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! 😊👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, prettige communicatie en snelle levering.

10. Februar 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je positieve review, Bart! We waarderen je complimenten over onze service, communicatie en snelle levering. Heel veel plezier met de posters!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering (2 dagen) en prettig…

Snelle levering (2 dagen) en prettig app contact. Werd gewezen op verkeerd doorgeven van het adres en nog mooi aangepast

29. Jänner 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je positieve review Jasper! We zijn blij om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het contact prettig was. Heel veel plezier met de poster!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geheel gepersonaliseerde kaart van halve van Egmond

Geheel gepersonaliseerde kaart van de 50ste editie van de halve marathon van Egmond mogen ontvangen. Was voor mij en onze dochter een mijlpaal:haar eerste en mij laatste maar wel samen 50 halve marathons 😄👊

12. Jänner 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je review en wat een geweldige mijlpaal! Wat speciaal dat jullie samen maar liefst 50 halve marathons hebben gelopen op de 50e editie en nu dit ook nog hebben vastgelegd door een van onze posters! Gefeliciteerd nog met dit bijzondere moment, eentje om trots op te zijn!

Super service!!!

Als er 1 bedrijf is dat een goede review verdient dan is het Stadsetrots. Onze bestelde kaart van Nijmegen bleek niet helemaal naar onze wens en werd zonder pardon vervangen. Keurig ingepakt en verpakt. Iets om oprecht trots op te zijn.

20. Jänner 2025

Beste Els,

Wat een prachtige review, bedankt voor je warme woorden! We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blij worden van onze producten. We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de vervanging van de poster.

Nogmaals bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de poster!

Zeer mooi schilderij

Heel mooie foto-poster ontvangen van Stadse Trots, Snelle levering, goed verpakt en ziet er degelijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel!

12. Jänner 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de fotoposter. We streven er altijd naar om kwaliteit te leveren en te zorgen dat je bestelling veilig en snel aankomt. Veel plezier ermee en nogmaals dank voor je feedback! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig schilderij van Stadse Trots…

Vorige week een prachtig schilderij binnengekregen van Stadse Trots. Heel erg bij mee, het zat mooi ingepakt en is van zeer goede kwaliteit. Super bedankt!
Groetjes van een zeer tevreden klant!👍

14. Jänner 2025

Antwort von Stadsetrots

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! 😊 Fijn om te horen dat je zo blij bent met de poster. Geniet ervan en nogmaals bedankt voor je feedback! 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze zijn snel met reageren.

Ze zijn snel met reageren.
Het is hele mooie Stevenstoren, mooi ingelijst en verpakt.
Ben er zeer tevreden mee

10. Jänner 2025

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review Wilma! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de poster van de Sint Stevenstoren! Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wij hebben dit stadion cadeau gegeven…omdat hij een necer is

wij hebben dit stadion cadeau gegeven aan onze zoon , hij was er heel blij me het hangt nu naast een nec shirt .
we hebben hem niet blijer kunnen maken als met dit cadeau hetis een echte necer.

30. Dezember 2024

Beste Truus,
Wat mooi om te horen dat jullie zoon zo blij is met het cadeau. Het klinkt alsof hij een echte NEC-fan is en hoe bijzonder dat het stadion nu een mooie plek heeft naast zijn shirt. Bedankt en nog heel veel plezier met de poster!

Mooi product en behulpzaam

Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.

13. Dezember 2024

Antwort von Stadsetrots

Bedankt voor je mooie review Robert! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze posters en onze service. Veel plezier met de poster en hopelijk tot een volgende keer!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr