Concernant les gains c'est un peu comme toutes les plates-formes, vous êtes surtout là pour perdre de l'argent. Par contre les vouchers qui sont accordés en toute discrétion et que vous loupez parcequ... Mehr ansehen
Désolé d être honnête…. Je joue sur différents sites, que ce soit starcasino ou starcasinodice…. Très très peu de gains et quand cela arrive..aucun rtp valable… Assez déçu
Bonjour sa serait vraiment terrible si avec nos crédits on pourrait acheter des paysafecard pour nous recharger autres part genre stardice
Je trouve que c’est dommage qu’après autant de dépôt il n’y a pas de compensation ou de bonus de promotion sur star casino Dex
Über Stardice
Welcome to Stardice.be – Your ultimate destination for classic dice games, dice slots, live casino and more!
We are the number one website for lovers of dice games!
Offering a wide variety of games that guarantee endless fun and exciting thrill, our website features top providers such as Pragmatic, Amusnet, and Evolution, ensuring you have all the fun you need. Additionally, we provide trusted withdrawal methods like PayPal, Bancontact, Visa, Maestro, Mastercard, and many more for your convenience.
🎲 Best Variety of Dice Games: From classic favorites to modern twists, our extensive collection caters to all dice game enthusiasts. No matter if you fancy classic dice games, dice slots or the RNG Roulette and Blackjack, we've got you fully covered!
🎲 Secure Payments: Enjoy peace of mind with our encrypted and secure transaction methods.
🎲 Loyalty Program: Earn rewards and exclusive benefits every time you play with our comprehensive loyalty program.
🎲 Available Bonuses: Boost your gaming experience with our attractive bonuses and promotions.
🎲 Top Game Providers: We partner with leading game providers to ensure a high-quality and diverse gaming portfolio.
🎲 Advanced Game Mechanics: Experience the best in gaming technology with our sophisticated and user-friendly game mechanics.
Schaarbeeklei 170, 1800, Vilvoorde, Belgien
- +32 2 669 45 00
- support@starcasino.be
- starcasinodice.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen

Moyen

Antwort von Stardice
vertrouwbaar top spellen en winst
NUL winstkansen
NUL winstkansen. Zelfs niet op hun aangeraden spellen.
Ook een hoop valse reviews zo te zien.
Lijkt ook alsof de spellen gemanipuleerd worden.
Wegblijven hier…

Eerlijk...geven en nemen
Eerlijke spellen
Eerlijke spellen, vlotte uitbetalingen en mooie toernooien. Met voorsprong de beste casinosite.
Vind het alleen jammer dat er bij de…
Vind het alleen jammer dat er bij de bonus van mistery deal 15 mistery's zijn maar nooit krijgt

Antwort von Stardice
Infinity très bon jeux mais je mais pas…
Infinity très bon jeux mais je mais pas mal de l’argent sauf que il faut donne un peux plus de mistery
Ont gagnent pas à tous les coup
Ont gagnent pas à tous les coup , mais ot passent de bonnes soirées. Également au casino.
Joué à ce casino et gagné la gros jakpot
Super confiance en ce casino
Het is wel leuk spelen maar op…
Het is wel leuk spelen maar op starcasino.be haal je wel eens iets uit je bedragen dat je erin stopt. Op dice vind ik dat je nooit eens een winst eruit haalt wat jammer is!

Antwort von Stardice
J aime cette plateforme toute est…
J aime cette plateforme toute est simple et bien expliqué
Très bien franchement ⭐⭐⭐⭐⭐
Zonder geld kun je ook speel.
Het is leuk om te spelen ook ,met of zonder geld .ik geniet er van
Manipulatie en bedrog
Je moet daar niet zijn om iets te winnen!!!!! In 2 uur book of ra dice geen enkele free spin ronde gekregen, als je iets wint is het de helft van je inzetbedrag( dus alweer verlies). Je ziet het bedrog en de manipulatie in de spelletjes( spelletjes draaien plots rapper of trager !?!?) je hebt meer kans als je voor een rijdende trein springt te overleven dan dat je kan winnen bij starcasinodice!!!!!! Daar steek ik zelfs geen rotte euro meer in bij die bedriegers

Betrouwbaar
Betrouwbaar, regelmatig winsten en vlotte uitbetaling, veel beter dan andere casinosites.
Désolé d être honnête….
Désolé d être honnête….
Je joue sur différents sites, que ce soit starcasino ou starcasinodice….
Très très peu de gains et quand cela arrive..aucun rtp valable…
Assez déçu