Accu kabels 70m2 met kabeloog
Accu kabels 70m2 met kabeloog zeer netjes vast gezet en nette prijs

Antwort von Startkabels
Startkabels op maat Welkom bij startkabels.nl, dé specialist op het gebied van startkabels en accukabels in iedere gewenste lengte én montage. Naast maatwerk leveren we ook kant en klare startkabels voor voertuigen en vrijwel alle accu- en startkabel gerelateerde producten, waaronder acculaders, accuklemmen, kabelogen en Twinflex kabel op rol.
Steigerboom 7b, 5331 KA, Kerkdriel, Niederlande
Accu kabels 70m2 met kabeloog zeer netjes vast gezet en nette prijs

Antwort von Startkabels
Kabels zijn van een erg goede kwaliteit, en waren razendsnel in huis.

Antwort von Startkabels
Very kind and efficient service, I have an ambiguous shipping address and they reached out to confirm it’s all good to go, sent me a picture and tracking link. My cables arrived quickly, very pleased, thanks!
Uitstekende ervaring. zeer coulante behandeling nadat ik zelf een verkeerde bestelling had geplaatst! Kan van harte aanbevelen.
Snel geleverd, goede kwaliteit kabel met robuuste isolatie en toch heel soepel voor een 120mm2 kabel. Goed verpakt. 1 verbeterpuntje... de doos kon wel kleiner zodat er geen vulling nodig was en er meer ruimte in de bus van de bezorger overblijft.
Ik had kwaliteit accukabels en kabels naar de startrelais/startmotor van mijn Ford F250 uit 1983 nodig. Het is 7,5L blok dus de startmotor trekt veel stroom. Door de warmte van het blok/uitlaat en erosie waren de oude kabels klaar dus heb ik dikke (35mm2) kabels laten maken bij strakabels.nl. Nu kan ik uren rijden en de auto start gewoon als nieuw, zowel als het blok heet is als in de kou. Helemaal tevreden met de kabels , zijn eerste kwaliteit en goed gemaakt.
Het bestellen van de kabels was gemakkelijk via de website. Hulpvragen worden bijna direct beantwoord.
De levering liep heel veel vertraging op door onbekende reden bij POSTNL. Chris heeft dit perfect opgelost en een nieuwe zending gemaakt. De kabels zien er perfect uit, zijn soepel en de ogen zitten er volgens afspraak aan.
Kabels besteld met een oog, zat er super netjes aan gemonteerd. Alles perfect in orde.
Snel correct en keurig verpakt, kabel ogen uitstekend gemonteerd en gesealed
Dikke plus
Het product is precies gefabriceerd zoals opgegeven met de juiste ogen gekrompen (accukabels op maat). Product was snel geleverd. Kleine kanttekening, er werd geen tracking gegeven misschien is deze wel in mijn spam beland. Maar van bestellen, op maat maken en verzenden en in huis in minder dan een week, TOP
De levering duurde wat langer, wat niet aan Startkabels lag maar aan Post NL. De geleverde kabels mooi en professioneel.
Na een typefout in m’n bestelling kon ik met een snel mailtje de fout nog verhelpen
Ik had een bestelling gedaan en werd daarover gebeld door Startkabels omdat deze niet compleet bleek te zijn om zelf een set startkabels te maken. Dmv een mail kreeg ik een verwijzing naar de benodigde onderdelen, ik heb deze besteld en deze zijn tegelijk verzonden met de reeds bestelde onderdelen. Dat is meedenken!!!
Ik had een hoop kabels besteld maar was uiteindelijk een kabel vergeten. Na contact met de klantenservice hebben ze deze ene kabel toch nog toe kunnen voegen aan mijn eerste bestelling zodat ik geen twee keer verzendkosten hoefde te betalen.
Netjes en snel afgehandeld, kwaliteit kabels ook super. Accukabels zijn veel soepeler dan ik had verwacht.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.