- først og fremmest var både vores vin og den ret vi gerne ville bestille, udsolgt. - forretten var dårligt tilsmagt. Mynte , timian og skvalderkål blandet til en torsk, finder jeg usmageligt og u... Mehr ansehen
Meget meget skuffende. Er sjældent på klageholdet, men det bliver desværre ikke en anbefaling herfra…. En bungalow viste sig at være en vældig slidt campinghytte. Pris og kvalitet passer slet slet i... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Palmesøndag 2026
Palmesøndag 2026. Simpelthen den lækreste frokost bestående af deres Nationalpark Thy frokost med 5 mindre serveringer, samt efterfølgende kaffe og sødt. Absolut anbefalelsesværdigt, på trods af at vi kunne forstå der var visse udfordringer i køkkenet. Det var ikke noget der havde indflydelse på vores oplevelse af både mad og sted. Det hele blev klaret ganske fortrinligt, og vi manglede intet. Helt klart 5 store stjerner
Kundeservice ......... kunne jo
Forespørgsel om et ophold i Fiskerhytte med morgenmad.
de sendte en bekræftelse på opholdet men prisen var ikke iht. deres hjemmeside, hvor der stod at et ophold kunne man bestille morgenmad på kroen til 100 kr. hvor der på deres bekræftelse stod 125 kr. dette gjorde jeg opmærksom på, sendte dem også billede af hvor det stod på deres hjemmeside.
Bad om en ny bekræftelse hvor prisen var iht. deres hjemmeside.
Havde også prøvet at ringe 4 gange ingen tog tlf.
Det kunne jo være en fejl.
Herefter får jeg en besked om at de annullere opholdet.
Hold jer væk
Mvh.
René Kristensen
Super mad og service🩵
Opholdet er alt alt alt for dyrt.
Opholdet er alt alt alt for dyrt , i forhold til stedet , det er jo campinghytter , og en spisesal , aftensmaden var super lækker , men her stopper det også , vi kommer der ikke igen.
Og så står det badehotel i annoncerne og på hjemmesiden 👎
Den dårligste service
Stenbjerg kro burde sørge for at alle kroens overnattende gæste kan få noget at spise.
Jeg ankom til kroen kl 17.00 efter en 80 km lang cykeltur, alle borde var udsolgte, hvad der var ok med mig, så ville jeg bestille et par stykker brød, som jeg kunne spise på værelset, men det kunne ikke lade sig gøre, jeg kunne ikke få noget at spise.
Hvor er det for dårligt, 995 kr betalte jeg for den overnatning, og noget halvkedelig morgenmad, jeg kunne ha boet på vandrehjem 2 gange for den pris, med bedre service, man kan ikke tillade sig at ha en kro, som ikke kan bespise alle overnattende gæste, jeg vil hverken komme der igen, elle anbefale det til andre.
det skal lige siges, der er ingen andre steder i Stenbjerg man kan købe mad.
De lever fedt og godt af turisterne, ellers kunne de ikke tillade sig at behandle kroens gæster sådan.
Pris og kvalitet
Kvaliteten af maden levede ikke op til den dyre pris. Super kedelig morgenmad også.
Hyggelig overnatning
Hyggelig overnatning, fred & ro samt høflig betjening.
Gastronomi Thy style
Hyggelig kro med venligt personale.
Vi spiste den dejlige nationalpark frokost og smagte også de hjemmelavede snapse. Søde Clara gjorde sit til at give en god oplevelse.
Tine, Henrik og Emil
Alt alt for lidt mad.
Maden smagte godt, men vi blev overhovedet ikke mætte.
Der var på ingen måde nok, af hverken kød eller kartofler. og der blev ikke tilbudt flere kartofler, eller andet tilbehør.
Alt alt for dyrt i forhold til hvad vi fik.
Vi kørte direkte ud for at finde noget mere at spise et andet sted.
Så der kommer vi ikke igen.
Dejligt afslappet atmosfære
Dejligt afslappet atmosfære. Rigtig god mad, både aften med 2 retters menu og morgenmad, hvor jeg havde tilkøbt smør selv madpakke, hvor der var anrettet et fad med fiskefrikadeller og æg, det blev en lækker frokost.
Ret og pænt.
God og høflig betjening.
Venlige og muntre kroværter
Venlige og muntre kroværter. Dejlig feriehytte. Rolige omgivelser.
Dejlig aften på Stenbjerg Kro
Spiste i aftes på Stenbjerg Kro. Som altid virkelig lækker mad, der er kræset for. En dejlig oplevelse i rolige omgivelser og en meget venlig betjening. Kan kun anbefales.
Overnatning og aftensmad
Vi overnattede og spiste på kroen i forbindlese med vandring langs vestkysten med Vesterhavscaminoen.
Menuen var forudbestemt, men virkelig lækker (og de havde en glutenfri udgave). Vi er faktisk glade for, ikke selv at skulle bestemme, hvad vi fik.
Krofatter Stefan var en fantastisk vært, uden at være anmassende. Han sørgede for, at alle der spiste fik en rigtig god oplevelse.
Vi havde næsten ikke lyst til at fortsætte videre op langs kysten dagen efter.
Helt sikkert et besøg værd!
Mvh Heidi&Martin
Super ophold på campingpladsen i egen…
Super ophold på campingpladsen i egen camper. Fantastisk mad og drikke, hyggelig krofatter - det kan ikke gøres meget bedre 😊
Vi havde et ophold i forbindelse med…
Vi havde et ophold i forbindelse med Thy Caminoen rigtig god stemning, dejligt personligt personale især kromanden Stefan der på bedste vis hyggede om gæsterne, vi følte os meget velkomne, mad og vin i topklasse. Vi kommer bestemt tilbage til dette skønne sted
Stenbjerg kro er dejlig beliggende i…
Stenbjerg kro er dejlig beliggende i Thy tæt på naturen, og er man etv på en vandretur eller ferie, eller på tranetur i foråret eller i Thy for at opleve, Vesterhavet eller etv krondyrene der brøler i efteråret, er kroen et anbefales værdigt at spise og overnatte på. Kroen severe fantastisk mad. Værtspar og personalet er i imødekommende, søde og rare. Man føler sig velkommende og tager veltilfreds derfra, og man for lyst til at komme igen, en anden god gang.
Fandt hotellet på nettet
Fandt hotellet på nettet. Venligt, kompetent og nærværende personale. Rengøring OK. Værelset også OK, især grundet kaffemaskine lige udenfor på gangen! Dagens ret (køkkenchefens valg) var perfekt, retterne lavet fra bunden og næsten perfekt krydret. Og husets rødvin, Portugisk økologisk. Jeg troede aldrig, jeg ville vælge det!! Fantastisk. Morgenbuffeten var rigtig lækker. God start på dagen.
Dejlig mad- venligt personale
Takker for et dejligt kroophold. Den veganske burger smagte bare så godt. Naturparksplatten var også en fryd for både mave og øjne. Personalet var venligt og imødekommende. Vi kommer der gerne igen næste gang vi besøger den smukke Nationalpark Thy.
Meget meget skuffende
En bungalow viste sig at være en vældig slidt campinghytte. Pris og kvalitet passer slet slet ikke sammen.
En snak med ejer ændrede ikke rigtigt ved noget. Vi anbefalede at tage hytterne ud af drift, hvis ikke de forbedrer dem meget markant. For en prisreduktion var tydeligvis ikke en mulighed. Vi kommer nok ikke igen
En hyggelig krostemning
En hyggelig krostemning. Frisk og dejlig betjening.
God mad.
Fiskedellerne super, vil I give opskriften.
En dejlig dag med børn og svigerbørn.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.