Sterrenchefbox Bewertungen 362

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Box wordt volgens afspraak afgeleverd. Met de instructies kun je makkelijk een 4 gangen menu bereiden. Wij hadden een box waarbij de benodigde handelingen ongeveer 10 minuten per gang kost. Enige min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

What you see is what you get. Oftewel de belofte wordt waargemaakt: het geselecteerde menu zag er goed uit maar smaakte nog beter. Eenvoudige instructies zorgen ervoor dat je in een handomdraai ieder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk genoten van het lekkere menu van Paul Kappé van restaurant Monarh. Mooie balans tussen vlees en vis en royale porties. Tussengerecht en hoofdgerecht wel wat bewerkelijk maar heel goed te doen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samen met vrienden hadden we een SterrenChefbox besteld ( Eric van Bochove) en we hebben heerlijk gegeten. Heel goed concept, alles is prima verzorgd en verpakt. We vonden het echt bijzonder dat een... Mehr ansehen

1. Restaurants & Bars

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Maximaal culinair genieten.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super smaken!

Super uitleg, super smaken!! Erg leuk om te doen, wel moet je het zelf niet erg vinden om nog even in de keuken te duiken. Zeker bij 1 vegetarische box én de gewone box moet je de aandacht wel kunnen verdelen!
Ook de vegetarische box was ge-wel-dig!
Kortom: prijs - kwaliteit echt een topper!

15. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk thuis samen tafelen!

Een fraai menu hebben we uitgekozen. De instructie was helder; we hebben het menu goed kunnen klaar maken. De 4 gerechten van het menu waren verrassend, heerlijk van smaak. We hebben er van genoten van half 7 tot 11 uur. Compliment voor de sterrenchefkok Ronald van Roon en zijn team!

14. Mai 2021

Heel leuk gedaan zo

Heel leuk gedaan zo! Super genoten.

De aardbeien van het dessert hebben we zelf verse bijgevoegd, omdat ze al gesneden en ontkroond waren en dus niet meer lekker na langer dan 1 dag. Verder was dus alles top.

12. Mai 2021

Vegetarisch menu van restaurant Calla's

Vegetarisch menu van restaurant Calla's, Ronald van Loon.
Prachtig menu met mooie smaken. Het is inderdaad een echt sterrenmenu en prachtig om te zien op het bord.
Tussen de menu's wel even de tijd nemen voor de voorbereiding van de volgende gang, en de borden voor sommige gerechten voorverwarmen (stond er niet bij). In totaal incl. bereiding culineerden wij zo'n 2,5 uur.

10. Mai 2021

Uitstekende box

Uitstekende box. Alleen jammer dat de levering niet plaatsvond op het afgesproken tijdstip. Zonder ook even de informeren. Afgesproken tijd tussen 10.00 uur en een uur. Later zonder overleg of andere communicatie veranderd in 15.00 uur en 17.00 uur. Met gasten van elders en de avondklok kan dat moeilijkheden opleveren. Gelukkig was de box er al rond half vier.

26. April 2021

Heerlijk sterrenchefmenu 't Vlasbloemeken

We hebben al een aantal malen via sterrenchefbox een menu besteld en het is ons goed bevallen. De levering is telkens ruim op tijd en elke gang is netjes overzichtelijk verpakt in dozen. Jammer dat het aantal deelnemende restaurants beperkt is tot 4, we zouden graag nog meer restaurants uitproberen. De menu's wisselen meestal elke maand. Het laatste menu wat we besteld hadden was van 't Vlasbloemeken en dat was heerlijk!

15. April 2021

Superlekker gegeten

Erg lekker gegeten van de sterrenchefbox. De instructies zijn simpel te volgen en relatief makkelijk uit te voeren. Wel is het misschien handig om bij de verschillende boxen de benodigde keukenapparatuur erbij te zetten, zo hadden wij geen frituur, maar ook geen keukenthermometer om de temperatuur van de olie te meten voor de bitterballen. Wij waren de hele avond zoet met het eten en bereiden van het eten.

14. April 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurstelling

Wij hadden de box van Jozua Jaring. Was reuze gezellig om met vrienden dit te doen. Wat eten betreft was het wel een teleurstelling. Voorgerecht en nagerecht lagen volledig door elkaar in de bakjes en hadden het transport niet overleefd. Aardbeien zat al schimmel op. Wij kunnen ons niet voorstellen dat het allemaal vers gemaakt was. Hoofdgerecht was wel goed.

11. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Bijzonder geslaagde avond!

Mijn man heeft voor zijn vader’s verjaardag het 4-gangen menu van Paul Kappé en zijn team cadeau gedaan. Het was een groot succes! We hebben met z’n drieën waanzinnig gegeten en gedronken. Wat een mooie smaakcombinaties. Ik heb mijn man uiteindelijk de keuken uitgestuurd omdat ik het zó leuk vond om het toetje te maken! Hartelijk dank voor deze geslaagde avond.

Groetjes Lotte

9. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ondanks moeilijke bereikbaarheid uiteindelijk genoten van het diner

Helaas is sterrenchefbox alleen via een contactformulier op hun website te bereiken. Toen wij dat nodig hadden bleek het formulier op verschillende apparaten en browsers niet te werken. Door zelf telefonisch contact te zoeken met de partners van sterrenchefbox is alles toch nog goed gekomen en hebben we na de stress vooraf wel genoten van het diner.

8. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Box wordt volgens afspraak afgeleverd

Enige minpuntje: we kregen een andere box dan besteld. Wel met brief waarom. Risico dat er iets bijzit dat je niet lust. Het was gelukkig allemaal heel lekker.

8. April 2021

Een echte aanrader

Een echte aanrader! Heerlijk gegeten alles mooi en goed verpakt, verse fijne producten (oeh de aardbeien van het dessert!) en super makkelijk om er zelf een sterrenmaaltijd van te maken. Het opmaken op het bord wordt zelfs tot in details uitgelegd dit is zeker voor herhaling vatbaar
Er werd rekening gehouden met allergieën...
Ik kan door blijven typen maar ik heb enorm van mn verjaardagsmaal genoten!

7. April 2021

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr