Stickers besteld voor kado. 3-5 werkdagen later zou het geleverd worden, en dus ruimschoots op tijd voor 50-jarige verjaardag goede vriend. Inmiddels meer dan 2 weken verder, verjaardag al voorbij... Mehr ansehen
In 2021 twee orders perfect aangeleverd gekregen, nu gaat het tot 3x toe helemaal mis: verkeerde maten ontvangen, niet gespiegeld, deel van order vergeten etc. Het mailverkeer liep snel en soepel,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stickermaster is gespecialiseerd in p(l)akkende reclame. In deze webshop vind je ruim 4000 verschillende soorten stickers. Ons kant-en-klare aanbod bestel je met één druk op de knop. Daarnaast bieden wij bij veel stickers de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden. Ook zit er een handige ontwerptool ingebouwd in onze webshop die je stap voor stap door het bestelproces heen leidt. Ons assortiment behoort tot het grootste van de Benelux. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten!
Rendementstraat 11A, 8094RA, Hattemerbroek, Niederlande
- 0341-729680
- seo@stickermaster.nl
- stickermaster.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service 👍
2 stickervellen besteld en maar 1 stickervel ontvangen op woensdag in de avond stickermaster gelijk een mailtje gestuurd donderdagochtend antwoord gekregen dat ze dit vervelend vonden en gelijk de 2e vel zouden op sturen en vrijdag de 2e vel ontvangen. Super service 👍
Stickers besteld
Stickers besteld dacht de juiste optie gekozen te hebben. Blijkt er toch iets vanuit mijn kant fout gegaan te zijn. Ondanks dat aankoopbedrag laag was en ik een mail had gestuurd naar sticker master met reactie daarbij werkelijk dacht hetbgied gedaan te hebben. Kreeg ik te horen dat hij ze gewoon opnieuw en nu de juiste optie gaat sturen. Maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.
Super service
Ik heb 4 auto stickers besteld en door mij eigen schuld 2 stickers voor de auto van mijn vrouw vergeten, ik heb er gelijk een mailtje achteraan gestuurd met de vraag of dit nog kon en kreeg de zelfde dag nog mail dat ze het in orde gingen maken ik vroeg voor een factuur voor deze extra bestelling en dit was niet nodig dat was serieus nou super communicatie en zeker een 5 * service geweldig top ga zo door.
Als ik deze reviews lees twijfel ik…
Als ik deze reviews lees twijfel ik over het bestellen van mijn sticker bij stickermaster. Zijn de problemen en fouten inmiddels opgelost en is de kwaliteit beter?

Antwort von Stickermaster
do not buy here. scam company
My experience with this company was disappointing. The stickers I received did not match the quality or appearance shown on their website. When I contacted customer service, the response was really rude and not very helpful. Based on this, I wouldn’t recommend them for anyone looking for reliable sticker printing.

Correcte service
Had letters in kunsstof besteld. Bij ophangen had ik door mijn eigen schuld een letter beschadigd. Daarna nieuwe letter besteld (eigen fout, eigen verantwoordelijkheid). Tot mijn verbazing kreeg ik een gans andere letter binnen hoewel ik hetzelfde type opgegeven had. Na contact heeft het bedrijf mij onmiddellijk kosteloos de correcte extra letter bezorgd. Fouten kunnen dus gebeuren, maar wel topservice om het op te lossen.

Antwort von Stickermaster
Kwaliteit-prijs goed, goed bedrijf met fijne klantenservice
Ik had wat hulp nodig met bestellen en belde de klantenservice. Deze jongeman stond mij erg netjes te woord en hielp mij prima mijn bestelling in orde te maken. Helaas was 1 van de door mij bestelde en betaalde stickers in spiegelbeeld geleverd.
Gemaild en meteen respons en een aantal dagen later kosteloos een correcte sticker ontvangen: super!
Ze doen precies wat je bestelt
Ik kan mijn eigen tekst creeren waarbij ik de keuze heb uit materiaal, kleur, grootte en lettertype! Je kunt dus tot op detail weten hoe het bestelde er uit zal zien. Kritisch als ik ben, ben ik alert op fouten of oneffenheden. Die zijn er niet.
Ik had bij de opmerkingen gevraagd om spoed omdat het ging om het zelf maken van een geboortebord voor het huis. Inderdaad zat er een sticker op met "Prioriteit".
Nou, vandaag heb ik dus eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt en doet wat je bestelt! Heel goed!!
Via stickermastermoto een set besteld…
Via stickermastermoto een set besteld voor m’n motor.
Stickerset laten aanpassen kwa kleur en logo’s.
Bij levering zaten de logo’s er niet op.
Contact opgenomen met ze en zouden kijken waar het fout was gegaan en terug antwoorden.
We zijn nu drie maanden verder niks meer gehoord.

Antwort von Stickermaster
Top service en snelle levering
Top service en snelle levering! Zelf een typefoutje gemaakt in sticker tekst. Gratis nieuw stickertje toegestuurd gekregen. Blij met Stickermaster!
zeer teleurstellend…
zeer teleurstellend…
Eén stickertje met een afmeting van 0,6 bij 4 cm en dat voor € 9,90. Dat is wel inclusief verzendkosten …
Ronduit schandalig !!!

Antwort von Stickermaster
Heel snel geleverd en goed
Heel snel geleverd en de kwalitiet boven verwachting ik ben er blij mee en zal nog eens hier bestellen
(45cm sticker met van een foto)
Sticker besteld en opgelicht
Sticker besteld voor een Nintendo en krijg vervolgens stickers van Friesland? Gewoon dik opgelicht

Zeer slecht,
Zeer slecht,
Heb mijn bestelling binnen gekregen maar niet compleet maar twee keer mailen nog niets gehoord.
Gelukkig heb ik nog niet betaald. Hoop dat ze het nog oplossen.
mij lijkt dit een bende oplichters
mij lijkt dit een bende oplichters . ik had ook beter eerst de reviews gelezen dan had ik sowieso niet besteld en betaald . bestellen het is verstuurd maar je zit te wachten en het komt niet aan . als ze problemen hebben met de pakketdienst moeten ze zorgen dat ze iemand anders nemen
Niets ontvangen!
Op 2/1/2025 heb ik hier een standaard sticker besteld omdat deze goedkoper is dan de rest... met de verzending was deze sticker ineens 10€ duurder, spijtig dat ik hem toch heb besteld! nu zijn we vandaag 21/2/2025 en heb ik nog steeds geen sticker mogen ontvangen, alhoewel ze zeiden dat hij op 10/2 klaarstond en op 11/2 verzonden werd! Na 7 mails heen en weer heb ik het toch even gehad! Ik wil gewoon mijn product dat ik heb besteld en betaald heb! Is niet zo heel moeilijk om te doen! Had ik de reviews maar eerst gelezen!! Ik raad aan om hier niet te bestellen, net zoals talloze mensen met dezelfde ervaringen!
Stickers besteld voor kado.
Stickers besteld voor kado.
Inmiddels meer dan 2 weken verder, verjaardag al voorbij, nog niets ontvangen.
Zo zonde , had ik het van te voor geweten dat zelfs 2 weken onmogelijk was had ik het elders besteld .
Eenmalige aankoop hier 😞
Sticker erg duur voor wat je krijgt
Sticker erg duur voor wat je krijgt, ook heel gek ingepakt in een doos met veelste veel vrije ruimte. Niet tevreden.
In mijn huurwoning een goedkope IKEA…
In mijn huurwoning een goedkope IKEA keukenblok er bij geplaatst. Door deze te laten wrappen, heb ik nu een geweldig mooie keuken. Is ook perfect uitgevoerd. Heel blij met het resultaat.
De sticker is perfect en niet duur
De sticker is perfect en niet duur. Ik was een beetje bang dat afmetingen/uitlijning misschien fout zouden gaan met de afbeelding die ik wilde gebruiken maar het is helemaal goed gekomen.
Alleen de webinterface voor het ontwerpen van de sticker was een beetje buggy, sommige dingen zoals afmetingen waren niet helemaal duidelijk en leken niet helemaal goed te gaan.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.