Jeg er den typen som bruker altfor lang tid på å finne det perfekte sengetøyet. Etter å ha gått i sirkler mellom butikker og nettbutikker endte jeg til slutt opp hos Stille, og jeg er så glad for at j... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sengetøyet er veldig behagelig å sove i, men kvaliteten på det er så som så. Det ble raskt nupping på det, og det ene dynetrekket revnet etter første vask. Kundeservicen er dessverre noe av det verre... Mehr ansehen
Jeg hadde sett mye reklame. Men trodde ikke helt på det. Men så fortalte ei venninne at hun hadde kjøpt. Når jeg var på besøk kjente jeg på sengetøyet. Det var så myk og deilig. Så bestemte meg for å... Mehr ansehen
Jeg kjøpte mitt første sengesett i lyseblått fra Stille i mars . Nå har jeg kjøpt ett til i brunt og et i rosa til mitt barnebarn som fyller 18 om noen dager, hun fikk selv velge farge og samtykke i... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Stille tror på at alle fortjener en god natt søvn. Vårt mål er å levere enestående kvalitet for en forbedret søvnopplevelse. Derfor har vi strukket vår kompetanse og dedikasjon for å tilby det aller beste bambus sengetøyet, som gir deg den ultimate følelsen av komfort og velvære. Opplev "Luksuriøse drømmer"
Kontaktinformationen
Solheimsgata 9, 2000, Lillestrøm, Norwegen
- support@stille.no
- stille.no
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Veldig deilig material
Veldig deilig material, men det virker som om det er for stort for dynen. Den glir unna!
Herlig å ligge i
Herlig å ligge i. Kan ligge hele dagen jeg. Zzzzzzz
Elsker dette sengetøyet
Elsker dette sengetøyet. Bor alene men hR kjøpt meg 2 dobble nå
Det sengetøyet er helt vidunderlig!
Det sengetøyet er helt vidunderlig!
Hilsen Lene
Nydelig behagelig sengetøy
Nydelig behagelig sengetøy, spesielt fint på varmere dager!
Jeg er imponert over dette sengetøyet😊☺️
Fantastisk.
Soft fabric
Soft fabric, cool to the touch which makes it perfect for summer. Only thing i miss is a duvet cover for 200x200 size.
Veldig enkelt og handle
Veldig enkelt og handle, fikk god hjelp av kundeservice når jeg lurte på hvor sengetøyet var, + god hjelp når jeg lurte på hvordan jeg skulle vaske det osv..
Rask og enkel betaling.
Rask og enkel betaling.
Varene ble levert raskt.
Sov veldig godt i dette sengetøyet :)
30 dagers åpent kjøp er ikke reelt og…
30 dagers åpent kjøp er ikke reelt og opplever ikke at man bruker noe individuell tilpasning.
Herlig kvalitet
Herlig kvalitet, føltes som å sove på en sky🌸
We sleep better all of us after we got…
We sleep better all of us after we got this excellent material in our beds, its truly amazing :) We will order more, nice colours as well :)
Som å ligge i en sky
Som å ligge i en sky, fantastisk mykt og deilig. Rask levering.
Beste sengetøyet
Kom kjapt hjem etter bestilling. Helt nydelig å sove i. Kommer til å kjøpe flere sett
Det beste sengetøyet jeg har hatt 👍🏻🥰
Fantastisk!
Nydelig sengesett❤️
Veldig fornøyd 😍
Supert sengetøy men veldig lang…
Supert sengetøy men veldig lang levering. Over 7 uker
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.