Stödstrumpan Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade jag kunnat ge 0 hade jag gjort det. Köpte ett par stödstrumpor i maj 2026 men har fortfarande inte fått min beställning. Har skickat flera mejl som ingen har svarat på och nu är spårningslänk, "v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING. Köp inte från det här företaget, jag beställde ett 5-pack strumpor i april och har 4 månader senare nu i augusti fortfarande inte fått en leverans. De har inte svarat på mina mail och går int... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde stödstrumpor som jag nu väntat på sedan 7 april. Jag har mailat tre gånger under denna tiden utan att få svar, pausat hos Klarna två gånger eftersom inga varor levererats efter första ra... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Physiotherapiegeräten
  2. auch in
  3. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Välkommen till Stödstrumpan.se Vi erbjuder färgglada, snygga och kända kvalitetsvarumärken till marknadens absolut bästa priser. Alla våra produkter är testade och håller hög kvalitet så att du som kund alltid skall bli nöjd. Våra stödstrumpor hjälper till att öka blodcirkulationen och motverkar svullna och värkande ben. Du kommer att känna dig piggare, mer energifylld och orkar mer. Våra moderna stödstrumpor är snygga, med härliga motiv och mönster, och vi arbetar ständigt med att ta fram ny läcker och färgglad design. Vi har flera återkommande kunder, inom sjukvård och omsorg, vilket vi ser som ett erkännande av våra produkter.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har fortfarande tre månader efter…

Jag har fortfarande tre månader efter retur av min beställning ännu inte fått tillbaka mina pengar. Fick en returkod från företaget och skickade tillbaka samtliga åtta par strumpor, då ett par av strumporna var fel tillverkade och de övriga var av dålig kvalitet. Dessa var tyvärr betalda direkt vid beställning.
Har i medeltal skickat ett mail i veckan och påmint om att jag ännu inte fått tillbaka pengarna, men får inget svar och inga pengar. Detta är med andra ord ett företag som tycker att man kan behandla kunder hur dåligt som helst och det går bra ändå. Så tänker inte ett seriöst företag.
Avstå från att beställa från företaget Stödstrumpan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bluff och värdelöst företag!

Om jag kunde skulle jag sätta massor med minuspoäng. Beställde för över en månad sedan. Inget skickades. Försökte häva ordern. Inget svar. Nu har pengarna dragits och mejl kommit om att butiken upphör. Tack och lov, då kanske fler slipper bli lurade av detta blufföretag.

Kundtjänst svarar ej

La en beställning den 28/4 och har fortfarande inte fått något meddelande om att paketet skulle ha skickats, har försökt kontakta kundtjänst flera gånger men får inget svar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om det var möjligt att ge 0 stjärnor…

Om det var möjligt att ge 0 stjärnor hade jag gett det! Förra gången jag beställde tog det mer än 4 veckor att få min leverans, denna gången har det gått 5 veckor. Jag har fortfarande inte fått min leverans och inte hört något från företaget!! Skamligt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig leveranstid och ingen uppdatering

Precis som alla andra nämner så har även min upplevelse varit kass. Beställde 4e maj, fick bekräftelsemail men ser nu i appen shop att ingenting hänt. Hade behövt strumporna inför en flytt och på mitt jobb men mailade idag och bad om att annullera min order. Får jag inget svar av dem kommer jag gå via Klarna och be dem häva köpet då det inte verkar ske någon leverans i närtid.

18. Mai 2026

Varning för bluff-företag

Varning för bluff-företag! Beställde den 16 april och fick fakturan samma dag. Men inga varor, trots att det nu är den 18 maj! Har mejlat kundtjänst fyra gånger och inte ens fått något svar. Fakturan är pausad och jag kommer nu meddela att de kan stryka min order pga oskälig väntetid. Det här företaget verkar syssla med ren bluff-verksamhet!

18. Mai 2026

Handla ALDRIG här

Har betalt för 3 st stödstrumpor men får ingen leverans! Har kontaktat kundtjänst flera gånger utan att få svar! Går inte att få tillbaka pengarna!

16. Mai 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vad har hänt med Stödstrumpan.se?

Jag har köpt stödstrumpor från detta företag förut och inte haft några problem alls med dem. Nu beställde jag en ny omgång stödstrumpor av dem i mars, men jag har fortfarande inte fått mina beställning. Jag har skickat mail till deras kundservice 3 gånger och skickat meddelanden via deras hemsida 3 gånger och inte fått något svar på vart min beställning har tagit vägen. Jag har inte fått något svar alls. Däremot har jag fått reklam från dem till min mail om deras aktuella erbjudanden. Jag har pausat min betalning via Klarna och anmält problemet till dem. Hos Postnord som ska leverera min beställning från Stödstrumpan.se står de att de väntar på att få försändelsen. Det enda meddelande jag fått från Stödstrumpan.se var den 7 april att de skickat min order, men när jag försöker spåra min order med appen Shop som Stödstrumpan.se har med i mailet med meddelandet att de skickar min order, då finns det ingen order.

Är väldigt besviken på detta bemötande eller brist på bemötande av Stödstrumpan.se. Är besviken på den icke existerande kundservice som de visar. Nu har jag köpt av ett annat företag och förtroendet för Stödstrumpan.se är nu väldigt lågt från min sida.

27. März 2026

Bluffföretag!!!!!!!

Blufföretag!!!!!!!
Beställde strumpor den 14/4, har än idag inte fått några. Jag har mailat 4 gånger men inget svar. Jag har anmält detta till Klarna och pausat fakturan. Köp aldrig från detta företag!!!!!!!!

14. April 2026

Urusla, beställ inget!

Jag har beställt för flera veckor sedan och har mailat 6 ggr och inte ett enda svar.
Har bett dom makulera min order men som sagt inte ett livstecken från dom.
Vill inte ge en enda stjärna. Jag önskar att jag läst här innan jag beställde.

6. Mai 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De kom till slut!

Jag skrev tidigare att jag hade väntat flera veckor på strumporna och inte hört nåt fast jag hade mailat dem flera grr, men ville bara berätta att jag har fått strumporna nu! Hoppas alla andra också får det!

6. Mai 2026

VARNING TROLIGTVIS BLUFFÖRETAG!

VARNING TROLIGTVIS BLUFFÖRETAG!

Fortfarande ingen leverans, det har nu gått flera veckor och jag har mejlat x flera! (Betalning drogs direkt)
Brukar alltid kolla trustpilot innan jag beställer och önskar verkligen att jag hade gjort det denna gång men trodde att det var samma företag jag beställt från tidigare!

5. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sen leverans och fel färg

Beställde ett paket med fem par stödstrumpor, det tog tre veckor innan de ens skickade beställningen. Kontaktade kundtjänst två gånger utan att få nåt svar. När strumporna väl kom fram så var två av fem par fel färg/mönster. Riktigt dåligt!

22. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dom skickade inte ens min order

Jag beställde en order för 500kr för ca en månad sen, jag fick mail för tre veckor sen att de förbereder mitt paket och ska höra av sig när det skickas. Dom har ännu inte skickat paketet. Det finns ingen kundtjänst.

29. April 2026

Inte fått beställningen

Beställde 6/4. Fick ordervekreftelse direkt. 7/4 fick jag meddelande på postnord appen att dom mottagit en beställning på leverans. Alltså har dom köpt frakten. Men sen äre tyst. Får inget svar via mail.. Jag betalande direkt så det var ju pengar i sjön..

28. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr