Stofsky Begravelse ApS Bewertungen 8

4,3

1. Bestattungsinstitut
  2. Bestatter

Vom Unternehmen geschrieben

Stofsky Begravelse er en lokal og personlig bedemandsforretning i Randers og omegn, drevet af Dorthe Stofsky med mere end 20 års erfaring. Vi hjælper pårørende trygt gennem hele forløbet - med Hjertevarme og Respekt - uden hastværk og med fokus på detaljerne. Vi rådgiver og planlægger både begravelse og bisættelse og møder jer gerne i hjemmet i Randers og omegn. I får ro, overblik og en gennemskuelig proces, hvor vi tager ansvar for koordinering og de nødvendige opgaver, så I kan koncentrere jer om afskeden. Den Hjertevarme Afsked er Stofskys måde at tage afsked på: en komplet og omsorgsfuld afsked, hvor alt nødvendigt er tænkt med, og hvor der stadig er plads til personlige ønsker.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste støtte man kan ønske sig

I forbindelse med min mands bisættelse fik vi den allerbedste støtte fra Dorthe hos Stofsky Begravelse.❤️

Dorthe er varm og nærværende, og hun mødte både min mands forældre og jeg med en helt særlig omsorg i en meget svær tid. Hun skabte ro omkring os og guidede os trygt gennem hele forløbet. Vi følte os set, hørt og taget alvorligt i alle beslutninger.🙏

Alt blev arrangeret lige som vi ønskede det, smukt og værdigt, og vi kunne mærke, at det blev gjort med hjertet.❤️

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, vi fik, og kan kun give vores varmeste anbefalinger.🫶

12. Februar 2026

Tak kære Maj-Britt ❤️
Hvor er jeg taknemmelig over at jeg fik lov at hjælpe jer❤️ det var en meget smuk dag❤️ og så mange smukke blomster . Og sikke et smukt valg af gravsted ❤️

Den smukkeste afsked

Vores bedste anbefalinger til Stofsky begravelse.
Det første møde med Dorthe var fantastisk. -Foran os stod et menneske med så meget ro, empati, hjertevarme og forståelse for os, i vores sorg.
Vi blev med respekt og omsorg fulgt hele vejen. Vi fik en tryg og meget smuk afsked med vores far.
TAK for dig Dorthe. ❤️

31. Dezember 2025

Tak Hanne❤️
Tusind tak for jeres smukke ord.❤️Det betyder mere, end I aner.
Det har været en ære at få lov til at hjælpe jer med at skabe en tryg og smuk afsked på en kold dag❤️🌹
Kh Dorthe

En betydningsfuld dag….

På vegne af vores familie vil jeg gerne sige en stor og dybtfølt tak for den måde, Du Dorthe hjalp os igennem en af de sværeste perioder i vores liv, da vi mistede vores mor/mormor og ægtefælle.

Fra første kontakt blev vi mødt med varme, ro og en oprigtig omsorg, som betød mere, end vi kan sætte ord på. Du tog dig tid til at lytte, forklare og guide os gennem alle beslutninger – og det gjorde, at vi følte os trygge hele vejen igennem, selv i en tid hvor alting føltes uoverskueligt.

Alt blev håndteret med stor professionalisme og respekt for både vores mor og vores familie. Intet føltes forhastet eller upersonligt – tværtimod oplevede vi, at der blev taget hensyn til både de små detaljer og de store følelser, der følger med et tab. Selv de tørre roser som vi lagde på mors kiste i kapellet var med i kirken overført til 3 hvide friske roser i hjerte dekorationen 🌹🌹🌹

Det gav os mulighed for at fokusere på det vigtigste: at tage ordentligt afsked og være der for hinanden.

Vi er utroligt taknemmelige for din støtte, dit nærvær og din måde at gøre en svær situation så værdig og smuk som muligt.
Vi kan på det varmeste anbefale Dorthe Stofsky Begravelse til andre, der står i en lignende situation.

25. November 2025

Antwort von Stofsky Begravelse ApS

Tak❤️ fra hjertet stort tak for at jeg måtte få lov at hjælpe jer og køre den sidste tur ❤️
Det var en meget smuk dag ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dorthe er en fantastisk bedemand

Dorthe er en fantastisk bedemand, som får pårørende til at følge sig tryg i den svære tid. Hun har hjertet på rette sted og hjælper med alt hvad man har brug for❤️
Derfor skal i vælge netop Dorthe hvis I vil føle jer trykke når i mister jeres kære.

20. Dezember 2025

Antwort von Stofsky Begravelse ApS

Tak for de fine ord❤️ det sætter jeg stor pris på❤️ det har været mig en ære at hjælpe jer❤️

♥️ Den smukkeste afsked ♥️

Da vi mistede vores elskede far, og vores mor,sin elskede mand, stod vi i en af livets aller sværeste perioder. I denne tid valgte vi Dorthe fra Stofsky Begravelse, og det valg er vi dybt taknemmelige for ❤️🙏

Dorthe er et usædvanligt hjerteligt, varmt, nærværende og empatisk menneske. Fra første møde blev vi mødt med ro, respekt og en oprigtig menneskelig forståelse for den sorg og det kaos, man som pårørende befinder sig i 🙏♥️
Hun formår at være både professionel og dybt medmenneskelig på samme tid.
Hun har en tydelig og dybfølt respekt for sit fag, for de pårørende og ikke mindst for den afdøde. Det mærkes i alle detaljer – i hendes måde at lytte på, i hendes omsorgsfulde tilgang og i den værdighed, hun skaber omkring afskeden 🙏♥️
Intet føles forhastet eller rutinepræget; tværtimod oplevede vi en stor omhu og en oprigtig interesse i at gøre det helt rigtigt for netop vores familie.

Der er utallige praktiske beslutninger og opgaver, der skal håndteres i forbindelse med et dødsfald, og i denne proces var Dorthe helt igennem fantastisk 🙏♥️
Hun tog trygt og professionelt ansvar for det praktiske og guidede os nænsomt gennem hvert eneste trin. Samtidig blev vi favnet som mennesker – mødt med åbenhed, forståelse og stor værdighed.
Dorthe fortalte os om muligheden for at tilkøbe en Mindebog som et evigt minde fra bisættelsen. Det er en utrolig smuk bog med fotos fra den store højtidelighed, som betyder meget for os 🙏♥️

Det er tydeligt, at Dorthe arbejder med en ægte kærlighed til og for sit fag 🙏♥️
Hun skaber tryghed i en tid, hvor verden føles skrøbelig, og hun gjorde en ubeskrivelig forskel for os i en meget svær tid.
Vi følte os i de allerbedste hænder hele vejen igennem og giver Dorthe fra Stofsky Begravelse vores varmeste og mest helhjertede anbefaling 🙏♥️

Mette Andersen med familie

6. Jänner 2026

Tak Mette med familie❤️
Sikke nogle fine ord❤️
Jeg er glad for at i valgte mig til at hjælpe jer som jeres bedemand❤️

Fra hjertet tak ❤️

Den kompetente bedemand…

At finde en velegnet bedemand er en vanskelig opgave , når man som pårørende står overfor at have mistet en nærtstående. Du inviterer en fremmed ind i dit liv i en situation, hvor du selv er sårbar. Det kræver både menneskelighed og erfaring hos bedemanden.
Disse egenskaber og flere til besidder Dorthe Stotsky
Hun optræder diskret, indfølende o.g kompetent. Besidder en evne til med empati, viden og kompetence at finde den rette løsning.
Under selve handlingen og bagefter fortsætter den fantastiske professionalisme og menneskelighed.
DS er endvidere nydelig klædt og optræder høfligt og dannet.
Findes ikke bedre..

3. Jänner 2026

Af hjertet tak Else ❤️
Det betyder meget at du har følt dig tryg og hjulpet godt i denne svære tid❤️
Tak fordi du valgte mig til at hjælpe dig❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den største og mest rørende…

Vi har haft den største og mest rørende oplevelse i forbindelse med min mors bisættelse, og det skyldes i høj grad Dorte og hendes helt igennem fantastiske arbejde hos Stofskiftebegravelse. Fra første kontakt blev vi mødt med en varme, ro og omsorg, som gjorde en svær og følelsesladet tid langt mere overskuelig og tryg.

Dorte udviste en helt særlig indlevelse og professionalisme. Hun var nærværende, lyttende og havde en sjælden evne til at forstå vores ønsker – også dem, der ikke blev sagt højt. Alt blev håndteret med den største respekt og værdighed, og intet blev overladt til tilfældighederne. Hver eneste detalje var gennemtænkt, og vi følte os holdt i hånden hele vejen igennem.

Bisættelsen blev præcis så smuk, personlig og værdig, som vi kunne have ønsket os – ja, faktisk endnu smukkere. Dorte formåede at skabe en rolig og kærlig ramme, hvor der var plads til både sorg, minder og taknemmelighed. Det var tydeligt, at hun lægger hjerte og sjæl i sit arbejde, og det mærkes hele vejen igennem.

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, omsorg og det enorme engagement, vi har mødt. Stofsky begravelse og Dorte får vores allerstørste og varmeste anbefalinger. Hvis man ønsker en bisættelse, der er præget af menneskelighed, respekt og ægte nærvær, findes der ganske enkelt ikke nogen bedre.

Tusind tak for alt ❤️

20. Dezember 2025

Antwort von Stofsky Begravelse ApS

Tak Anton ❤️ det har været mig en ære at hjælpe jer med jeres mors sidste rejse ❤️

Fra hjertet tak❤️

I de bedste hænder.

Her var jeg i de bedste hænder lige fra første opringning. Dorthe er uden tvivl en fantastisk bedemand med hendes ekspertise, hjertevarme og tillid og man føler sig aldrig alene.

27. Jänner 2025

Tak Tina❤️
Tak for de smukke ord❤️ det sætter jeg stor pris på❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr