Storage Share Bewertungen 120

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke... Mehr ansehen

1. Mietlagerräume

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Van aanvraag tot afhandeling

Opslagruimte is beschikbaar en de reactietijd is zeer snel. Alles binnen een paar uur geregeld en afgerond. Kan op de gevraagde datum terecht.

3. Mai 2025

Antwort von Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Storage Share!

Zeer tevreden over Storage Share!
Na het online invullen van mijn gegevens werd ik snel gebeld. Diezelfde dag kon ik nog langs de locatie om te kijken welke box het beste bij ons zou passen. De service was vriendelijk en vlot, en alles verliep super soepel. Na een positieve indruk heb ik aangegeven welke box ik wilde, en dat werd direct geregeld. Alles is modern en digitaal, wat het extra gemakkelijk maakt. Aanrader!

1. April 2025

Antwort von Storage Share

Dank Joey voor je uitgebreide review en complimenten over onze opslaglocatie in Den Helder!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handig dat er verschillende maten van…

Handig dat er verschillende maten van opslag zijn. Mooie ruime en schone locatie. Ruime toegangstijden. Baalde wel een beetje dat het formaat opslag dat ik nodig heb ook gewoon op de begane grond beschikbaar is en ik nu dus steeds alles met de lift naar boven moeten vervoeren

5. April 2025

Antwort von Storage Share

Dank voor je review en compliment over onze opslaglocatie in Zwaag.
Het is ook mogelijk om op de begane grond te huren. Dit wordt normaal gesproken ook aangeboden tegen een meerprijs, jammer dat dit bij jou niet gebeurd is.

Mocht je dit toch nog willen, neem dan gerust contact op.

Team Storage Share

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Inschatting van ruimtes huren is moeilijk zowel voor de medewerker als klant

Slecht aangeven van bewegwijzering waar is de ingang, waar is laden en lossen plaats op zowel de grond , als op de deur van goederenlift, staat niet aangeven, trage goederenlift, erg bewerkbare lift, losmaken en dicht maken van de goederenlift, lift werk ook niet mee, duurt lang , geen afdak scherm voor de regen, zodat de goederen droog naar binnen gaan. We hadden goede verhuizers, die goed economisch een ruimte in kunnen pakken, kon er maar net in! De lift zat een keer vast tussen een apparaat aan de lift en een kast, eerste instantie muur vast, we moesten de lift weer naar beneden laten, dat werkte ook niet zo goed, op een geven moment was de kast los,..pffffff de eerste contacten met een telefonisch medewerker van Storage, verliep niet goed, de medewerker had mij belooft om terug bellen als er een XXL vrij zou komen , niets mee van gehoord,..Het eerste moment van uitproberen hoe het allemaal werkt, kwam ik er achter dat de gereserveerd ruimtes niet voldoende waren voor onze inboedel, gebeld te plaatse op 2/4, mederwerker zou er een ander opslag bij doen, en de kleinste eraf, kreeg ik de bevestiging dat er maar 1 ruimte op stond voor €300, weer gebeld was een vriendelijke medewerker, die heeft het weer recht gezet. Conclusie van ervaring met Storage locatie Elburg een onvoldoende

7. April 2025

Goedemiddag Roelof,

Goed je zojuist even gesproken te hebben.
Helaas hebben wij niet aan al je wensen kunnen voldoen wat betreft de opslag.
Hopelijk heeft ons gesprek in ieder geval geholpen om dit te verbeteren.

Uiteraard nemen wij je feedback mee voor in de toekomst.

Team Storage Share

zeer moeizame start .

Ben ontzettend blij met de ruimte maar mijn eerste week was een fiasco met de deur open krijgen
Waardoor ik gewoon 4 hele dagen kwijt was , die ik speciaal vrij had gepland en waardoor mijn planning ook nog met een week moest verschuiven met alle financiële gevolgen van dien .
En nu door dat alles vertraagd is met een week.
Ik bleek niet de enige te zijn met gedoe over de deur open krijgen
Iedere dag waren er andere gebruikers voor de deur die dezelfde issue hadden .

31. März 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr