Önskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dålig kvalitet och var slut redan efter ett par månader. Tyvärr följer de inte konsumentköplagen, utan ansåg att jag själv skulle höra av mig til... Mehr ansehen
Tog nästan en månad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sålda till någon annan.... Mehr ansehen
Hade samarbete med detta företag och wow säger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké från burberry och den matcha skicket precis som beskrivet på hems... Mehr ansehen
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans från Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag måste säga att jag verkligen gillade dem! Båda paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... Mehr ansehen
Vi på Store Enda AB (559477-1999) är stolta över att erbjuda autentiska designerkläder från välrenommerade lyxvarumärken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna äkthetskontroller innan det erbjuds till försäljning för att säkerställa den högsta kvaliteten för våra kunder.
Schweden
- storeenda.com
Hat 22 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Good company
Good company, sold shoes to them and got a good price
Excellent work!
I stort sett bra och smidig upplevelse…
I stort sett bra och smidig upplevelse med aktiv kundsupport som är där och hjälper. Det enda man kan kalla negativt var en hyfsat lång leveranstid.
Många verkar säga att det är…
Många verkar säga att det är långleverans tid men nöjda ändå. Men är det värt det, vill gärna veta!!!???
12 dagar sen jag la en beställning
12 dagar sen jag la en beställning, dom har inte skickat varan och inga svar från dom, riktigt missnöjd
Finns inga klagomål!
Seriöst och smidigt
Allt gick smidigt och snabb leverans
Leveransen tog ett par dagar extra men…
Leveransen tog ett par dagar extra men supernöjd med plagget och fick bra bemötande.
hur bra som helst
hur bra som helst, alltid pålitliga och bra!
Bra hemsida som alltid fixar bra priser
Bra service😎😎😎 sykt bra kvalitet og…
Bra service😎😎😎 sykt bra kvalitet og oppfölning
Fast delivery to the Netherlands
Fast delivery to the Netherlands.
Def coming back 💪🏼
Bra och snabb service
Bra och snabb service! Seriöst företag
Veldig fornøyd
Etter at pakken ble sendt, tok frakten kun 4 dager – veldig imponert! Bor i Norge, så det gikk raskt. Shortsen er helt perfekt – god passform, bra kvalitet og ser akkurat ut som på bildene. Kommer definitivt til å bestille igjen!
Veldig bra
Veldig bra, rask levering til Norge. Annbefales!
Store Enda – Digital lyx på hög nivå
Store Enda är en stilren och exklusiv onlinebutik med ett imponerande urval av high-end mode. Här hittar man handplockade plagg från både välkända modehus och nischade designers. Webbplatsen är enkel att navigera, leveransen snabb och kundservicen utmärkt. En smidig och lyxig shoppingupplevelse från början till slut.
Betyg: 5/5