Storkscan Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service og tryghed

Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og besvarede alle mine mange spørgsmål helt fagligt og trygt.
Vil helt sikkert komme igen senere i graviditeten.
Baby havde det godt.

28. Dezember 2025

Tak for ros!

Helt igennem fantastisk modtagelse

Helt igennem fantastisk modtagelse! Tryg hed under scanningen, man følte sig så velkommen. Søde Josefine virkede oprigtigt interesseret i ens oplevelse, og ikke som om hun gjorder det hele tiden. (Som om man var træt af sit erhverv) virkelig professionelt og samtidig hyggeligt! Kan klart anbefale det til andre! Helt klart pengene hver!

19. Dezember 2025

Antwort von Storkscan

Tak for anmeldelsen og de søde ord. Det betyder meget!

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Vi var til kønsscanning hos Josephine, som var super sød og gav sig god tid til at vi kunne få resultatet at vide, da vores dreng ikke var helt medgørlig.
Vi fik to fine printede billeder samt billeder og videoer på telefonen. Det er også et af de få steder som b.la. tilbyder åbningstider om aftenen.

12. Dezember 2025

Tak for de fine ord!

Super søde og professionale

Vi var til kønsscanning og den gik fantastisk. Josephine var super sød og tog sig god tid med at måle vores lille dreng og tjekke om det hele så rigtigt ud. Vi fik også nogle rigtigt fine billeder og videoer af baby så kan helt klart anbefale!!

30. November 2025

Antwort von Storkscan

Mange tak for din fine anmeldese!

Super god oplevelse.

Det var virkelig positivt at der mange tilgængelige tider. Rare og rolige omgivelser. Josephine var sød, grundig og dygtig. Det var en god oplevelse. Stor anbefaling herfra!

20. November 2025

Tak for anmeldesen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet alle scanninger hos…

Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sindssygt dygtig og nærværende.
Jeg har anbefalet hende til alle de gravide kvinder jeg kender. Kæmpe varm anbefaling her fra ❤️

29. Oktober 2025

Antwort von Storkscan

Tusinde tak for at anbefale os og denne meget fine anmeldese ❤️

Varm anbefaling herfra.

Dejlig og rolig atmosfære. Imødekommende og smilende personale, der godt ville vente 5 minutter på at starte min tid, da min veninde var blevet forsinket. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

23. Oktober 2025

Antwort von Storkscan

Tusinde tak for den varme anbefaling!

Helt i top ! …

Det var så rar en oplevelse hos Søde Josephine.
Hun var grundig, og bare generelt virkelig behagelig at blive scannet hos.
Hun forklarede hvad alle tallene betød, og om hvordan min lille baby havde det inde i varmen.
Hun tog sig god tid til at snakke med mig og svare på evt spørgsmål. Så jeg skal bestemt have næste scanning hos hende også og kan kun anbefale hendes sted 🙏🏻❤️

10. Oktober 2025

Antwort von Storkscan

Tak for en helt i top anmeldese 😃!

God oplevelse

God oplevelse og det levede op til vores forventninger. Vi fik set kønnet på den lille i maven.

25. August 2025

Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var igen en rigtig god oplevelse

Det var igen en rigtig god oplevelse i
trygge rammer og hvor servicen var helt
I top.. har været til 3 scanninger og kan kun sige oplevelsen har alle gange være fantastisk..

10. August 2025

Tak for anmeldesen!

Trygt

Trygt, kærligt og meget professionelt

1. August 2025

Kort og præcist, TAK!

Vi kunne ikke vente.

Vi kunne ikke vente.
Så vi fik en scanning i uge 14.1 og det virkede godt og vi fik afsløret kønnet uden de store forviklinger.
Der var god tid og vi fik billeder og videoer, der var lidt udfordringer med forbindelsen til deres server. Men god tålmodighed fra deres side, så de var sikre på at vi havde fået billederne.
Alt godt og vi var glade,

17. Juli 2025

Tak for de fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en tidlig scanning af Josephine

Fik en tidlig scanning af Josephine, man er virkelig i trygge hænder hos hende, rigtig fin klinik, hygiejne og god service. Fremover booker jeg ind hos hende til scanninger. Tak for at berolige mig og tak for de søde scanning billeder jeg fik med♥️

6. Juli 2025

Antwort von Storkscan

Tusinde tak for den fine anmeldese!

Super godt!

Vi har været hos stork scan flere gange, og er hver gang gået derfra med ro i maven. De kan på det varmeste anbefales!

30. Juni 2025

Antwort von Storkscan

Tak for de meget fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til kønsscanning hos Josephine

Jeg var til kønsscanning hos Josephine. Det var en fantastisk oplevelse og hun gav sig god tid til at forklare om barnet, til at scanne og var god til at berolige. Super fantastisk oplevelse!

23. Juni 2025

Antwort von Storkscan

Hej Shannah, er glad for at høre at du har haft en god oplevelse!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr