Storkscan Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har været hos Storkacan to gange – først til kønsscanning og senere for at få lavet en 3D-figur af min kærestes gravide krop – og begge gange har været en virkelig dejlig oplevelse!... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sind... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og be... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hun er sød og utrolig omhyggelig

Min kone og jeg har nu været ved Josephine til 2 forskellige scanninger, tidlig scanning og kønscanning. Begge gange har det været en virkelig god oplevelse hvor Josephine har taget sig god tid. Hun er sød og utrolig omhyggelig. Vi kan kun anbefale hende.

23. Juli 2024

Antwort von Storkscan

Tak for den utroligt fine tilbagemelding! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig rolig og rar stemning

Utrolig rolig og rar stemning. Der bliver taget tid til ens scanning.
Josephine der scannede os var så sød og virkelig god til at forklare.
Kan kun anbefale stork scan.
Helt og aldeles det bedste sted vi er blevet scannet.

22. Juli 2024

Antwort von Storkscan

Hej Sally, tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse af vores klinik!

Anbefalelsesværdigt

Rigtig god oplevelse at være hos Josephine fra Stork Scan. Behagelig atmosfære og omsorgsfuld behandling.

15. Juli 2024

Antwort von Storkscan

Hej Stephanie, mange tak for den fine anmeldelse, vi er rigtig glade når vores besøgende kommer ud af klinikken med en opløftet følelse af at have fået en omsorgsfuld behandling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behagelig og kompetent oplevelse

Meget behagelig og kompetent oplevelse. Vi fik meget hurtigt en tid, og Josephine tog sig god tid til at undersøge og og svare på alle vores spørgsmål :) Kan kun anbefales!

20. Juni 2024

Antwort von Storkscan

Tak for besøget og for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I havde en god oplevelse i klinikken 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste oplevelse at komme på klinikken

Bedste oplevelse at komme på klinikken, de giver sig tid og man føler sig i de bedste hænder, kommer snart igen! 💕

8. Juni 2024

Antwort von Storkscan

Tusind tak for den fine anmeldelse og besøgene ❤️

Super positiv oplevelse

Min mand og jeg havde en tid til kønsskanning hos Stork og Scan. Vi havde en rigtig behagelig oplevelse. Josephine er super dygtig og kompetent. Vi vil helt klart besøge klinikken igen til kommende skanninger. Kæmpe stor anbefaling herfra 👏🏼😍⭐️

8. Juni 2024

Antwort von Storkscan

Mange tak for besøget. Vi ser frem til at se jer igen i klinikken 💚☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejlig oplevelse da vi var til…

Rigtig dejlig oplevelse da vi var til 3D scanning og vi gik derfra med nogle rigtig fine billede ☀️
Kan klart anbefale at besøge StorkScan!

5. Juni 2024

Antwort von Storkscan

Tak for besøget og anmeldelsen ☀️🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg havde en utrolig god…

Min mand og jeg havde en utrolig god oplevelse hos Stork Scan. Det var Josephine som tog i mod os, og vi blev taget i mod på den varmeste måde! Josephine sørgede for, at vi fik ro i maven og lyttede til vores bekymringer. Josephine gav sig god tid til at forklare, og sørgede for at sende os hjem med det største smil. Vi vil til enhver tid anbefale Stork Scan! 😍

25. Mai 2024

Antwort von Storkscan

Tak for besøgene og dine søde ord ❤️. Vi er meget glade for at I havde en god oplevelse herinde ☀️

Københavns bedste scanningsklinik

Virkelig god oplevelse !!
Lige fra man kommer ind i klinikken, føler man sig velkommen. Josephine er virkelig dygtig, og gør meget ud af, at man skal føle sig godt tilpas.
Kan klart anbefales.

24. Mai 2024

Antwort von Storkscan

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙌🌸

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr