Fandt min bil på deres hjemmeside, forespurgte om prøvetur, og fik med det samme besked fra Thomas om at jeg kunne komme dagen efter. Med 2 dårlige oplevelser fra brugtvognsforhandlere i Køge i b... Mehr ansehen
Købte en nyere bil via finansiering hos StrandvejensAuto i forrige uge. Alle mine mange spørgsmål osv blev venligt besvaret, let og forståeligt. Virkelig fornemt, Det var en super simpel hand... Mehr ansehen
Bilforhandler af værste skuffe. Haft en del småfejl på bilen, som Strandvejens Auto har haft svært ved at forstå. Udskiftning af et batteri, som de monterede et gammelt istedet, blev opdaget af FDM.... Mehr ansehen
Så min VW Polo på Strandvejens Autos hjemmeside. Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen købt på 1,5 time. Kenneth hjalp med info og indkøb af ønsket ekstra udstyr. Ventede... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nyere brugte biler og altid mindst 100 biler på lager. Mere end 30 års erfaring i branchen og dygtige medarbejdere.
Odensevej 8, 4200, Slagelse, Dänemark
- 20553777
- kenneth@strandvejensauto.dk
- strandvejensauto.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk oplevelse
Med 2 dårlige oplevelser fra brugtvognsforhandlere i Køge i bagagen, var jeg skeptisk. MEN den blev gjort til skamme, for Thomas var fra første færd imødekommende, forstod og talte ind i at købet var stort og vigtigt for mig selvom det ikke var en bil til 200.000,-+. Jeg følte mig uhyre godt behandlet og informeret. Alle spørgsmål (gode som dårlige) blev besvaret med respekt og derfor endte det med et køb efter prøveturen. Bilen kører fortrinligt og jeg har indtil videre ikke oplevet nogen problemer.
Vil helt klart anbefale dem. :-)
Beklager den sene anmeldelse ....
Professionel og god service
Virkelig god behandling af meget imødekommende og serviceminded sælger.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og vi fik en meget fin gennemgang af bilen i forbindelse med overdragelsen.
Virkelig god bil
God bil, selv 2 år senere, nu hvor det første skal laves (blot en kaliber der hænger) siger mekanikeren stadig det ser helt nyt ud :)
Super glad for mit køb, bilen er tydeligvist meget velholdt
Utrolig dårlig, som i meget skidt.
Ja, hvor skal man næsten starte? Selve bilhandlen gik faktisk meget godt, og i bilsalgsafdelingen var de meget søde.
Men det er deres mekaniker, der virkelig dummer sig gang på gang. Og selvom Strandsvejens Auto og mekanikeren ikke er samme selskab, så bruger Strandsvejens Auto dem – og som kunde er du forpligtet til at benytte deres værksted.
Til sagen:
Under garantiperioden havde vi problemer med, at bilen hakkede i gassen. Vi fik dem til at kigge på det, og i starten fik vi at vide, at det var helt normalt for den type bil. Efter noget tid blev problemet værre, og vi tog kontakt igen. Denne gang prøvede han nogle forskellige ting, sagde han – men intet hjalp.
Jeg valgte derfor at tage bilen til en kompetent mekaniker og fik lavet en undersøgelse for egen regning. Det viste sig, at bilen var overfyldt med olie, og derfor var der trukket motorolie ind i forbrændingskammeret. Det skulle renses.
Men nu prøvede deres mekaniker at påstå, at vi var "uden for vores gangsti", og at de derfor ikke kunne være sikre på, om det ville blive dækket af garantien.
Jeg forklarede, at problemer, der opstår under garantien, skal udbedres – også selv om garantien er udløbet.
De havde så bilen i små 3–4 dage, før den var klar igen.
Nu – ca. Et år senere – står jeg så med en ny regning på bilen:
Den skal renses i forbrændingskammeret, have ny tandrem (selvom de sagde, den var blevet skiftet), og nogle tandhjul, som driver kæden, skal også udskiftes.
Det skal lige nævnes, at jeg tog kontakt til Strandsvejens Autos mekaniker igen med henblik på noget garanti på tandremmen, da der efter så kort tid må være noget. Igen sagde han, at det ville tage ham lang tid at finde papirerne, og at han ville vende tilbage.
Nu er der så gået over en måned, og han har ikke ringet tilbage – sikkert fordi han ikke har skiftet den, som han sagde.
Alt i alt:
Jeg vil på ingen måde opfordre nogen til at købe deres bil dér. For hvis bilen fejler noget, så kan deres mekaniker ikke finde ud af at reparere det.
Han snyder og vælger den letteste løsning, så snart det er dem, der skal betale.
De 2 stjerner er udelukkende fordi personalet i salgsafdelingen var flinke.
Tobias sælger hjalp mig super meget og…
Tobias sælger hjalp mig super meget og var ganske flink. De ville have fået 5 stjerner hvis ikke der lige havde været noget glemt skrald i bilen, men ellers virkelig god service
Købte en nyere bil via finansiering hos…
Købte en nyere bil via finansiering hos StrandvejensAuto i forrige uge.
Alle mine mange spørgsmål osv blev venligt besvaret, let og forståeligt.
Virkelig fornemt, Det var en super simpel handel hvor begge parter fik noget ud af det, bilen var klargjort efter 2 dage. Og følte mig rigtigt godt taget taget imod. Af sælgeren Thomas
Der var styr på tingene. Alt i alt, en tilfredsstillende god kundeservice.
Helt klart en bilforhandler jeg vil anbefale.
Jeg købte min første bil ved…
Jeg købte min første bil ved Strandvejens auto. Jeg bad om en FDM brugtbilstest for, at sikre bilen var helt i orden. Strandvejens auto, kørte selv bilen over til FDM og fik den udbedret med de små ting der var. Virkelig god service med skift af tandrem efter fabrikkens foreskrifter.
Generelt højt service niveau og hurtige svartider hver gang der var noget der manglede. Man bliver taget meget seriøst.
Eneste lille minus, bilen var ret beskidt indvendigt og trængte til en rengøring. Det skal dog siges at da jeg prøvede bilen var den kun lige kommet ind, og derfor kan det ikke pålægges Strandvejens auto. Stadig 5 stjerner herfra
Kan kun anbefale Strandvejens auto, der er man sikret god service, og en bil af høj kvalitet til gode priser.
Fik motorproblemer lige før Slagelse og…
Fik motorproblemer lige før Slagelse og fik trillet bilen ind til JWE Auto service.
De fik kigget på - fejlsøgte og fik løst problemet i løbet af 45 min. Taknemmelig og kunne fortsætte min tur til Esbjerg uden problemer.
Tak for hurtig og god service/hjælp.
Bilforhandler af værste skuffe.
Bilforhandler af værste skuffe.
Haft en del småfejl på bilen, som Strandvejens Auto har haft svært ved at forstå. Udskiftning af et batteri, som de monterede et gammelt istedet, blev opdaget af FDM. Bilen blev købt med sommer/vinter hjul. De glemte dog at fortælle, at der ikke hørte låsenøgle med, så hjulene kunne afmonteres. Efterfølgende tilbyder de at afmontere, men vil have betaling for at montere andre fælge på. Dækkene på vinterfælgene var over 9 år gamle med ca. 2 mm. mønster. Disse mener de er helt ok at medsælge, selvom sælgeren Tobias fortalte, at normalt kasserer de dæk som er over 8 år gamle.......ja et tvivlsomt foretagende.
Rigtig god og hurtig service!
Rigtig god og hurtig service!! Både salg og værkstedet. Tredje bil vi har handlet gennem Strandvejens auto! 🙂👌.
god service og flinke…
Oplevede god service og flinke medarbejdere. God handel.
Husk at sæt rigeligt med penge af til reperationer.
Golf 7 købt 14-11-2022, den er siden blevet repareret for +30000, foruden service. Senest var det turboen der skulle udskiftes.
Ved handlen fik jeg 4 sommerdæk med som alle var gået i kassen så de var ubrugelige.
Klargøring var totalt ringe da bilen skulle afhentes. Sælgeren måtte have den tilbage og klargøre igen, hvor der så blev røget i bilen og den måtte klargøres for 3 gang. Her var klargøringen stadigvæk meget mangelfuld.
Men da vi skulle bruge bilen og var træt af frem og tilbage accepterede vi den mangelfulde klargøring.
Vi blev lovet måtter til bilen, der dog først kunne leveres senere.
Da vi efter flere månneder ikke havde hørt noget, kontaktede vi sælger der dog mente at dem havde vi fået udleveret.
Til sidst fik vi dog måtterne til bilen udleveret.
Forretningen har ikke ønsket at imødekomme mig økonomisk med nogen af de problemer der har været.
Køb jeres bil et andet sted!
Jeg kan på ingen måde anbefale Standvejens Auto.

Antwort von Strandvejens Auto
Meget hjælpsomme med handlen af vores…
Meget hjælpsomme med handlen af vores Skoda Fabia,og med godt humør hos Thomas,fik vi hurtigt vores bil.
Tak for handlen.
Tak for handlen.. En fornøjelse at være i dialog og handle med Thomas. :)
Dårlig stil at røvrende deres kunder
Dårlig stil at røvrende deres kunder. Min søn fik igennem en mekaniker reserveret en bil som han skulle købe hos dem, men da mekanikeren skulle hente bilen var den solgt. Ikke nok med at man kører forgæves fra fyn. De kunne ikke engang finde ud af at give besked. Ikke et sted jeg vil anbefale når de ikke kan finde ud af at overholde en aftale.

Antwort von Strandvejens Auto
Er det bil nr 16 ?
Jeg har handlet mange biler hos Kenneth og Kumpanerne gennem årene - både til mig selv og mine unger. De biler, jeg har købt andre steder, er ofte blevet serviceret her. Kenneth mener vi nærmer os 15 handler gennem årene.
Nu var jeg så på jagt igen blandt Kenneths udvalg og intet har forandret sig. Stadig samme gode humør og en kæmpe vilje til både at lytte og omsætte det hørte til virkelighed - uanset om det er bekymringer ift en bil, priser, afterservice eller regulær service.
Jeg kan kun anbefale Strandvejens Auto.
Skulle bruge en ny bil der var mere…
Skulle bruge en ny bil der var mere økonomisk, og hjalp med det hele. God forklaring om alt om bilen, alt lige fra lygterne til hvorfor den var mere økonomisk.
Kæmpe anbefaling herfra til hvis man både skal købe eller sælge bil!
Jeg solgte min bil til dem
Jeg solgte min bil til dem, de gav en god pris, holdt hvad de lovede, det hele gik nemt og glat og pengene stod på min konto med det samme.
Fint sted og troværdigt
Jeg har købt bil hos Stranvejens auto…
Jeg har købt bil hos Stranvejens auto og det gik som smurt med god service.
Desværre har jeg været rigtig uheldig de efterfølgende 3 mdr hvor bilen har været tur/retur hos dem 3 gange med forskellige motorfejl, og der er blevet lavet en del dyre reprationer. Det er rigtig træls og frustrende men jeg syntes Strandvejens Auto har gjort hvad de kunne med rigtig god service og alle reprationer har de dækket.
Jeg kan kun anbefale at købe bil her!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.