Hold jer langt væk. Vi kommer ikke tilbage.
⭐ 1 stjerne – Hold jer langt væk
Vi kan desværre på ingen måde anbefale StreetX efter vores oplevelse som forældre til to børn på deres hold.
Selve undervisningen har været en stor skuffelse. Vores oplevelse har været, at meget unge undervisere – efter vores indtryk omkring 15-17 år – står med ansvaret for små børn. De unge mennesker har været søde nok, og vores kritik er ikke rettet personligt mod dem. Problemet er StreetX’ ansvar for at sikre en struktureret, faglig og alderssvarende undervisning.
Vi har oplevet meget lidt egentlig struktureret parkourundervisning og progression. En stor del af tiden er efter vores oplevelse gået med almindelig leg og fangeleg. Hvis vi ønskede, at vores børn primært skulle løbe rundt og lege fangeleg, behøvede vi ikke betale flere tusinde kroner for et parkourabonnement.
Men vores største utilfredshed handler om den måde, StreetX driver deres abonnementsforretning på.
Abonnementerne bliver automatisk fornyet for en ny sæson, hvis man ikke selv får opsagt inden deres frist. Vi anerkender, at StreetX har kunnet dokumentere, at de tidligere har sendt information om den automatiske fornyelse. Vores kritik handler derfor ikke om, hvorvidt denne information eksisterer.
Vores kritik handler om selve abonnementsmodellen, den manglende fleksibilitet og den efterfølgende kundeservice.
Da vi ikke længere ønskede, at vores børn skulle fortsætte, stod vi alligevel med nye automatiske træk på næsten 4.000 kr. samlet. StreetX oplyser samtidig i deres betingelser, at der ikke gives refusion ved udmeldelse midt i en betalt periode.
Da vi efterfølgende har forsøgt at få sagen løst og har rejst spørgsmål om vores opsigelse og tilbagebetaling, oplever vi nu, at vores henvendelser på både mail og SMS ikke bliver besvaret.
Det synes vi simpelthen ikke er en acceptabel måde at behandle betalende kunder på.
Det er nemt at henvise kunder til betingelser og opsigelsesfrister. Ordentlig kundeservice viser sig efter vores mening først for alvor, når en kunde er utilfreds og ønsker at finde en løsning.
Vi har betalt mange penge til StreetX for vores to børn og står tilbage med en oplevelse af mangelfuld struktur i undervisningen, meget begrænset progression, en abonnementsmodel vi bestemt ikke ønsker at være en del af – og nu manglende svar på vores henvendelser.
På baggrund af vores samlede personlige oplevelse kan vi derfor kun sige:
Hold jer langt væk. Vi kommer ikke tilbage.