Ik schrijf dit in het Engels. The young man, Ary, who assisted me with my computer issues - and on a scale of 1-10 - gets a 10, and here is why: He is communicative, polite, a good listener and has... Mehr ansehen
Heel fijne en up-to-date uitleg. Het bezoek aan huis was rustig en vriendelijk.
Bijzonder prettig bezoek. Alle (10) issues waren behandelt in a hele fijne manier. Heb mij ook opgegeven voor de online hulp mogelijkheden die ik wil gebruiken wanneer ik in het buitenland ben.
Goed geholpen, neemt de tijd. Rekening loopt natuurlijk wel op.
Onze Studenten👩🎓👨🎓 helpen u graag met uw Digitale vragen Op Afstand ☎️ of Aan Huis 🏠.
Heel fijne en up-to-date uitleg
Heel fijne en up-to-date uitleg. Het bezoek aan huis was rustig en vriendelijk.
Goed geholpen door student
Goed geholpen, helemaal tevreden!
Ik ben snel en goed geholpen
Ik ben snel en goed geholpen. Met duidelijke uitleg, stap voor stap. Mijn storing was binnen 15 min verholpen terwijl ik er zelf meer dan 3 uur mee bezig was geweest (en zelf zonder resultaat). Ik zou de volgende keer gelijk StudentOnline bellen i.p.v. zelf prutsen.
Ik maak vaak gebruik van student online omdat de medewerkers mij alles goed uitleggeen, betrouwbaar zijn en voorkomend.
Ik maak vaak gebruik van student on line. Wie hier altijd komt is Mo(hammed). Hij legt mij dingen goed uit en denkt met mij mee. Als er een betere beoordeling dan 10 zou zijn zou dat voor hem gelden.
TophulpOmdat de student mij enorm heeft…
Omdat de student mij enorm heeft geholpen en zeer deskundig, geduldig was en begrip toonde voor mijn situatie!

Antwort von StudentOnline
De student was zeer ter zake kundig
De student was zeer ter zake kundig, snel en effectief op de verschillende vragen die we hadden. Een heel prettig persoon om aan boord te hebben.
Mohammed was vriendelijk en heel vlot…
Mohammed was vriendelijk en heel vlot alles gefixt!
Goede en vriendelijke begeleiding op…
Goede en vriendelijke begeleiding op afstand van student Mohammed.
Probleem zowel laptop als printer correct opgelost.
Houd zich aan de afpraak komt op tijd
Mohammed was zeer correct en zeer deskundig en gaf zeer goede adviezen, al met al TOP.
optimale afhandeling
in korte tijd probleem volledig opgelost.
behulpzaam en vele alternatieven ter keuze aangeboden,inlevend .
Duidelijk en rustig uitgelegd!
De computer geschoond en alles duidelijk en rustig uitgelegd door Oliver! Ik ben erg tevreden!!
Benjamin was duidelijk in zijn uitleg
Benjamin was duidelijk in zijn uitleg, luisterde goed naar mijn vragen en heeft me goed geholpen.
Deskundige student die probleem…
Deskundige student die probleem effectief online oplost .