StudiemindsetBewertungen

1. Karriere- und Bildungsanbieter

Studiemindset hjælper studerende med at knække koden til studielivet. Mange studerende starter på en uddannelse med gode intentioner, men uden at have lært, hvordan man faktisk håndterer pres, forventninger, motivation og eksamener. Her kommer studiemindset ind i billedet. Hos Studiemindset arbejder vi med den mentale side af studielivet. En central del er forståelsen af vores stenalderhjerne – den del af hjernen, som er designet til overlevelse, men som ofte spænder ben for os i moderne læringssituationer. Den søger kortsigtede belønninger, undgår ubehag og kan derfor skabe overspringshandlinger, tvivl og præstationspres hos studerende. Når man lærer at forstå og arbejde med sin hjerne i stedet for imod den, bliver studielivet langt lettere at navigere i. Et andet vigtigt element er at identificere sin studietype. Mange studerende tror, at deres udfordringer skyldes manglende disciplin eller evner, men ofte handler det i virkeligheden om mønstre i mindset og adfærd. Når man spotter sin studietype, bliver det muligt at arbejde mere målrettet med sine styrker og udfordringer. Studiemindset er bygget op som en samlet uddannelse med 8 kurser i én stor uddannelse. Tilsammen fungerer de som en omfattende værktøjskasse, der hjælper studerende med alt fra studiestart og struktur til eksamensforberedelse, personlig udvikling og mental styrke. Materialet kan bruges igen og igen gennem studietiden, fordi nye indsigter opstår, når man udvikler sig. Målet er ikke bare at klare studiet – men at gøre studerende stærkere, mere bevidste og bedre rustet til både uddannelse og livet bagefter.

Akzeptabel

1 Bewertung

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Studiemindset uddannelsen virker for både min datter og jeg

Jeg og min datter, Katrine, har gennemført alle de mange elementer som studiemindset uddannelsen indeholder. Det har givet min datter en masse brugbare værktøjer og gode hints til at optimere hendes studie og indsats, og bedst af alt, har det også løftet hendes karaktergennemsnit.
Det har været det hele værd for min datter og jeg.
Som bonus har jeg selv fået indsigt i at bruge det rigtige mindset til mit arbejde som salgsansvarlig - ikke flere overspringshandlinger, men fokus på bolden! Det har derfor også løftet min performance at deltage på sidelinjen af uddannelsen.

9. März 2026
Studiemindset-Logo

Antwort von Studiemindset

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at I begge har brugt Studiemindset-uddannelsen – og især at Katrine allerede har fået konkrete resultater ud af det.

Det vigtigste er netop den læringsmuskel, man opbygger undervejs. Når først den er trænet, har man et redskab, man kan bruge resten af livet – både på studiet og i mange andre sammenhænge.

Jeg vil også lige supplere med, at kurserne Studiemindset og Studiemindset-kompas ofte giver ekstra værdi, hvis man tager dem i samme familie eller i et forhold. Det skaber et fælles sprog og et mere aligned mindset omkring læring, udvikling og trivsel.

Og husk: I kan altid vende tilbage til uddannelsen. Selvudvikling er ikke noget, man bliver “færdig” med – det er en proces, man kan dykke ned i igen og igen, og hvor nye indsigter ofte dukker op undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder meget.

Med venlig hilsen
Camilla