De tafelontwerpen zijn top! Maar om als bedrijf een tafel B2B te bestellen gaat alles een beetje traag en omslachtig. Niet heel klantvriendelijk. Ook de levering duurde lang omdat eerst alles betaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het onthaal in de winkel en de korting die we achteraf kregen waren zeker OK. we waren evenwel niet tevreden over hoe we telefonisch en achteraf behandeld werden door uw transporteur : men vraagt on... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Studio HENK
Vom Unternehmen geschrieben
Studio HENK heeft ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken. We creëren meubels die een leven lang meegaan, met oog voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze meubels worden vervaardigd met duurzame, gecertificeerde en gerecyclede materialen, en op bestelling geproduceerd in Europa waardoor overtollige voorraad wordt vermeden. We hebben een service programma om de levensduur van onze meubels te verlengen, waaronder een reparatie-, inruil-, herstoffeer-, en recycleservice.
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service!!!
Nadat de garantie periode al enige tijd was verlopen. Was bij een van de eetkamerstoelen een poot afgebroken door het gewicht van een iets te zware oom. Studio Henk gebeld voor advies waar te laten repareren. Studio Henk heeft het frame kosteloos vervangen, helemaal top! Bezorgers van Montrieurs ook helemaal tevreden over.
Super service Studio Henk!
Bank fauteuil slechte afhandeling.
Bij Studio HENK een bank (fauteuil-opstelling) gekocht die niet in orde bleek. Studio HENK heeft twee keer de kans gekregen om het probleem te herstellen, maar dit is nooit goed opgelost. Na meerdere contactmomenten met de klantenservice en uiteindelijk met één van de eigenaren (Okke) werd de communicatie moeizaam, onvriendelijk en bleef verdere reactie uit.
Het voorstel was dat ik een nieuwe opstelling mocht kiezen, maar niet meer in de stofkwaliteit die ik oorspronkelijk had gekozen. De nieuwe bank/opstelling was €2300 goedkoper, maar Studio HENK weigerde dit prijsverschil terug te betalen. Dit vond ik onacceptabel. Na drie mislukte herstelpogingen heb ik mijn geld terug geëist, waar geen gehoor aan werd gegeven.
Mijn rechtsbijstand (DAS) gaf aan dat ik volledig in mijn recht sta, maar waarschuwde dat een juridische procedure door de houding van Studio HENK erg lang zou kunnen duren. Door de stress heb ik uiteindelijk een schikking van €1500 geaccepteerd om het traject te beëindigen. Wel is vastgelegd dat mijn dossier wordt heropend als er meer klachten over Studio HENK binnenkomen. Wel jammer dat ik 800 euro kwijt ben maar stress minder, zoveel oneerlijk onrecht van dit bedrijf.
Mooie bank, maar zeer slechte nazorg, communicatie en verantwoordelijkheid.
Dit heeft alles 8 maanden geduurd.
Onlangs in het filiaal in Rotterdam een…
Onlangs in het filiaal in Rotterdam een eetkamerbank gekocht. Het hele proces, van bestelling tot levering, verliep perfect. Meer dan tevreden.
Prachtig butterfly tripod frame gekocht
Prachtig butterfly tripod frame gekocht doordat Studio Henk een uitzondering maakte voor de aankoop hiervan. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want hierdoor kan ik genieten van mijn prachtige tafel! Match met het blad en frame is geweldig. Ik had geen andere oplossing voorhanden, dus top dat dit bedrijf een uitzondering wilde maken! Dank!
Levering is zeer vlot gebeurd
Levering is zeer vlot gebeurd.
Ook de installateurs zijn zeer vriendelijk en alles werd netjes opgeruimd.
Studio Henk is echt een aanrader!

Antwort von Studio HENK
Wij zijn heel blij met onze nieuwe…
Wij zijn heel blij met onze nieuwe tafel en stoelen.

Antwort von Studio HENK
Een prachtige eettafel met bijbehorende stoelen en een super fijne service vanuit Studio Henk
We hebben een prachtige eettafel met bijbehorende stoelen gekocht en bij het keuzeproces zijn we erg goed geholpen. Ook de nazorg was erg goed, we hadden wat issues met het tafelblad en hier hadden ze hele mooie oplossingen voor. Alles met het oog op duurzaamheid en de wens van de klant.

Goede aankoop ondersteuning
Tafels besteld een haar na de stoelen, geïnformeerd naar kleurbad. Er is nagegaan of nieuwe vernis gelijk was en uiteindelijk tafels aangeschaft
2 september geleverd en in elkaar gezet en ben er heel blij mee

Meubels zijn prachtig
Meubels zijn prachtig, alsof ze voor ons appartement zijn gemaakt. Massief hout, voor ons belangrijk. Goede service van de zaakvoerder in Antwerpen.

Henk neemt klacht serieus
In eerste instantie was ik niet blij met mn tafel, want de constructie en afwerking waren anders dan ik verwachtte. Klantenservice en ik zaten ook niet meteen op 1 lijn, maar we zijn daar heel goed uitgekomen. De sleutel: elkaar willen begrijpen. Fijn om te merken dat Henk hecht aan kwaliteit én goede service

Antwort von Studio HENK
Fijn geholpen in de winkel en een goede…
Fijn geholpen in de winkel en een goede bezorging.

Top!
Alles volgens afspraak en goeie communicatie
Heel vriendelijk personeel, zowel in winkel als ook chauffeurs bij levering

Antwort von Studio HENK
Hele mooie tafel, fantastisch design en netjes geleverd
Hele mooie tafel, conform afspraken, op maat gemaakt en heel netjes thuis afgeleverd en gemonteerd.

Antwort von Studio HENK
We waren prettig geholpen in de winkel…
We waren prettig geholpen in de winkel en goed op de hoogte gehouden over de bezorging!

Volledig volgens de afspraak
Volledig volgens de afspraak. Vriendelijke en professionele plaatsers.

Antwort von Studio HENK
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.