Studio Knottie Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb hier nu al geruime tijd geleden lakzegels besteld. Na lang wachten hebben we nog steeds niets binnen. Op berichten op instagram en emails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet ber... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Natasja heeft hele mooie lakzegels voor onze trouwkaarten gemaakt. De leverancier liet wat langer op zich wachten, maar Natasja hield ons goed op de hoogte van haar planning. Uiteindelijk was de bezor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aandacht & extra's Bestelling geplaatst, duurde even voordat die bezorgd werd, maar in tussentijd goede communicatie. Had verzocht om extra toevoeging, die werd nog verwerkt, heel fijn (ik wacht nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele leuke kaarten en een nog leukere decoratiehanger gekocht bij studio Knottie. Heerlijk om dit mooi ingepakte, voor mezelf bestemde, kadootje uit te pakken. Als je iets bijzonders zoekt zou ik hie... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Handwerkskunst
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Hi, ik ben Natasja en ik heb een missie. Mijn missie is om de wereld te voorzien van unieke, bijzondere en handgemaakte producten. Ik doe het liefst waar ik blij van wordt, dat is voornamelijk de lach op jouw gezicht bij het ontvangen van mijn met liefde en passie gemaakte producten!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

87 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooi scrapbook pakketje

Mooi scrapbook pakketje. Heerlijk ingepakt dus echt een cadeautje

8. September 2021

Hi Sanne,

Wat super fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent. Heel veel knutsel plezier!

Mooi en origineel

Hele mooie, originele producten! Vakwerk!

24. August 2021

Antwort von Studio Knottie

Wat een fijne review, heel erg bedankt daarvoor!

Maanposter

De maanposter is prachtig en een heel mooi en waardevol cadeau. Goede service en fijn contact.

21. April 2021

Antwort von Studio Knottie

Bedankt voor jou fijne review Evy, Fijn dat alles naar wens was.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle bezorging en leuk verpakt…

Snelle bezorging en leuk verpakt gekregen met een persoonlijk berichtje! Erg leuk!

20. Dezember 2020

Antwort von Studio Knottie

Hi Jennifer, wat fijn om te lezen dat alles naar wens was en goed is ontvangen. Heel veel plezier van je bestelling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne lettertjes!

De betonnen letters zijn heel tof! Even wat anders om de naam van je kindje in de babykamer neer te zetten. Één klein dingetje: sommige letters (bij mij de ‘l’ en ‘e’) kunnen niet op zichzelf staan, waardoor ze snel omvallen.

20. Oktober 2020

Hi Lilian.
Super bedankt voor je fijne review. En dat klopt dat komt omdat het geen hoofdletters zijn. Wat je nog wel kan doen met de letter e is de onderkant een klein beetje glad schuren. De l daarin tegen zou inderdaad even moeten leunen haha.

Topproduct

Wederom een top bestelling/product.

Bedankt!

12. Oktober 2020

Antwort von Studio Knottie

Bedankt voor wederom een fijne review Roel, en weer heel graag gedaan natuurlijk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo blij met dit kraamcadeau

Zo blij met dit kraamcadeau! En super snel geleverd! Heel leuk verpakt met een extraatje!

22. August 2020

Antwort von Studio Knottie

Super fijn om te lezen Rowan! Bedankt voor deze mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Natasja heeft een geweldig mooie poster…

Natasja heeft een geweldig mooie poster gemaakt, en dat terwijl de maan er niet was. Meedenken met de klant en indien gewenst zelfs kijken wat er met spoed geregeld kan worden. Super!!

17. August 2020

Antwort von Studio Knottie

Heel fijn dat alles zo goed verlopen is Lieke, en bedankt voor jou review! Alles is gelukkig alsnog goed gekomen dat is waar ik naar streef!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer een super mooi product mogen…

Weer een super mooi product mogen ontvangen. Onze kast is weer compleet.

15. August 2020

Antwort von Studio Knottie

Wat ontzettend leuk om dit te lezen Marieke, heel veel plezier er van!

Prachtige handgemaakte sieraden

Prachtige handgemaakte sieraden. Er is echt over nagedacht en zo netjes en mooi.. de armbandjes worden met liefde gemaakt, maar ook zeker gedragen!

6. August 2020

Antwort von Studio Knottie

Hi Rianna, wat een ontzettende lieve review heb je hier geschreven, heel fijn om te lezen dat het precies zo is aan gekomen zoals ik dat in gedachten had. Heel veel plezier van deze liefdevolle armbandjes!

Super leuke spullen

Super leuke spullen, snelle levering en kwaliteit. Helemaal blij!

30. Juli 2020

Antwort von Studio Knottie

Zo leuk om je enthousiaste review te lezen, dank je wel hiervoor.

Prachtige lakzegels

We hebben een heel mooie proef lakzegel ontvangen en ze had er zelf nog eentje extra bij gedaan. Super leuk!

25. Juli 2020

Antwort von Studio Knottie

Hi Coco, wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent met je proef lakzegels. En ja je weet maar nooit, je zal niet de eerste zijn die toch de extra bij gekomen lakzegel kiest haha.

Blij blij blij!

Alweer een bestelling gedaan! Bij het openmaken word ik toch elke keer weer vrolijk, persoonlijk geschreven kaartje erbij en de service is gewoon super goed!
Ik weet zeker dat diegene voor wie het cadeau is (maanstand geboorte poster) er super blij mee is!
Bedankt lieve Natasja!

16. Juli 2020

Antwort von Studio Knottie

Lieve Marjande, Wat een ontzettende hartverwarmende review heb je hier geschreven. Hier word ik enorm blij van, precies zoals ik hoopte dat het ontvangen werd (wederom) Heel veel geef plezier :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi werk van opa!

Ik wilde een persoonlijke tekst van een tegeltje van opa in een modern jasje stekenZ dus is de tekst op prachtig papier gedrukt met de persoonlijke toevoeging van een vlijtig liesje. Toen het binnenkwam met de post, enorme vreugde hier! Was leuker/mooier dan verwacht!

Super bedankt! Ook voor je vriendelijke berichten en begrip als er aanpassingen nodig waren.

Helemaal top! Bestel snel meer!

11. Juli 2020

Hi Tamara,
Wat ontzettend leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Ontzettend dankbaar voor. Blij dat je ook zo tevreden bent met het resultaat. Je opdracht was leuk om te doen. Veel plezier met je mooie poster :)

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit!! Super dienstverlening

7. Juli 2020

Antwort von Studio Knottie

Bedankt voor jouw fijne review Charissa! Fijn dat je zo tevreden bent.

Top!

Wauw! Een geboorteposter met sterrenbeeld besteld. Wat een goede service, bij ontvangen een cadeautje om uit te pakken.

4. Juli 2020

Antwort von Studio Knottie

Annemiek wat een fijne review dit van jou! Blij dat ik bereikt heb wat mijn missie was met je bestelling :)

Top!

Snelle service, goed contact in verband met de bestelling en goede kwaliteit! Zeer tevreden!

29. Juni 2020

Antwort von Studio Knottie

Hi Sofie, Wat een ontzettende mooie ervaring heb je gehad, super fijn om te lezen dank je wel!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr