Wij hebben een woning overgekocht en door dit bedrijf alles opnieuw laten stucen. Opdracht is goed uitgevoerd. Zijn zeker tevreden.
Zijn hier vandaag wezen stukken en alles ziet er weer prachtig uit, net of we zo een nieuwbouw woning instappen.
Vriendelijke stukadoors. Werkte lekker hard door. Het werk dat ze hebben opgeleverd ziet er allemaal goed uit.
Airless latex spuiten zorgde voor een gladde afwerking dus jullie hebben niets te veel gezegd. Geen strepen te zien
Vom Unternehmen geschrieben
Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige stukadoor in Enschede? Welkom bij Stukadoor Enschede, dé specialist in stucwerk en afwerkingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring bieden wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om het stucen van muren, plafonds of het aanbrengen van sierpleister, wij staan garant voor een strak en duurzaam resultaat. Onze diensten zijn breed en veelzijdig, variërend van traditioneel stucwerk tot moderne technieken en materialen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw project. Kwaliteit staat bij ons voorop, en dat ziet u terug in elk project dat we aanpakken. Bij Stukadoor Enschede begrijpen we het belang van klanttevredenheid en streven wij ernaar om elk project op tijd en binnen budget af te ronden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij waarderen uw feedback om onze diensten continu te verbeteren. Ontdek waarom zoveel klanten ons vertrouwen voor al hun stucwerk behoeften. Bezoek onze Trustpilot-profielpagina en deel uw ervaring, of lees de reviews van onze vele tevreden klanten. Stukadoor Enschede is uw partner voor professioneel en betrouwbaar stucwerk!
Capitool 10, 7521 PL, Enschede Overijssel, Niederlande
- +31533690189
- contact@stukadoorenschede.com
- stukadoorenschede.com
Bittet Kunden um Bewertungen
erg tevreden met het stucwerk
erg tevreden met het stucwerk, de beschadigingen zie je helemaal niet meer terug
niet slordig gewerkt en alles redelijk…
niet slordig gewerkt en alles redelijk netjes gehouden tijdens klus
De ramen waren schoon achtergelaten…
De ramen waren schoon achtergelaten zonder stof resten
Geen zichtbare gaatjes meer want alles…
Geen zichtbare gaatjes meer want alles werd netjes dichtgezet.
hij werkte rustig langs de randen zodat…
hij werkte rustig langs de randen zodat t niet slordig werd
ik vond t fijn dat ze niet zomaar weg…
ik vond t fijn dat ze niet zomaar weg gingen maar alles uitlegde
buurvrouw kwam binnen en zei net alsof…
buurvrouw kwam binnen en zei net alsof er niet gewerkt is zo netjes
droog resultaat was proper en egaal…
droog resultaat was proper en egaal beetje stug gesmeerd maar eind goed
Ze Werkte Vlot Maar Met Aandacht Geen Stress
ze werkte vlot maar met aandacht geen stress
ze waren voorzichtig met de afwerking
ze waren voorzichtig met de afwerking, alles schoon
zonder dat we iets zeiden
zonder dat we iets zeiden, pakte hij nog een scheurtje mee bij de trap
stukadoor die z'n vak verstaat en niet…
stukadoor die z'n vak verstaat en niet te duur is
Super glad resultaat
Stukadoor is aardig en handig dat je…
Stukadoor is aardig en handig dat je per opdracht betaald, lekker duidelijk!
Nette prijzen en goed gestuct bij ons.
Goede stukadoors
Goede stukadoors, werken voor een net bedrag en doen het stucwerk netjes en met detail
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.