Har købt strømper flere gange. Kun fået gode produkter, som er som angivet. Enkel at finde den korrekte størrelse på deres hjemmeside.
Støttestrømpen er meget pålidelige. Varerne har god kvalitet og rimelig leveringstid. Det eneste der trækker oplevelsen lidt ned er en ret tidkrævende returneringsprocedure (hvis der er brug for det),... Mehr ansehen
Først og fremmest at pakken kom HEL frem, ikke én revne ellet hul på pakken. Jeg var skeptisk med bambus men min mand siger at han vil have flere. Nem at tage på og af samt ingen hævede ben. Vigti... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Let at bestille
Let at bestille. God kvalitet. Hurtig levering.
Nemt at bestille
Nemt at bestille
Fornuftige priser
Hurtig levering
Strømperne virker gode
Modtog bestilte hurtigt.
Bestilte strømper til min mand og jeg. Modtog strømperne 2 dage senere. Nemt og ukompliceret.
En lille fejl på min strømpe og de blev…
En lille fejl på min strømpe og de blev øjeblikkeligt erstattet af et par nye…endda sendt ekspres.
Meget Tilfreds…
Først og fremmest at pakken kom HEL frem, ikke én revne ellet hul på pakken.
Jeg var skeptisk med bambus men min mand siger at han vil have flere. Nem at tage på og af samt ingen hævede ben. Vigtigst af alt at i har strømpen i hans størrelse
Det kom hurtigt og satser på det lever…
Det kom hurtigt og satser på det lever op til vores forventninger,
Gode varer og effektiv værdi
Gode varer og effektiv værdi, på vædske i føderne super
oplevelse og tak kay.
god kvalitet og hurtig levering
nemt at bestille, hurtig levering, lækkert produkt
Det er perfekt
Det er perfekt, at der ikke er "fod" i støttestrømpen. Meget behageligt at have på.
Købte støttestrømper for min mor hos…
Købte støttestrømper for min mor hos jer. Hun har aldrig prøvet nogen bedre.
Hurtig og problemfri handel
Har købt strømper flere gange
God og hurtig ekspedition og produkt!
God og hurtig ekspedition og godt produkt!
gode sokker
Gode produkter til rimelige priser
Jeg har behov støttestrømper
Jeg har behov støttestrømper, men kun ved området omkring mine fødder. Har fundet smarte og farverige korte støttestrømper hos jer, og de fungerer helt perfekt for mig. Har nu erhvervet næsten 15 par og nyder dem hver dag. Tak.
Meget tilfreds
Der var hurtig betjening og det var god kvalitet. Meget glad for at handle i denne virksomhed.
de kom hurtigt og er så gode
de kom hurtigt og er så gode, og jeg også glad fo dem både med og uden tå.
Mange valgmuligheder af syrømper
De mange forskellige valgmuligheder af farver og forskellige slags strømper.
Støtten i sokken er god nok
Støtten i sokken er god nok, men den er alt for stram i kanten, når man ikke har super tynde ben.