Summer Bash - Jongerenreizen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben via summerbash een verblijf + villa geboekt voor een vakantie naar albufeira. Alles was goed geregeld en onze reisleiders (Yane, Magalie & Shilton) waren ook super vriendelijk en behulpzaam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben met 8 vrienden naar Cherso getrokken om een week los te gaan. En of we los gegaan zijn! We hadden de 2 beste monitoren, Elise en Jochen, die we konden wensen. Elise speelde zelfs fotograaf om h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega leuke reis!!! Wij waren met de unlocked 16 groep in calella, ze planden dingen voor ons zoals excursies en we konden bij ze terecht met vragen etc maar voor de rest lieten ze ons super vrij, fijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren met 6 naar lloret gegaan en werden direct ontvangen door een heel vriendelijke Roan. Hij begeleide ons heel ons kamp goed en konden ons hart luchten bij hem🥺 Voor de rest was alles in orde�... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Freizeit- und Ferienlager
  3. Skiurlaub
  4. Ferienlager
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Klaar voor jouw epische zomeravontuur met de ultieme jongerenvakanties van Summer Bash? Ontdek samen met duizenden anderen de beste feestbestemmingen in Europa en daarbuiten! Of je nu op zoek bent naar bruisende clubs in Lloret de Mar, ontspanning in een luxe villa in Albufeira, of avontuurlijke activiteiten op exotische locaties, bij Summer Bash vind je de perfecte jongerenvakantie. Met ons uitgebreide aanbod aan bestemmingen, accommodaties en activiteiten stellen we jouw vakantie volledig op maat samen. Al jarenlang organiseren wij onvergetelijke jongerenvakanties voor jongeren, ondersteund door onze ervaren monitoren die 24/7 voor je klaarstaan. Of je nu kiest voor een feestvakantie in Ayia Napa of liever verborgen pareltjes ontdekt in steden zoals New York City, bij ons vind je gegarandeerd de vakantie die bij jou past. Ben jij klaar om deze zomer op avontuur te gaan? Met Summer Bash ben je verzekerd van de zomer van je leven. Jouw vakantie-ervaring staat centraal, en wij zorgen ervoor dat je herinneringen maakt die je nooit zult vergeten. Let’s make it Legendary! ☀️ Ontdek hier ons ruime aanbod jongerenvakanties binnen en buiten Europa. Laat je door ons meenemen op een vakantie vol avontuur, plezier en onvergetelijke momenten. Met Summer Bash wordt zomer 2024 er eentje om nooit te vergeten! 🌴🌍 Ben jij klaar voor een onvergetelijke zomer? Boek jouw jongerenvakantie tijdens de zomer van 2025 op www.summerbash.be en verzeker jezelf van de beste vakantie van je leven! 😎✈️

Hervorragend

Alle Bewertungen

130 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super!

Heel leuk! Je hebt vrijheid, maar ook een heel erg toffe bende om samen dingen mee te doen en waar je op kan terug vallen!

😍😍😍

Top top top!

Dit is mijn tweede summerbash reis al dus had al wat ervaring hiermee! In Cherso waren de crewleden Ruhne en Niav aanwezig het zijn mega vriendelijke meisjes die je geruststellen wanneer er iets gebeurd. Ze houden de sfeer erin en staan er elke dag weer met een heel grote glimlach!! Ik heb heel erg van deze reis genoten! Ik ga volgend jaar terug mee naar een andere locatie met summerbash!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Merel, super om te horen dat je voor de 2de keer een leuke reis hebt gehad met Summer Bash! Ruhne en Niav zijn inderdaad monitoren die alles doen voor hun jongeren 😍😍😍

It was legendary

Het was een topreis met een fantastische groep jongeren en de allerbeste moni’s. Ookal was het hoogseizoen over, dankzij jullie was de reis onvergetelijk. Elke avond was het genieten, in de clubs, of bij Friet van Piet (‘oeps’). Dikke merci om ons zo een toffe week te bezorgen!!!

😍😍😍

Goede reis

Het was een super mooie reis! Leuk dat het met een kleine groep was en dat we met een privé-auto het land zagen.

11. September 2024

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Femke, blij om te horen dat je een leuke vakantie in IJsland hebt gehad. :)

Sri Lanka

Enorm genoten van de reis naar Sri Lanka! Leuke activiteiten en uitstappen en alles was goed georganiseerd. Dankzij de gids ter plaatse bezochten we plekjes die we anders nooit zouden vinden! Moni was ook top!

1. September 2024

Leuk om te horen dat je hebt genoten van je vakantie in Sri Lanka 🇱🇰

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een mooie ervaring in Ijsland

Een mooie ervaring in Ijsland. De activiteiten waren goed gepland en de dagen zaten goed gevuld. Het verblijf was steeds in orde. Wanneer je vragen had was de organisatie steeds bereid om hierop te reageren.

4. September 2024

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Super om te horen dat je een leuke tijd hebt gehad in IJsland! 😍😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vriendenlijk personeel die dag en…

Super vriendenlijk personeel die dag en nacht klaarstonden!
We hebben echt een top ervaring gehad en wij raden summer bash zeker aan🫶

29. August 2024

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Marie! Super fijn om te horen dat je een top ervaring hebt gehad! Dankjewel 🙏 Hopelijk tot volgend jaar? 🥰

Geweldig

Summerbash is een top organisatie met leuke, enthousiaste zorgzame monitoren! Er is altijd zeer vlotte communicatie met de jongeren en ze organiseren leuke activiteiten die de groep dicht bij elkaar brengt! Ze kennen de leukste spots voor een goed prijsje, overall een top ervaring!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Billie! Dankjewel voor je fijne review, heel leuk om te horen dat je zo'n top ervaring had met onze organisatie! Wie weet tot volgend jaar! 🫶

Een super toffe reis

Een super toffe reis, zeker om na je 6e middelbaar te doen. Prachtige omgeving waar je de beste en mooiste foto's kan maken en kan genieten van prachtige zonsondergangen. Het uitgaan zelf was natuurlijk ook fantastisch leuk. De begeleiding via Summerbash was ook echt super. Je was zelfstandig, maar je kon bij problemen altijd ergens terecht. Ook tijdens het uitgaan kon je altijd wel ergens iemand van de organisatie vinden, wat dus ook een veiliger gevoel gaf. Een echte aanrader!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Geike! Heel fijn om te horen dat je zo'n leuke reis had! Hopelijk tot volgend jaar op bestemming? 🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goeie vakantie gehad met heel goeie…

goeie vakantie gehad met heel goeie monitoren zoals tobe en rhune

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Lars! Dankjewel voor je fijne review! We geven het zeker door aan je monitoren, Ruhne en Tobe! 🥰

Fun time, awesome people

Nice People! Good organized activity's, had a fun time there.

Hi Lennert! Thank you for your nice review! See you next year? 😎🫶

Top reis!

Ik vond de reis een top ervaring! Het was mijn eerste en zeker niet se laatste keer met Summer Bash. Ik heb me enorm geamuseerd! Natuurlijk was het uitgaan heel leuk, maar de villa waar we in verbleven was ook helemaal in orde. Er is ook heel veel mogelijkheden van activiteiten die je overdag kan doen om de reis nog leuker te maken, en daar hebben we zeker gebruik van gemaakt. Ik mis nu al de leuke mensen die ik heb leren kennen en natuurlijk Albufeira zelf ook!

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Lore! Heel fijn om te lezen dat je zo'n leuke reis had naar Albufeira samen met je vriendinnen! Dankjewel daarvoor! We zien je graag volgende zomer terug! 🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben ons echt dood geamuseerd.

Wij hebben ons echt dood geamuseerd. We konden altijd terecht bij de monitoren voor problemen of om gewoon eens te praten. Alles werd zeer goed gecommuniceerd.

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Emma! Heel leuk om te lezen dat je je zo goed geamuseerd hebt op bestemming! Dankjewel daarvoor 🧡

Super leuke week gehad

Super leuke week gehad, veel vrijheid en tergelijk goed begeleid!

6. September 2024

Hi Roxanne! Dankjewel voor je review! Wie weet tot volgend jaar? 🫶🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle activiteiten waren heel goed…

Alle activiteiten waren heel goed georganiseerd en geregeld. Het was telkens ook duidelijk waar je moest staan. Ik vond de activiteit dan uiteraard ook heel leuk en zeker de moeite waard.

4. September 2024

Hi Julie! Fijn om te lezen dat je een leuke reis had! Graag tot volgend jaar? 🫶

Lloret 2024

Een geweldige week met dank aan alle monitoren!

Hi Siebe! Dankjewel voor je review! We geven het zeker door aan je monitoren 😎🧡

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor Zwembroek

Het was heel leuk en voordelig voor in de clubs en de pre locatie . En toffe animatoren

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Regi! Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je een leuke reis had met Summer Bash! 🫶

Goeie vakantie

Goe feesten , goe weer, veel bruinen en vooral goeie organisatie

30. August 2024

Hi Fré! Dankjewel voor je fijne review! 🥰

Top!

Het was een zeer leuke en goed ingerichte week met zowel overdag als in de nacht leuke activiteiten. Alles was top geregeld en op de volgen via de verschillende groepen. Leiding makkelijk aan te spreken en helpen direct.

8. September 2024

Antwort von Summer Bash - Jongerenreizen

Hi Thomas! Leuk om te lezen dat het zo'n fijne reis had met Summer Bash! Graag tot volgend jaar! 🧡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr