Summio Parcs - Buitenplaats de Marke van Ruinen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Gijsselterweg 30, 7963 PE Ruinen, Drenthe, NL

1. Ferienpark

Der Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen ist der ideale Ausgangspunkt, um die Natur von Drenthe zu genießen! Der Ferienpark liegt inmitten der Boswachterij Ruinen, einem großen Naturschutzgebiet mit Heiden und Wäldern. Wenn Sie in der grünen Umgebung aufwachen, können Sie draußen die Vögel singen hören oder ein Eichhörnchen im Garten Ihres Ferienhauses entdecken. Vom Ferienpark aus sind Sie in kürzester Zeit in den Gijsselterkoelen, einem wunderschönen Naturgebiet, in dem Sie ausgiebig wandern und Rad fahren können. In 20 Minuten erreichen Sie mit dem Fahrrad den Nationalpark Dwingelderveld, eines der größten wasserreichen Heidegebiete Europas mit wunderschönen, endlosen Aussichten.

Akzeptabel

132 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Advice, do not pay deposit by NL Marke van Ruinen

Onlangs heeft u een verblijf gehad bij Buitenplaats De Marke van Ruinen. Helaas is het zo dat de beheerder van dit park op 20 februari jl. door de rechtbank Noord-Nederland failliet is verklaard met aanstelling van ondergetekende tot curator.
Omdat uw verblijf na 20 februari jl. heeft plaatsgevonden en u borg heeft betaald informeer ik u graag als volgt.
De door u betaalde borg ad € 100,00 wordt wel aan u terugbetaald (mits aan de voorwaarden is voldaan). Echter zal de borg pas medio april a.s. aan u terugbetaald kunnen worden. Dit is later dan u waarschijnlijk gewend bent of in de voorwaarden staat

8. März 2024
Summio Parcs - Buitenplaats de Marke van Ruinen-Logo

Antwort von Summio Parcs - Buitenplaats de Marke van Ruinen

Beste Marcel, hartelijk dank voor jouw feedback. Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te sturen naar customerservice@summio.nl over bovenstaande kwestie zodat wij kunnen kijken naar een oplossing. Alvast vriendelijk bedankt. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs