Vi hade valt att flyga från franska alperna hem till Sverige. Tog 46 h från att vi checkade ut, till att jag kom hem på grund av förseningar och Summitweeks dåliga information och åtgärder. Den enda e... Mehr ansehen
Vi hade en toppen vecka! Härliga guider på bussresan ner och där efter nere i Valdisere. Vi bode ski in ski out bredvid gondolen i la dallie. Ett av det bästa grejerna med att bo med summitweek var at... Mehr ansehen
Det här är det värsta bolaget jag varit med om, noll servicekänsla alltid sen med information och blir sig inte ett dugg om sina resenärer. Jag och de jag åkt med har gjort en deal att aldrig mer åka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Klovne selskab uden lige
Klovne selskab uden lige. Ikke styr på noget og vi ender 7 personer på et 4-6 mands værelse hvor der bestemt ikke var plads. Vi bliver solgt et armbånd til rabat grundet dette, men armbåndet er fuldtændigt ringe og fungerer ikke i praksis da det er før kl 14 mange steder - de siger dermed heller ikke at det blot er de små genstande man sparer på og ikke flasker
Aflyst tur - øv
Vi var et universitet, der skulle have været til Val T i uge 5, men Summitweek valgte at aflyse turen, så nu står vi tilbage med 2 måneder tilbage, og nu står vi tilbage uden noget.
Kommunikationen har dog været god og vi har fået alle pengene tilbage.
Summitweek er med på en fed rejse
Jones bundløs var noget for sig! Tak for en fed uge! Vi ses helt klart næste sæson
Virkelig en fremragende tur
Virkelig en fremragende tur, hvor der hvor styr på det hele og 2 gode guides i Tobias og Cecilie der var god til arrangementer og svare på spørgsmål mere eller mindre alle tidspunkter i døgnet. Kæmpe go herfra🙌
Val T uge 7. Elendigt selskab
Elendigt selskab. Ik rejs med dem
Rigtig go tur men havde ikke noget med summitweek at gøre.
Guiderne var flinke men var kun med for at drikke sig stive i byen.
Vi blev r*vrendt med VIP armbånd. Vælg for jeres egen skyld et andet selskab at rejse med.
IK REJS MED SUMMITWEEK
IK REJS MED SUMMITWEEK
Vi startede ud med at vente 1 time+ på at bussen skulle komme og hente os, vi ender så i den forkerte bus fordi guiderne ikke tjekkede op på det . Og måtte derfor tømme last om igen og dermed blev ventetiden endnu længere.
Buschaufføren var meget sur og råbende gennem hele turen. Vi holdte kun 2 pauser på et døgn hvor den 1. Pause ikke gav mulighed for at købe mad.
Da vi ankommer til Val Thorens og skal have vores værelser kender receptionen ikke til Summitweek, dette skabte stor forvirring omkring hvor vi skulle bo.
Vi havde hjemmefra fået at vide at vi skulle betale depositum på 300-400 euro
Vi endte med at betale 600 euro.
Da vi kommer til lejligheden er der intet dækning eller wifi som vi havde fået at vide der ville være.
Vi havde købt VIP armbånd til 799,- som vi havde fået fortalt ville give en masse rabatter og give adgang til forskellige arrangementer. Undervejs i bussen får vi at vide at vi egentlig skal opgradere armbåndet for 400,- før at vi vil kunne komme til de store arrangementer. vi har ingen tilbud fået eller “speciel” adgang til nogle steder (alle uden armbånd kunne også komme ind)
Det vi egentlig fik for 799,- var en gratis velkomstdrink og et shot fra flasken. Meget skuffende.
Derudover kunne det være rart at have vidst at vi ikke kun skulle have sengelinned med men også alt til opvask, toiletpapir, viskestykker, sæber osv.
Vi fik også først at vide at vi skulle have vores egen skihjelm med dagen inden afrejse.
Generelt alt for sen udmelding af information.
Dette gjaldt især i starten (to uger inden afrejse) hvor vi får at vide at det ikke er sikkert at vi kan komme afsted alligevel. De sagde at vi senest ville få det at vide en uge inden afrejse men vi fik først melding om at vi måtte komme med 6 dage inden. Vi fik blot givet et ultimatum om enten at aflyse og få refundering eller risikere at blive sendt et andet (ukendt) sted hen.
Hjem turen var også besværlig, vi skulle have været afsted kl 16:30 og endte med at køre ved 19-20 tiden. Hele dagen skulle vi vente i en lobby fordi vi skulle være ude kl 10, dermed vente i 9 timer i stedet for 6,5. Vi fik først besked om at bussen var forsinket kort før vi egentlig skulle have kørt og dette blev så til to forsinkelser med meget sen udmelding og blot 1 stop på 19 timers kørsel.
Derfor er det en stor anbefaling aldrig at rejse med summitweek! Det er vitterligt scam, der er alt for mange ting der ikke er på plads (velvidene om at det ikke er en luksusferie vi havde bestilt) dog var guiderne meget søde og vi ved alt dette ikke er deres skyld
Når hvor skal vi begynde med Summitweek
Når hvor skal vi begynde med Summitweek? Der er godt nok mange ting man kan klage over:
Eksempelvis vores forsinkede bus og efterfølgende at skulle vende om og ind i en anden bus da det viste sig ikke at være den rigtige. Imponerende at tage den forkerte bus mod de forkerte bjerge. Men nok om busturen, men det er en meget god indledning til at beskrive hvor uduelig en virksomhed Summitweek er. Absurd ringe gentagne gange over ting der ikke burde være svære - Summitweek starter ud med at nærmest lyve eller hvertfald mislede om hvad man får ud af deres forskellige tilvalg på deres hjemmeside. De forskellige skipakker er reelt set de samme ski, trods forskel på +600 kr. En med guldpakken får et par uslebne ski der har flere ridser en bronzepakken. VIP-armbåndet man køber hjemmefra er praktisk talt ubrugeligt hvis man ikke lige køber en opgradering til endnu flere penge. Vildt nok at kræve 1250 kr for noget der reelt set ikke får noget ud af det.
Deres guider er uerfarne og har aldrig været i Val Thorens før. Virker desuden konstant alt for fulde til at hjælpe og mere fokuseret på deres egen fest end rent faktisk at være guider. Hvis man skal have hjælp er det nemmere at gå til andre firmaer dernede end Summitweek. Det er godt nok amatøragtigt. På afrejsedagen skal man være ude af lejligheden kl 10. - som har en usund mængde skimmelsvamp, så måske godt nok, men når bussen går kl 16 giver det ikke rigtig nogen mening. For at opsummere er summitweek et uprofessionelt firma der burde have frataget deres rettigheder til at lede rejser, som følge af noget der nærmer sig et markant scam af unge mennesker, og hvis ikke et direkte fordrageri så en manipulation og oversælgning af sig selv som firma. , men man kan vel ikke forvente mere af sådan en flok amatører fra start til slut
Aldrig køb de armbånd som de tilbyder
Aldrig køb de armbånd som de tilbyder, ellers fin tur
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. En halvødelagt rejse til Val-T altsammen på grund af et udueligt og pengegrisk rejsebureau. Fair nok at man tager penge for en rejse, men man burde da som kunde kunne forvente ærlighed og reelle informationer, når man betaler så mange tusinde kroner. Angiveligt ville et 1200 kroners VIP-armbånd give mulighed for alverdens uforglemmelige oplevelser, men virkeligheden var i stedet to små øl, en kold grillpølse og en slatten burger - til den tilsyneladende “indbydende” BBQ-event.
Læg dertil at folk, der ikke havde betalt for VIP-armbånd, endda ikke engang det til 800kr, gratis kunne gå hen og bede om et armbånd og uden problemer fik det af de uvidende guider…
Kort sagt. Bestil selv eller med et andet bureau, men undgå summitweek!
Dårligt…
Super dårlig kommunikation fra guidernes side. Hele tiden forsinkelser, både på hjem og afrejse. Lover ting de ikke kan holde. Man skal betale højere gebyrer end de siger, en masse skjulte betalinger.
Utrolig dårlig skiferie
At rejse med summitweek er som at køre på en cykel uden hjul, saddel, styr eller gear. Skituren starter med at blive aflyst 3 uger inden afrejse, med intet tilbud om erstatning, men et godt “tilbud” om at få pengene tilbage. Der kom ingen følgende oplysninger, og aflysningen af turen blev 1,5 uge efter annulleret over en Instagram story, hvilket et dybt uprofessionelt. Værelserne var absolut ikke i overensstemmelse med værelsesbeskrivelsen fra Summitweek selv. Værelser var ikke rengjort og der var madrester på gulv, service osv., og værelset stank af røg og kloak. Vi var inden turen blevet solgt et VIP-armbånd, til 799kr, som skulle give adgang til “fede fester hele ugen”. På busturen bliver alle gæster tilbudt at købe ekstra VIP, til 400kr oveni, som skulle give adgang til endnu flere events, samt en koncert med en kunstner der skulle flyves til Val T. Begge armbånd til sammen resulterede i to fester, to fadøl på pisten samt en frossen burger. For at få adgang til koncerter med kunstnere, var det nødvendigt at købe vip armbånd for yderligere 100€ gennem et andet rejseselskab, da Summitweeks VIP-amrbånd alligvel ikke var gældende. Vi forsøgte på ankomstdagen at klage over vores værelse, da det på ingen måde levede op til den underskrevende kontrakt, men fik som svar at “vi skulle havet set værelserne guidsene selv havde boet på i deres gymnasietid, og at vi boede så centralt at vi kunne gå i byen uden jakke på”. Begge disse udsagn er groteske, og er ingen reel årsag eller begrundelse for alle de forkerte informationer Summitweek har spyttet ud hele turen til Val T. Gennemgående for hele turen har der været vanvittig ringe kommunikation mellem guides, ledelse og gæster. Vi tjekkere ud af værelserne kl 10.00 om morgenen, hvorefter vi skulle sidde og vente 6 timer på vores bus, som derudover blev yderligere 1,5 time forsinket. Hvis du ønsker en tur bygget på falske forventninger, stive og ansvarsløse guides og forfærdelige boligforhold, så skynd dig at book din rejse med Summitweek i dag!
Summitweek er et No-Go herfra!
ALDRIG BESTIL MED SUMMITWEEK!
Jeg tog med Summitweek på skiferie til Val T. Det skulle jeg aldrig have gjort… De havde absolut ikke styr på en skid og lovede os desuden ting der ikke passede. Vi har derudover betalt 1200 kroner for VIP-armbånd der gav os indgang til introfest, to små øl og en frossen tør burger. Da min veninde faldt og slog hovedet voldsomt og prøvede og få hjælpe af guiderne, var der ingen hjælp og hente da de promillerne angivelig vis var alt for høje. Hun lå derfor alene i en lille lejlighed i to dage med smerter og hjernerystelse. Summitweek er det værste **** nogensinde, det skal udryddes.
Uforglemmelig tur, trods aflysning
Vores gymnasie fik desværre aflyst vores tur med Summitweek et par uger før afrejse. Men mig og to veninder fandt en lejlighed hernede, og der blev der virkelig sørget for os af Summitweeks guider. De sørgede for at vi fik en uforglemmelig tur alligevel, hvor vi fik adgang til alle Summitweek goderne.
Alle guiderne er virkelig søde, snaksaglige og ikke mindst altid på, og man kan altid regne med at få en fest med dem!
Og skud ud til anso, den bedste og lækreste guide nogen fkn sinde!
Der er ikke styr på tingene og dårlig…
Der er ikke styr på tingene og dårlig information, ekstremt fejlfyldt på at informerer om vores armbånd, og deres betydning.
Meget uprofessionelle
Meget uprofessionelle.
Summitweek aflyste vores tur til Val T 2 uger før vi skulle afsted. Uden en ordentlig forklaring og svar fra summitweek, sidder vi nu uden skiferie og ingen mulighed for at købe en ny, da det er så sent.
Som “undskyld” fik vi et gavekort (til summitweek udelukkende) som kun kunne bruges indenfor de næste 10 måneder. Så ikke engang nok til næste uge 7 i 2024.
Ändrade reglerna för bokning efter…
Ändrade reglerna för bokning efter anmälning och låtsades som att det alltid varit den infon som gällde
Kæmpe skuffelse!!
Alt andet end en god oplevelse.
Jeg vil ikke anbefale nogen at booke deres rejse gennem Summitweek. De er utrolig uprofessionelle og holder ikke hvad de lover. Vi var blevet lovet en rejse til 100 mennesker på vores gymnasie, vi manglede blot en betalingslink som de ville sende inden for 1 unge. 2 uger efter ringer vi til dem, da de ikke har sendt noget betalingslink. Her får vi at vide de har udsolgt, men at vi kan komme til Bulgarien i stedet. Vi er nu 100 mennsker der ikke har en skiferie og må blive hjemme. Håber Summitweek har ligeså dårlig smag i munden, som de er dårlige til at holde hvad de lover.
Mildes talt en ringe oplevelse
Jeg vil på vegne af Campus Frederikssund aldrig anbefale Summitweek til nogen.
Vi havde bestilt en skiferie til Val Thorens til 120 personer i uge 7, og ventede bare på betalingslink som de sagde ville tage ca 2 uger. Efter lidt over 2 ugers ventetid, hvor vi intet havde hørt ringede vi til dem og fik så svaret "når, alt er udsolgt i Val Thorens, men i kan komme til Bulgarien istedet".
Dette synes vi er yderst uproffessionelt og at de har mildes talt spildt vores tid. Vi har været i kontakt med dem i den seneste måned, og nu hvor vi er blevet droppet af dem, er alt andet udsolgt. Vi er meget foragede over hvordan de kan tillade sig at behandle deres kunder.
Ærgerligt, ærgerligt, ærgerligt at man kan være så ligeglad med at yde god kundeservice.
Hvis det var muligt på trustpilot så havde jeg givet Summitweek 0 stjerner.
Meget uprofessionelt firma
Meget uprofessionelt firma, med stor mangel på kommunikation mellem firma og kunder. De lover ting der ikke kan overholdes, og lader blot vær med at svare.
Vi har en meget dårlig oplevelse og havde fået lovet værelser, og nu står vi uden noget og må desværre indse at vores ski ferie ikke bliver til noget, derefter tilbød de os en tur til Bulgarien som er langt fra en skitur som vi blev lovet først!
Anbefaler bestemt ikke dette sted, og slet ikke til rejser med mange mennesker!
Äckliga hotell!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.