Ro, nærvær og ren selvomsorg på Lyø 🧘♀️🌊 Hvis du leder efter den ultimative pause fra hverdagen, kan jeg varmt anbefale Sund i Kroppens retreat på Klokkeøre. Iben og Alberte bød velkommen til en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Retreat på Klokkeøre i septemer bød efteråret velkommen. Iben og Alberte bød på en skøn sanselig weekend på smukke naturskønne Lyø. Jeg elskede alt ved det. Kommer helt sikkert igen, når det hele er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klokkeøre retreat på Lyø. Helt fantastisk lækkert retreat med fed energi og tid til ro og fordybelse. Alberte og Iben har styr på det hele og er en kæmpe bank af viden og inspiration og så laver de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sund i kroppen- Det hele menneske i balance. Vi arbejder med sundhed, sygdomme og træning. Fokus på livsstilsændringer der giver bedre vitalitet, energi og velvære. Vi arbejder med vægttab, hormonelle sygdomme/ubalance, livsstils sygdomme og andre ubalancer i kroppen. Vi hjælper folk til forståelse for rigtig ernæring i forhold til at leve et sundt langt liv. Vores trænings fokus er Jumping fitness, hvilken er træning på små spcieludviklede trampoliner. Alle kan jumpe da det er skånsomt for kroppen. Vi arbejder med kondition, styrke, udholdenhed, balance og smidighed.
Hvilehøjvej 29, 5220, Odense , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Helt kanon sauna gus i Odense C.
Jeg kommer der ofte og det er lige godt hver gang.
Det hele foregår i et roligt tempo og der er god plads.
Super gode gus mestre 🔥🧊😁

Antwort von Sundikroppen
Jeg har taget uddannelsen som gusmester hos Iben. Det har været en virkelig dejlig og lærerig oplevelse for mig. Iben møder én med stor faglighed, ro og nærvær, og man føler sig tryg fra start. Hun er utrolig god til at dele ud af sin viden og erfaring, og der er altid plads til spørgsmål og hun giver gode svar og respons. Jeg går herfra med både nye kompetencer, og en stor taknemmelighed for et forløb, der har betydet meget for mig.

Antwort von Sundikroppen
Havde fornøjelsen af at tage et 3-dags gusmester kursus hos Iben. Kort sagt, der er styr på tingene og man får en enormt masse læsestof både i fysiske mapper omkring olier og fordelene ved saunagus, men også fra Iben selv der selv er et helt kompendium af viden indenfor emnet. Virkelig god oplevelse og lækre faciliteter

Antwort von Sundikroppen
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sundhedshus Iben Engsbye.
Da jeg begyndte at jumpe startede jeg stille og roligt op efter en graviditet og jeg kunne mærke, at min krop langsomt fik det bedre – men jeg var ikke helt i mål endnu.
Med hjælp fra Iben fik jeg justeret min kost, begyndte at drikke grønsagssmoothies og fik de rette vitaminer.
Det har gjort en kæmpe forskel for mit velvære og min energi i hverdagen.
Jeg føler mig stærkere, mere i balance og langt bedre tilpas i min krop.
Iben er utrolig dygtig, nærværende og professionel, og man føler sig virkelig set og hørt. Jeg er meget taknemmelig for hendes hjælp og kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker bedre sundhed og livskvalitet.
De varmeste hilsner Diana

Antwort von Sundikroppen
Fantastisk sted at træne, altid søde instruktører, fed stemning, glade deltagere og der er altid plads til en kæk kommentar og et godt grin.
Jeg har været i forløb hos Iben i 3 mdr.
Mit ønske var at ændre mine kostvaner så jeg kunne stoppe med mine hormonpiller til overgangsalderen. Vi fik en god snak og Iben kom med forslag og opskrifter. Jeg har nu i 3 mdr. levet med mine nye kostvaner og er stoppet med mine hormonpiller. Jeg er sluppet af med mine hedeture og humørsvingninger og mærker når min krop har fået lidt for meget af det usunde😊. Iben har været en god støtte og mødt mig hvor jeg var 😊også når jeg syntes det var svært.
Hun får de bedste anbefalinger herfra❤️
Saunagus er et højdepunkt og det foregår ovenikøbet hos behagelige og kompetente gusmestre som skaber en god atmosfære- der er smæk på varmen og iskolde kar med is så det går op i en højere enhed - og så hygger vi også med god stemning og snak - kan absolut anbefales.
Virkelig dejligt sted - elsker især at komme til Saunagus
Skuffende afslutning efter mange gode år som kunde
Efter næsten 10 år on/off som kunde hos Sund i Kroppen havde jeg aldrig forestillet mig, at et simpelt ønske om at opsige mit abonnement skulle ende i en så ubehagelig og grænseoverskridende oplevelse.
Jeg kontaktede virksomheden i god tid og fulgte deres egne opsigelsesfrister, men blev mødt med krav om personligt fremmøde og tidsbestilling – midt i ferieperioden, hvor dette reelt ikke var muligt. ( faktisk pga. deres egne ferie planer) Jeg forsøgte derfor at opsige skriftligt, hvilket er både almindeligt og i overensstemmelse med forbrugerloven, når abonnementet er oprettet digitalt.
Sagen eskalerede hurtigt, og jeg blev mødt med en nedladende tone, personlige kommentarer og trusler om inkasso – alt sammen blot fordi jeg ønskede at opsige mit abonnement og overgå til klippekort, da jeg ikke havde brugt min plads i 2 måneder.
Jeg er oprigtigt ked af, at det ender sådan. Jeg havde på ingen måde ønsket at stoppe med at komme i huset, men denne behandling har efterladt mig med en følelse af, at man som kunde betyder meget lidt – uanset hvor mange år man har været kommet i huset.
Det er desværre ikke kun et spørgsmål om formalia – det handler også om respekt for mennesker
Bedste anbefalinger!!
Nu har jeg fået behandlinger der de seneste otte år, og hver gang jeg begynder mærke skavanker fra træning og dårlige vaner i dagligdagen, får jeg lige det jeg har brug for til behandlingen, så jeg kan fortsætte med en hård træning i hverdagen. Jeg startede fordi jeg havde haft knæskader i seks år, hvilket førte til en operation, hvor intet hjalp på smerterne - bortset fra behandlingerne fra Rene. I dag mærker jeg intet i knæene, medmindre jeg ikke husker det som jeg har fået fortalt til behandlingen, i forhold til holdning og statur i hverdagen.
Derudover er der god vejledning i generelt sundhed og kost, hvor alle i sundhedshuset altid har været en stor hjælp.
Alt i alt så har jeg kun godt at fortælle omkring behandlingerne hos Rene, men også den generelle vejledning fra alle i sundhedshuset, hvor jeg for fremtiden, helt klart skal prøve flere af de ting de tilbyder.
Så alt i alt, stor tak til sundhedshuset🥊
En virkelig ringe service man får som kunde. Jeg bliver nægtet refundering af mit klippekort, trods jeg har retten til det (hvad end de så siger i deres egne betingelser). Derudover laver de rabatter til cryosauna efter man har betalt fuld pris, og kan ikke få refunderet differencen for dette. Desværre en rigtig ærgerlig oplevelse.
Tilføjelser efter kommentar på anmeldelse:
Jeg vil gerne vide hvor jeg har underskrevet jeres betingelser ved køb af klippekort? Jeg har bestilt seneste klippekort via sms.
Jeg er ikke interesseret i forlængelse af mit klippekort, men en refundering af resterende klip. Det er noget jeg er berigtiget til på baggrund af betalingsloven, og kan læses under paragraf 96, stk. 2.
Dette har I stadig ikke besvaret mig på hvordan I forholder jer til?
Med hensyn til cryo sauna: I tilbyder en ny booking OG en ny indbetaling til jer. Jeg ønsker som sagt en refundering af differencen på det jeg har betalt for det, og det tilbud I selv har valgt at have. I stedet tilbyder I at jeg kan sende jer flere penge, hvilket jeg ikke er interesseret i.

Antwort von Sundikroppen
Hermed de allerbedste anbefalinger fra min mand Poul og undertegnede.
Vi har deltaget i et livsstilsforløb hos Iben og det har været en fantastisk “turn around” for os.
Vi har ændret livsstil og følger de værdifulde anbefalinger, vi har fået af Iben, både med hensyn til kost og motion.
Foruden et stort vægttab, er vi blevet super-sunde, energifyldte og kan overkomme mere i hverdagen.
I skal blot vide, at hvis I tilmelder jer et forløb hos Iben, så vil det ændre jeres sundhed til det bedre, for altid⭐️⭐️⭐️

Antwort von Sundikroppen
Sund i kroppen kan varmt anbefales. Hos sund i kroppen benytter jeg mig mest af jumping fitness, som er en helt perfekt måde at dyrke motion på. Hos dem kan alle være med og du er garenteret sved på panden og massere af godt humør. Instruktørerne sørger for fed musik og varieret tempo. Så hvis du overvejer at starte til jump så er sund i kroppen / jumpingfitness Odense det perfekte sted :)

Antwort von Sundikroppen
Sundhedshuset Engsby er et fedt sted at træne. Der er altid god energi, høj musik og fantastisk dygtige folk til at rådgive og vejlede. Huset rummer mange funktioner med både jumping fitness, cryosauna, livsstilsændringer og fysiurgisk behandling.
Med Iben som Lægeeksamineret sundheds rådgiver og holistisk hormonterapeut, er man i de helt rette hænder.
Det er et lækkert hus med gode badefaciliteter.
Er selv storbruger af jumping fitness delen, og jeg elsker ALT ved det.

Antwort von Sundikroppen
Sund i kroppen er mit andet hjem! Alle instruktørerne på Jumping Fitness-holdene er fantastisk dygtige, og stemningen og det sociale bliver man virkelig afhængig af 🥳🤩 Der er en virkelig god variation på de forskellige hold, og der er masser af styrketræning, så det hele ikke bare bliver ren kardio 😅 Iben og René gør et kæmpe stykke arbejde hver eneste dag for at skabe de bedste rammer for os allesammen ❤️ knus fra Anne Klara

Antwort von Sundikroppen
Så absolut det bedste sundhedshus 👍🤩
Et helt igennem fantastisk sted med plads til alle, og hvad man end måtte have brug for indenfor sundhed, om det er råd og vejledning, kostplanlægning, livsstilsændring, motion, cryosauna, behandling osv.
Dygtige folk, der ved hvad de har med at gøre, og på baggrund af flere forskellige og relevante uddannelser.
Fantastisk jump-sted og med dygtige og energiske instruktører, med fokus på korrekt udførelse af de forskellige øvelser, altid højt humør og svedige smil 🤩
Et lækkert og gennemført hus og med lækre faciliteter 🤩
Altid en dejlig stemning og man føler sig velkommen 🤩
Det er helt klart det bedste sted, og bestemt et besøg værd 🤩
Der er 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig 🤩

Dejlig sted.
Har brugt Sundikroppen i flere år, både til jumping, sundhedsforløb og cryosauna. Det er det fedeste sted i Odense hvor man blive behandlet godt og har det sjovt.

Antwort von Sundikroppen
Jeg kan varmt anbefale Sund i Kroppen. Jeg er tilknyttet jumping fitness afd centrum og det er et skønt sted med gode hold. Dygtige og energiske instruktører. Garanti for høj puls, sved på panden, super musik og god rytme som gør jump til en skøn træningsform. Jeg giver dem fem stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

Antwort von Sundikroppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.