Har ikke fått varen bestilt i oktober 2020, har ikke fått noen svar på meilene jeg har send , ingen svar på telefonen. Til slut jeg har avbestilt varen og har ikke fått penger til og med i dag. Trist!... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Avventer levering av vare Jeg har ikke mottatt varen; etter en uke står den fremdeles som ubehandlet, og jeg har ikke fått svar på henvendelse hvor jeg etterspør varen. Jeg bestilte varer der blan... Mehr ansehen
Levering skulle ta 1-2 dager, men først etter 10 dager og en purring fra meg fikk jeg e-post om at produktet ikke var på lager i den fargen jeg hadde bestilt. Jeg fikk tilbud om en annen farge eller k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nei,desverre jeg er ikke fornøyd, først og fremst jeg fikk ikke den som jeg bestilte, andre farge,andre model og forsinket ikke den dato som dere lovte med bestillingen ,dette var viktig for meg for å... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sunnere AS er et selskap som arbeider med og bringe nye og spennende produkter ut til mennesker som er opptatt av en frisk og god helse. I vårt sortiment finner du for eksempel produkter innen juicing, tørking av mat, helsekost, vann og luftrensere samt treningsutstyr, bøker, drikkeflasker, matbokser osv. Vi vil hele tiden lete etter produkter som er praktiske og nyttige til hverdagsbruk, for private hjem eller bedrifter. Vi har agenturer på flere av våre produktgrupper og søker også deg som ønsker og være en forhandler. Velkommen til oss!
Kontaktinformationen
Vakåsveien 7, 1395, Hvalstad, Norwegen
- +47-91560348
- salg@sunnere.no
- sunnere.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg anbefaler denne selgeren.
Jeg bestilte enheten på torsdag sent på kvelden. Han ble sendt fredag morgen. Jeg synes selgeren gjorde en god jobb. På grunn av helgen og det at jeg bor i Bergen, fikk jeg en pakke i dag.
Alt er komplett. Enheten fungerer og klemmer deilige juice.
Omega 8227s

Leverer forsinket
Leverer forsinket i forhold til opplyst leveringstid og følger dårlig opp

Antwort von Sunnere AS
Den dårligste kundeservice jeg har…
Den dårligste kundeservice jeg har opplevd. Helt ubrukelig. De svarer ikke på gjentatte henvendelser på både telefon og e-post, i hele 2 UKER. Første gangen jeg ringte kundeservice, så valgte Stig heller å legge på enn å ta telefon. Hva??? Fikk sms noen timer senere om at de var opptatte. Hahahhhaha
Skjønner ikke at de folka klarer å holde styr på dette firmaet.
Ubrukelig altså
Ikke levert enda dessverre :(

proff og god komunikason
Bra service og jeg bare digger vår nye…
Bra service og jeg bare digger vår nye juicer fra Angel☺️
Litt surr med korrespondansen til å…
Litt surr med korrespondansen til å begynne med men etter kort tid fikk jeg kontakt og veldig god oppfølging.
Er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått og jeg får varen min til jul som planlagt.
Takk til dere.

Antwort von Sunnere AS
Angrer meg for at jeg ikke leste alle…
Angrer meg for at jeg ikke leste alle de dårlige tilbakemeldingene her før jeg bestilte 😢Det var den julegaven .Ingen svar,ingen pakke,alt for dårlig .Jeg har ringt,sendt Mail,kontaktet kundeservice osv.....
Bestilt vare for over en måned som ikke…
Bestilt vare for over en måned som ikke har blitt sendt , ingen svar fra kundeservice etter forsøk på kontakt flere dager på rad.
Oppdatering :varen kom raskt etter ny kontakt

Meget bra kundeservice
Meget bra kundeservice, og kjempegod oppfølging.

Antwort von Sunnere AS
Jeg har ikke fått varen jeg bestilte

Usedvanlig god service
Usedvanlig god service! Fikk strålende hjelp av Stig og resten av de på lageret. For at jeg skulle få pakken i tide dro de selv ned på postkontoret etter at posten hadde gått. Pakken kom dermed i posten dagen etter og helgen var reddet. Anbefales!

Antwort von Sunnere AS
DOES NOT WANT TO ANSWER ME WHEN I ASK…
DOES NOT WANT TO ANSWER ME WHEN I ASK WHERE MY JUICEMACHINE IS. DOES NOT ANSWER PER EMAIL OR TELEPHONE. DOES NOT WANT TO GIVE ME MY MONEY BACK WHEN I ASK FOR IT THE WOMAN HANGS UP THE PHONE AND DOES NOT WANT TO TALK TO ME.
SUNNERE.NO
Har framleis ikkje mottatt bestilt…
Har framleis ikkje mottatt bestilt vare, trass i melding om at kjøpesterke gjennomført
Jeg lurer veldig på hva som skjer i…
Jeg lurer veldig på hva som skjer i dette firmaet.... Jeg skulle ha tak i en del til en juicer. Den var kjøpt et annet sted, men skulle dekkes av garantien gjennom dette firmaet. Jeg opplevde raskt svar på e-post, men delen uteble. Har purret gjentatte ganger siden i vinter. Har sendt all korrespondanse på nytt og purrer nå med jevne mellomrom, men svarene uteblir. Får aldri svar på telefonen lenge. Fortvilende! Har nå en kjempedyr juicer som jeg ikke kan bruke :-(
Hold dere unna!
Hold dere unna!
Sto 2-5 leveringsdager.
Nå har det gått 1 måned!
Får ikke svar på mail, melding, eller telefon.

Antwort von Sunnere AS
Seriøst firma eller svindel?
Seriøst firma eller svindel? Jeg kjøpte og betalte for juiceren Sana 707 matt silver for 4,5 månedsiden. Har ennå ikke fått den. Elendig og mangelfull kundeservice. De solgte et produkt de ikke hadde. Og; jeg ser de fremdeles selger produktet på sin hjemmeside!!!!....

Ordre ikke behandlet etter 10 dager
Hei
Jeg la inn bestillingen 24.08. Idag er det 3. September. Fremdeles står min ordre som UBEHANDLET må min side. De har altså ikke behandlet ordren engang på 10 dager. Det er vel den desidert dårligste opplevelsen jeg har hatt på netthandel noensinne. Ingen informasjon heller så langt

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.