Har ikke fått varen bestilt i oktober 2020, har ikke fått noen svar på meilene jeg har send , ingen svar på telefonen. Til slut jeg har avbestilt varen og har ikke fått penger til og med i dag. Trist!... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Avventer levering av vare Jeg har ikke mottatt varen; etter en uke står den fremdeles som ubehandlet, og jeg har ikke fått svar på henvendelse hvor jeg etterspør varen. Jeg bestilte varer der blan... Mehr ansehen
Levering skulle ta 1-2 dager, men først etter 10 dager og en purring fra meg fikk jeg e-post om at produktet ikke var på lager i den fargen jeg hadde bestilt. Jeg fikk tilbud om en annen farge eller k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nei,desverre jeg er ikke fornøyd, først og fremst jeg fikk ikke den som jeg bestilte, andre farge,andre model og forsinket ikke den dato som dere lovte med bestillingen ,dette var viktig for meg for å... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sunnere AS er et selskap som arbeider med og bringe nye og spennende produkter ut til mennesker som er opptatt av en frisk og god helse. I vårt sortiment finner du for eksempel produkter innen juicing, tørking av mat, helsekost, vann og luftrensere samt treningsutstyr, bøker, drikkeflasker, matbokser osv. Vi vil hele tiden lete etter produkter som er praktiske og nyttige til hverdagsbruk, for private hjem eller bedrifter. Vi har agenturer på flere av våre produktgrupper og søker også deg som ønsker og være en forhandler. Velkommen til oss!
Kontaktinformationen
Vakåsveien 7, 1395, Hvalstad, Norwegen
- +47-91560348
- salg@sunnere.no
- sunnere.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Begrenset valg av farge på maskinene
Varm anbefaling. Hurom juicer
Varm anbefaling. Utmerket produkt. Hadde problem med leveransen, men dette ble løst på beste måte. Bruker gjerne denne nettbutikken igjen!
Ganske dårlig kundebehandling
Ganske dårlig kundebehandling. Fikk feil vare. Stig lovte å fikse dette, men forsvant og sluttet å svare på email. Ingen tar tlf heller.
Veldig rask levering
Veldig rask levering og oversiktlig bestilling.
Alt som det skal være
Produktet som beskrevet, rask forsendelse, iuskadd, ngenting å utsette.
Gode priser.!
Gode priser, rask levering. En positiv opplevelse. Anbefales.!
Kjapt levering
5 stars to product and service from…
5 stars to product and service from Stig Halland
Flott service
Flott service. Har deler til de maskiner de selger. Jeg fikk ny sil til min juicer da denne sprakk etter et forsøk med en litt for stor gulrot den var ankommet etter et par dager
E-post besvares ikke, ingen levering!
E-post besvares ikke, og varene kommer ikke frem! fikk mail litt etter jeg bestilte att varene var sendt og det er snart 1mnd siden. fortsatt ingen ting!
Solid produkt
Solid produkt, men dårlig kundebehandling
Jeg er misfornøyd med Sunnere AS
Jeg er misfornøyd med Sunnere AS. Har bestilt og betalt Freshlifefe i juli. I dag er 30 august. Har ikke fått varer enda.Jeg skulle fått beskjed av sSunnere ikke har den på lageret.
Ikke mottatt betalt vare! Uakseptabelt.
Det er helt uakseptabelt. Jeg har ikke fått varen jeg har betalt for. Det er mulig at det er fordi det er lang leveringstid MEN da burde jeg fått beskjed om det i stedet for å få purring på å svare på Trustpilot.
Jeg fikk et svar da jeg henvendte meg og sa at jeg ikke hadde fått varen. Ble lovet at saken skulle følges opp men ikke noe har skjedd. Sunnere AS har vært «taus».
Meget god service!
Fikk problemer med leveransen. Firmaet løste det elegant - uten noen form for diskusjon - og jeg som kunde, ble meget fornøyd :) ! Handler mer enn gjerne der igjen.
Her blir det dårleg score av den enkle…
Her blir det dårleg score av den enkle grunn at eg får mail om å skrive ein anmeldelse av kjøpet...og eg har ikkje ein gong FÅTT varen eg bestilte for 7 dagar sidan. Litt amatørmessig, tykkjer eg.
Men eg gjer gjerne ros til kundeservice/chatten for kjappe, gode svar.
Det var enkelt å greit å bestille og…
Det var enkelt å greit å bestille og varen ankom kun etter to dag.
Veldig fornøyd
Avventer levering av vare
Avventer levering av vare
Jeg har ikke mottatt varen; etter en uke står den fremdeles som ubehandlet, og jeg har ikke fått svar på henvendelse hvor jeg etterspør varen. Jeg bestilte varer der blant annet fordi det stod at de hadde rask levering. Med mindre ting skjer raskt nå, er jeg dessverre ikke særlig imponert over en nettbutikk jeg i utgangspunktet hadde høye forventninger til.
Veldig god service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.