Superbiksen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde for 9 mdr sidem købt nogle termo- og hygrometre. Displayet pået blev defekt. Sendte foto af fejlen. Få dage efter modtog jeg et nyt uden besvær eller udgift for mig. Behøvede ikke at sende defe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 5 lyskæder, en pakkefejl gjorde at der kun kom 1. Ringede til firmaet - imødekommende personale, der fluks sendte de manglende varer afsted på en haster og de var leveret med PostNord kl 9.30... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i sin fineste orden, hurtigt leveret og pakket på bedste vis🤗. Købt opladelig lampe ,som var opladet kunne bruges med det samme👏. Fuld tilfredshed🙂, køber gerne her igen👍.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var super søde! Fik først en lyskæde med fejl hvilket bekymrede mig og de svarede med det samme og gav mig mulighed for rabat eller en ny lyskæde. Jeg ønskede en ny lyskæde som med det samme blev s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Geschenkeladen
  4. Spielwarengeschäft

Über Superbiksen

Vom Unternehmen geschrieben

Gadgets, smart hjem, livsstil, belysning og mobiltilbehør.

Fragt

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig levering

Hurtig levering. Pænt pakket ind og varen er i orden.

31. Oktober 2024

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🌟
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på emballage indpakningen.

Alt gik som det skulle.

Alt gik som det skulle.
Hurtig levering,og varen var som forventet.

21. Oktober 2024

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🌟

Vi vil se frem til at se dig som kunde, en anden god gang.

Super hurtig levering

Super hurtig levering

23. September 2024

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse - Vi er glade for at du giver dig tid til at bedømme din købsoplevelse.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Del levering

Del levering, selv om annoncer stadig kører.

5. August 2024

Hej,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage at du har haft problemer med din ordre. Dog kan jeg ikke ud fra din anmeldelse, se hvilke problemer der er med din ordre.
Vi levere slet ikke delleverancer, uden at det er aftalt med kunden. Så der må evt. være tale om en misforståelse.

Umiddelbart kan jeg ikke se at du har forsøgt at kontakte os. Du må meget gerne kontakte os på mail: info@superbiksen.dk, så vi kan få løst problemet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Og hurtig hjælp til spørgsmål

29. Juli 2024

Antwort von Superbiksen

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Fem stjerner

Fint produkt og lynhurtig service. Blot 1 1/2 time efter jeg havde bestilt, var varen pakket og afsendt. Er meget tilfreds :)

10. Juli 2024

Hej Anne,

Tak for en rigtig fin anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Mvh. Lasse
Superbiksen.dk

Kan kun anbefale

Kan kun anbefale, solcelle fyrfadslys rigtig fine til prisen og hurtig ekspedition 👍

3. Mai 2024

Hej Michael

Tak for en rigtig fin anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi håber at se dig igen en anden gang.

Du ønskes en rigtig god dag!

Mvh. Lasse - Superbiksen.dk

Super service og lyn hurtig levering😊

Super service og lyn hurtig levering😊
Kan varmt anbefales !

19. April 2024

Hej Lene

Tak for en rigtig fin anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi håber at se dig igen en anden gang.

Du ønskes en rigtig god dag!

Mvh. Lasse - Superbiksen.dk

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Hurtig levering

12. April 2024

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🌟

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uheldig oplevelse med kvalitet og…

Uheldig oplevelse med kvalitet og reklamation.
Jeg har købt en bordlampe, genopladelig Led. Da vi samlede dem sad lampeskærmen skæv. Jeg sendte den retur. Jeg begik dog den fejl ikke at skrive til dem først. Men de tjekker lampen og finder ikke fejl på den. Så koster det naturligvis at få den retur. Jeg forsøgte dog at få Superbiksen til at garantere at jeg ville få en lampe retur der kunne samles så den er lige, men det fik jeg ikke nogen garanti for. Jeg valgte at betale for at få lampen retur alligevel. Men den var stadig ikke lige, dokumenteret med vaterpas og målinger. Jeg skriver til dem igen. De forklarer at jeg skal rette lidt på lampehovedet, det forsøger jeg, men det lykkedes ikke. De skriver endelig at jeg er velkommen til at sende den retur, men denne gang vil det så koste 375 kr. at få lampen tilbage hvis værkstedet ikke finder fejl. Så nu giver jeg op.

Jeg kommenterer lige jeres svar her.

Jeg er ikke utilfreds med at vi ikke kunne returnere varen, sådan er købeloven.

Det var en julegave, derfor finder vi først fejlen da den bliver pakket ud. Ja jeg ville gerne at den kunne returneres, fordi jeg er ked af at se på en skæv lampe. Men I bytter ikke gaver, I tilbyder kun returret i 14 dage som købeloven foreskriver.

I modtager også et billede af hele lampen hvor man kan se at soklen på den er i vatter, men lampeskærmen er ikke.

29. Februar 2024

Hej Helle,

Nu er det godt nok ikke dig, som vi har været i dialog med. Men først og fremmest, så er jeg ked af at vi ikke har kunne finde en løsning. Det er naturligvis i vores interesse at løse sager så problemfrit som muligt.

Når det så er sagt, så synes jeg ikke at din anmeldelse er helt rimelig, eller for den sags skyld, retvisende. Du har undladt de væsentlige oplysninger.

Lad mig forsøge at beskrive sagen kort:
42 dage efter I har modtaget pakken, modtager vi produktet retur, hvor der er noteret at I ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, med begrundelsen “varen er ikke som forventet” og at I ønsker pengene retur. Vi har på intet tidspunkt hørt fra jer, inden I returnere produktet.

Vi kontakter jer, og fortæller at det desværre ikke længere er muligt at gøre brug af fortrydelsesretten. I en note skriver I at det er en reklamation og at I ikke ønsker lampen ombyttet. I skriver at lampen er skæv, hvorved vi undersøger lampen, som en reklamations sag. Men hverken vores leverandør eller os selv, finder fejl på lampen. Den har været skilt ad, for at sikre at der ikke er tale om en produktionsfejl. Trods at vi ikke finder fejl eller skævheder, behandler vi sagen, uden at opkræve et undersøgelsesgebyr. Vi informere om at I dog selv skal betale fragtomkostningerne.

I er dog ikke meget for at ville have lampen leveret igen, hvilket underbygger vores mistanke om, at reklamationen blot er et forsøg på at omgås fortrydelsesretten, så I kan få pengene retur. F.eks. melder historien ikke noget om, hvorfor der skulle gå næsten halvanden måned, før I fandt ud af at lampen er skæv.

I modtager lampen igen, og så går der 34 dage før vi modtager en mail fra jer, med nogle billeder der eftersigende skulle bevise at lampen er skæv. Men vi ser ingen billeder af de steder på lampen, hvor den kan være skæv. Vi modtager et nærbillede af lampehovedet, med et vaterpas, der viser at lampen er meget skæv. På det billede, kan vi ikke se andet en lampehovedet. Derudover skriver I at skærmen nu også er revnet, i forsøget på at rette lampehovedet. Der skal alligevel en del til at få skærmen til at revne, da den holdes af en møtrik, og vil kræve at man vrider unaturligt meget i lampehovedet. Vi kan dog ikke gøre os til dommer ud fra billeder og beskrivelse. Derfor tilbyder vi igen at sende lampen til undersøgelse. Men vi informere samtidig, at der vil være et undersøgelsesgebyr, hvis der ikke findes fejl på lampen, der er dækket af reklamationsretten. Dette er ganske normalt, og er kun et gebyr der opkræves, hvis der ikke findes fejl på produktet.
Vi bliver faktureret af leverandøren, når der ikke findes fejl på produktet.

I slutter så af med at svare, at i giver op, og at I nu vil anmelde jeres oplevelse på Trustpilot.

Vi har strakt os langt i denne sag og gjort hvad vi kunne for at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv kundeservice.

Hurtig og effektiv kundeservice.
Havde ingen problemer og tingene kom efter to dage.

28. Februar 2024

Hej Stefan,

Det bare så fint

12. Februar 2024

Hej Molie,

Billigt og hurtig levering

Billigt produkt og hurtig levering, og så er det nemt at bruge hjemmesiden. Super fint!

21. Dezember 2023

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg ønsker dig et godt nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top sælger, og en god vare.

Varen er som den er beskrevet og som forventet. Leveringen gik meget hurtig og uden nogen form for problemer.
Her har jeg ikke købt for sidste gang.
Top sælger.

4. Dezember 2023

Hej Reiner,

Tak for din fine anmeldelse - den betyder meget for os!

Ruben - Superbiksen.dk

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr