Sushi skejby er et fantastisk sted , søde personale og hurtig betjening , . Vi besøger kun den da det er den bedste i aarhus , har været der flere gange
Das sagen Bewerter
To gange i træk har vi oplevet cirka 25 minutters ventetid på vores ordre. Da vi kombinerer sushi med takeaway fra en anden restaurant bliver det ekstra frustrerende - lidt ventetid må påregnes,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Lækker sushi i en fart hos SushiArt
Kontaktinformationen
Skanderborgvej 181a, st., 8260, Viby, Dänemark
- kontor@sushiart.dk
- sushiart.dk
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sushi skejby er et fantastisk sted
Sushi skejby er et fantastisk sted , søde personale og hurtig betjening , .
Vi besøger kun den da det er den bedste i aarhus , har været der flere gange
De var meget søde og de har det bedste…
De var meget søde og de har det bedste sushi nogensinde
mega lækker sushi
mega lækker sushi, og mega god service
altid vildt friske og dejlige smage
Skøn service
Skøn service, og virkelig god sushi. Jeg havde ingen ventetid, og det var dejlig nemt at hente det. Alt i alt, bare mega godt.
Super sødt og effektivt personale
Super sødt og effektivt personale, og det kan smages på kvaliteten!😊😊
Fremregende service
Skide god mad
Sushi Art Silkeborg
Jeg bestiller ofte hos Sushi Art i Silkeborg. Her oplever jeg altid super god service! Sushien smager super og er altid i god kvalitet! Kan klart anbefales.
Super lækker sushi og rigtig god…
Super lækker sushi og rigtig god service!
Maden var frisk og smagte virkelig godt. Personalet var også meget søde og imødekommende. Kan helt klart anbefales hvis man vil have god sushi i Silkeborg
Altid super lækkert frisk sushi
Altid super lækkert frisk sushi, og rigtig god service <3 Tak for god mad, og god kvalitet
Klar anbefaling
Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbefale til andre, der elsker god sushi.
Stor anbefaling. Sushi Art i Kolding Storcenter
Fantastisk oplevelse i Kolding storcenter meget venlige, og de sørgede for der var en lille ( gave) til en 15 år s fødselsdag. Ris formet som tal. Og så med noget rødt ovenpå.
10/10
Altid mega lækkert mad og altid sødt personale. Helt klar en 10/10 oplevelse🙌🏼🙌🏼
Jeg har altid kun haft gode oplevelser…
Jeg har altid kun haft gode oplevelser hos deres forskellige lokationer. Jeg besøger ofte deres butik i Risskov og Skanderborg, og oplever altid smilende medarbejdere og et stort udvalg af sushi.
Kokkene er altid venlige til at lave lidt ændringer, hvis jeg har præferencer til en rulle sushi som ikke er i disken. Jeg er vild med konceptet og kommer altid forbi
Tusind tak
Dårlig oplevelse
Vi fik sushi i dag d. 22/2 fra Sushiart i Risskov. Det var desværre ikke den kvalitet vi er vant til. Smagen fra risene var alt for dominerende så det næsten blev en kvalm oplevelse. Vi spiste langt fra det hele. Der går noget tid inden jeg spiser sushi igen
God fisk :)
Bestilt sushi fra sushiart Viborg. Jeg er norsk så jeg kender en god fisk :)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.