Superenkel uthyrning av stuga. verkar som om allt bara är i sin ordning. Fortsätter allt så här kan de bara rekommenderas varmt. Vi ser fram emot att se om det också finns som utlovat i husbeskriv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Allt med det här företaget ser skumt ut, allt från sidan till prissättningen. Det ser ut som en utländsk sida som har blivit översatt till svenska (och det kanske är halvsant). Det var enda sida... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har hyrt ut mina två stugor i Stockholms skärgård i nästan 10 år med hjälp av denna bokningstjänst. Hjälp vad tiden går :-( Jag måste säga tack för en bra service och ett trevligt bemötande. Und... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig hurtig svar, det fungere bare. Har lejet gennem sverigesemester flere gange. Kan klart anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Oavsett resa eller semester i Sverige: Hyr snabbt och smidigt din stuga, lägenhet, hotell eller herrgård hos Sverigesemster.com - Svensk stuguthyrning.
Storgatan 63, 38540, Bergkvara, Schweden
Det var enda sidan som erbjöd hus där vi ville bo så vi testade ändå (och räknade med risken att bli blåsta).
MEN, allt funkade hur bra som helst och nu har vi använt tjänsten tre gånger. Aldrig några problem och det har inte varit några problem med att få tag på kundtjänst.

Antwort von Sweden-holidays.com
Lätthanterlig hemsida. Snabb feedback, bra stugor, extremt mycket att välja på.

Antwort von Sweden-holidays.com
Gick snabbt att boka en stuga. Det man kunde önska sig är att man kunde nå er på telefon också, inte bara på mall.

Antwort von Sweden-holidays.com
Superenkel uthyrning av stuga. verkar som om allt bara är i sin ordning.
Fortsätter allt så här kan de bara rekommenderas varmt.
Vi ser fram emot att se om det också finns som utlovat i husbeskrivningen, och till vår semester.
Superenkelt för danskar, Tak

Antwort von Sweden-holidays.com
Very difficult and uncomfotably problem handling. Most likely they do neither take control of their lessors nor of the offered houses. It turned out that a completely unhabitable house was rented out to me. After long discussions they promised in writing to refund the full paid amount. What finally lead to this appraisal was that they did NOT do so but kept approx. 3% and do not react on messages anymore.

Antwort von Sweden-holidays.com
Underbar plats där hundarna kan vara lösa jämnt. Inga människor bara natur. Värdarna var jätte bra

Antwort von Sweden-holidays.com
Stämmer inget av det ni svarade på i ett meddelande. Vi har inte alls varit i kontakt med er om någonting. Stugan kostade 9000kr och det står visst i annonsen exklusivt boende. Har ni ingen koll alls?

Antwort von Sweden-holidays.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.