Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je alles in details wilt leren over crypto, moet je bij deze gasten zijn! Thomas & Christoff zijn ervaren crypto investeerders, transpirant en weten wat ze doen. Chris kan leerzame technische anal... Mehr ansehen

1. Service für Kryptowährung
  2. Alternative Finanzdienstleistungen
  3. Educational Testing Service
  4. Medienunternehmen
  5. Psychologe

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen traders aan een strategie, die ze traden onder begeleiding tot ze winstgevend ermee zijn en dan schalen samen verantwoord op naar + 100k/jaar.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Expertise en betrouwbaarheid

Ik heb in een korte tijd veel geleerd bij Swing Capital. Christoff en Thomas laten zowel hun expertise zien, als een persoonlijke kant. Je kunt ze alles vragen en zijn hier zelfs blij mee als je dit doet. De community is ook actief, waar je ook weer veel van kunt leren.
Als je kennis of begeleiding mist voor traden of investeren is dit de place to be

11. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een telefonisch contact gehad…

Onlangs een telefonisch contact gehad met Thomas Werkman, hierover zeer tevreden nam zich echt de tijd om mee te kijken in mijn portfolio en kwam met professionele mening en ondersteuning. Zelfs als je nog niet actief wil deelnemen aan de Discord community wordt je goed geholpen . Ik ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken als ik wat meer tijd heb.

30. Mai 2025

Intressant en heel leerzaam

Intressant en heel leerzaam

Je merkt dat er veel ervaring is. en dat ze echt bereid zijn om je te helpen en ook de tijd er voor nemen.

Tot nu toe heb ik het alleen maar als prettig ervaren.
en heb ik al velen stappen in de goede richting mogen maken, en daar ben ik ze zeker dankbaar voor.

23. November 2024

Gewoon top!

Zeker een aanrader! Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact en ontwikkeling. Ik heb samen met Thomas een strategie uitgestippeld en een goed portfolio opgesteld. Thomas is recht door zee en laat je soms echt goed nadenken over de gesprekken wat we hebben gevoerd. Echt top!

18. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Swing capital is een ander niveau!

Super ervaring binnen deze community!
Na een kleine tijd erin te zitten heeft het zeker al impact op hoe ik naar crypto kijk. Hoe ik mijzelf kan verbeteren binnen maar ook buiten de crypto wereld.
Kort om dit is een kans die je moet pakken als je opzoek bent naar persoonlijke groei en een leuke community!

21. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppers die dromen omtoveren in realiteit

Mijn ervaring is nogsteeds bezig. Tegenwoordig ben je snel sceptisch over online cursussen en heb je het idee dat je door veel in de maling wordt genomen. Door een goeie vriend een cursus bij SwingCapital begonnen en ik ben verbijsterd. Vriendelijke hulp en community met een drive tot naar het beste van jezelf te streven. Ik heb geen enkel moment spijt van aanmelden en ben blij dat ik deel uit mag maken van deze community. Het goud ligt in jouw eigen handen! Met deze toppers als hulp kan jij naar jouw dromen toe werken en deze realiteit maken!

19. November 2024

Gewoon doen!

Tot op heden een top ervaring binnen Swing Capital. Sterke begeleiding met de doelen die ik voor ogen heb. Niet alleen met Crypto kun je je hier ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Deze community is er voor elkaar, waardoor het voelt als een echte familie! Mocht je jezelf serieus nemen in het leven en 100% een nieuw doel voor ogen hebben m.b.t. crypto, adviseer ik je echt om Swing Capital te checken!

18. November 2024

Persoonlijk contact

Kort contact gehad eerst met Crisof en later een 1 op 1 sessie van 1 uur per video meet met Thomas. Kort maar bondig: zeer persoonlijk contact, tonen hun interesse in je situatie en beide gesprekken waren zeer nuttig, met zeer buikbare tips, waarmee ik direct aan de slag kon.

12. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het persoonlijke aspect van Swing…

Het persoonlijke aspect van Swing Capital, daarbij bedoel ik het persoonlijke contact met Christoff en Thomas is iets wat je niet vaak zult tegenkomen in communities, en wat erg veel waarde toevoegt. Thomas en Christoff staan elke dag klaar met nieuwe updates, livestreams maar ook hele interessante feitjes die veel waarde met zich meebrengen over de markt. Al met al, kan ik iedereen die het traden onder de knie wil krijgen, deze community aanraden.

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na de twee keer de 1 op 1 sessie met…

Na de twee keer de 1 op 1 sessie met Thomas te hebben gedaan, is onze strategie en ons plan m.b.t. Crypto portofolio veel duidelijker geworden. Samen doelen opgesteld zowel , financieel, mentaal en stuk bewustwording van emoties die bij het investeren van crypto currency komen kijken.

Waar wij op moeten letten in dexscreener voor als wij een project instappen als een van de voorbeelden. Dat heeft echt goed geholpen.

Kort en bondig: Persoonlijk zeer waardervol.
Maak notities tijdens de sessie en durf vragen te stellen 🚀🚀.

30. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne stem om naar te luisteren

De cursus gedaan. Biedt veel waarde voor het bedrag.

Helder en duidelijk to-the-point wat betreft de overdracht van de kennis.

Er wordt rustig gepraat, waardoor het makkelijk te volgen is.

Ik ben fan!

10. Juni 2024

Oprechte info omtrent crypto

De mannen van Swing capital hebben de juiste info in huis! Ik weet de waarde van een mentor, dus zonder twijfel de 1-1 met Thomas aangegaan om een sterke portfolio op te bouwen!

Lets go!

22. Mai 2024

Enorm tevreden!

Ik ben sinds een tijdje lid van deze community en ook heb ik 1-1 begeleiding. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn complimenten naar Thomas en Christoff, deze mannen weten heel goed waar ze het over hebben. Ook heb ik mooie winsten gemaakt!

Geen guru onzin, gewoon twee oprechte, down-to earth gasten die je bombarderen met kennis en praktische tips. Bedankt!

19. April 2024

Mijn Reflectie

Heb nog nooit in mijn leven een review geplaatst of er de tijd voor genomen. Dit bericht is misschien dan ook niet zo zeer bedoeld als feedback voor het team van Swing Capital maar eerder als dataset voor een prospect of ex-lid.

Potentie is luid, heel luid… Als jij echt bereid bent tijd & geld in jouw ontwikkeling te steken, dan zullen mensen als Christoff & Thomas er alles aan doen om jou hierin te ondersteunen.

Met de nadruk op ondersteunen. Ze geven alle kennis & tools die ze hebben in de vorm van een up-to-date cursus, fysieke & online meetings, 1-1 begeleiding programma’s, etc.

Maar alleen jijzelf bent verantwoordelijk voor alles wat je leven hebt bereikt en zult bereiken. Niet Christoff, niet Thomas, niet je moeder. Niemand gaat je micro managen.

Geloof me, heb waarschijnlijk het meest betaalt aan opleiding & coaching van alle leden dus denk wel dat ik recht van spreken heb.

Dus voor alle mensen die van plan zijn een review plaatsen, kijk eerst naar jezelf. Relativeer en stel jezelf de vraag. Heb ik de allerbeste versie van mezelf laten zien aan deze jongens?

Als het antwoord geen volmondige ja is, plaats dan aub geen review.

Om af te sluiten. Mensen die hard zijn voor zichzelf hebben een soft leven, mensen die soft zijn voor zichzelf hebben een hard leven.

De wereld wordt als maar zwakker en zwakker. Ik word elke week slimmer, ik word elke week sterker, and boy I’m just getting started…

Dus aan jou de keuze ga je flikkers zoals mij bijhouden, inhalen of ga je achterblijven?

9. April 2024

1 op 1 met Thomas

Tijdens deze call wou ik er graag achter komen welk risicoprofiel bij mij zou passen. Nu is dat mij stukken duidelijker geworden en ik heb nu ook een realistisch doel voor ogen. Verder heeft hij mij nog tips gegeven om mijn rendement te maximaliseren. Een fijne gesprek was het!

Het enige verbeterpunt is dat Thomas af en toe in de herhaling viel met zijn uitleg, verder geen opmerkingen.

26. März 2024

Transparency

Most important thing for me when it comes down to investing is transparency. Tomas is very transparant about what he does and how he does it. You can tell he's knowledgable. Defiently somebody you can learn alot from!

24. März 2024

1 op 1 Call met Thomas

Vandaag een 1 op 1 call gehad met Thomas, en wat een waardevol gesprek was dat zeg! Mijn visie op het verdienen en behouden van geld door middel van investeren in De-Fi / Altcoins is volledig veranderd. Enorm veel geleerd en zeker voor iedereen aan te raden die wilt beginnen met investeren in De-Fi / Altcoins!

22. März 2024

1 op 1 met Thomas

Tijdens de 1 op 1 met Thomas ga je samen met hem naar je portofolio kijken. Hoe veel risk je neemt en wat voor risicoprofiel passend zou zijn bij jouw doelen.
Hier heeft Thomas mij interessante perspectieven gegeven over hoe ik mijn doelen kan behalen.
Enige wat ik jammer vond is dat Thomas zelf veel aan het woord was. Hierdoor was het soms moeilijk om ondertussen een opmerking te geven.
Daarentegen was het wel prettig dat Thomas nog de tijd nam aan het einde van het gesprek om te kijken of alles duidelijk was en of ik nog vragen had.
En die vragen zijn allemaal beantwoord.

20. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr