Alt i alt altid ordentligt. Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede. Men almindeligvis god service.
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig go service, får altid besked hvornår de kommer, besked når de har været der samt mail med betalings link. Samtlige vinduer er super flot rene, intet at klage over. Kan kun anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊
Unternehmen hat geantwortet
Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.
Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Sydhavs Puds
Vores faste vinduesvasker er perfekt, andre knap så gode, og lidt dårlig kominikation, når man ringer

Antwort von Sydhavs Puds
det går for stærkt en gang imellem sår resultatet er ikke godt nok

Antwort von Sydhavs Puds
Har i dag haft en meget ubehagelig oplevelse, da sydhavs puds (1 mand og 1 dame) er her for at pudse min nabo´s vinduer.
De holder med deres bil ud for min indkørsel og når de trækker deres slanger ud som de bruger til at vaske med, trækker de dem tværs over min indkørsel og trækker dem op ad min bil, hvilket de har gjort stort set hver gang de er her, i dag vælger jeg så at gå ud og ville bede dem pænt om de ikke kan lade være med at holde ud for min indkørsel så de ikke trak slangerne op ad min bil hvilket jeg gerne ville frabede mig. Manden farer op med det samme og siger meget vredt: NEJ det kunne han ikke og han holdt på offentlig vej så han kunne holde her hvis det passede ham, så siger jeg ja det var korrekt, men slangerne trækker i henover min private matrikkel hvor jeg holder med min bil og rammer bilen og det ville jeg godt frabede mig de gjorde. Jamen det var fordi det var det nemmeste for ham og den måde han kunne trække slangerne ud på. Jeg svarer, at det kunne da aldrig blive mit problem hvordan hans opbygning på bilen var lavet og hvordan han fik sine slanger trukket ud på og igen siger jeg til manden at det ville jeg ikke have de gjorde og de gerne måtte respektere dette og går tilbage mod min bil i min egen indkørsel, Så råber manden til mig at hvis jeg havde et problem så kunne jeg bare komme an, så vender jeg mig om og går ud mod manden for at sige at sån skulle han ikke tale til mig og slet ikke når jeg pænt og stille og roligt beder dem om at flytte deres bil så de holdt på en anden måde, men da jeg kommer tæt nok på slår manden ud efter mig og rammer mig med en knytnæve i ansigtigt og jeg bliver selvfølgelig overrasket og forsøger at undvige og nu kommer damen ham så til undsætning og begynder at skubbe mig mens han stadig angriber mig. Pludselig holder der en postnord bil hvor der er en mand som kommer ud og spørger hvad der foregår, dette får voldsmanden til at trække sig lidt mens damen stadig bliver ved med skubbe til mig, pludselig trækker både voldsmanden og voldsdamen sig til deres bil og på vej derover til råber damen, at det var mig der startede og det ville blive politianmeldt og så sætter de sig ind i bilen hvor de bliver holdende længe og manden sidder og ringer, og pludselig kører de væk.
Jeg har selv ringet og meldt sagen til politiet, så må vi jo se om vi skal mødes i retten ?? Jeg har taget foto af det hele så hvis politiet vil have dokumentation så er det intet problem.
Og til ejeren af firmaet, jeg håber i den grad du tager en alvorlig snak med de to personer og fortæller dem hvordan man opfører sig ude hos kunderne hvor man repræsenterer det firma man er ansat i ?
Så pas på derude hvem man hyrer og hvad man får sagt til dem for ellers kan man da få en knytnæve lige i ansigtigt
de overholdere deres aftaler og gør et godt stykke arbejde

Antwort von Sydhavs Puds
Hurtig og effektiv…klare ruder der holder godt
Jeg er super tilfreds👌👌👌

Antwort von Sydhavs Puds
Dejligt med sms, om hvornår i kommer, er fuld tilfreds med vinduesvask

Antwort von Sydhavs Puds
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.