Rigtig go service, får altid besked hvornår de kommer, besked når de har været der samt mail med betalings link. Samtlige vinduer er super flot rene, intet at klage over. Kan kun anbefales
Unternehmen hat geantwortet
Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt i alt altid ordentligt. Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede. Men almindeligvis god service.
Unternehmen hat geantwortet
Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊
Unternehmen hat geantwortet
Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.
Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Yderst tilfreds med resultat efter vask og god service ved mangel.

Antwort von Sydhavs Puds
Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍
Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍
En glad kunde på møn 😊

Antwort von Sydhavs Puds
Kommer som lovet, efterlader fine, rengjorte vinduer og prisen er fornuftig.

Antwort von Sydhavs Puds
De kommer altid. Det går somme tider for hurtigt når der de vasker vinduerne,

Antwort von Sydhavs Puds
Flot arbejde, er godt tilfreds med jeres arbejde. Ind imellem smutter der et hjørne.

Antwort von Sydhavs Puds
Sydhavs puds er wt Fantastisk dejlig firma der service er i top man så en SMS et par dage før de kommer og igen en SMS lige så hurtigt de har pusse hvors vindue og der er aldrig en finger at sætte på Dee arbejde de er altid så sød og venlig de folk som de sender du til at ordne opgave de er hurtigt og dygtig til deres arbejde vi har altid været meget tilfreds med dem så top karakter til det firma mange hilsner fra Henrik og Berit lolland

Antwort von Sydhavs Puds
man må godt lukke havelågen når man er færdig med at vaske

Antwort von Sydhavs Puds
Jeg syntes pudsningen er meget svingende, kan være perfekt, 🤗men også ikke mindre godt ☹️

Antwort von Sydhavs Puds
Kvaliteten er ikke noget at råbe hurra for, der stadig pletter på vindue
Jeg følger jeg var i god dialog med firmaet men lige så snart jeg efter spurgte om jeg kunne få reduceret regningen lidt da de ikke kunne komme til alle mine vinduer var der pludselig intet svar fra dem.
Har kun fået pudset 4/7 vinduer og det har ikke været tilfredsstillende, så synes jeg at det var en lidt dyr regning
Håber at i går arbejdet på jeres kommunikation, kan se flere klager over det
Jeg vil ikke bestille vinduespudsning hos jer igen

Antwort von Sydhavs Puds
Ville ønske jeg kunne have givet 0 stjerner, men det er desværre ikke muligt.
Jeg var utilfreds over den såkaldte "vinduespudsning" og ringede selvfølgelig til jer.
Aldrig har jeg talt med så flabet en medarbejder, som tillod sig at tale i en så nedladende tone, at jeg dirrede af arrigskab bagefter.
Hvis det er den måde i kommunikerer med jeres kunder på, forstår jeg godt man ikke bruger jer mere end én gang.
Aldrig, Aldrig nogensinde vil jeg anbefale jer til nogen og jeg vil advare alle jeg kender mod jer, og jeres utroligt dårlige kundeservice.

Antwort von Sydhavs Puds
Skrækkeligt firma - Hold jer langt væk.. Mine forældre har ikke haft andet end problemer..
Efter vinduespudsning løber vandet ned af vinduerne - sæbe rester sidder alle vegne og de vinduer der er tørre har striber over det hele.. Når kundeservice kontaktes bliver mine forældre mødt af en flabet kundeservice medarbejder, der påstår at de hverken bruger sæbe eller svaber til at ordne vinduerne og at det sikkert er noget sæbe og vand de selv har glemt..
Så bedste råd - find et andet og mere professionelt firma, det bør ikke være svært at finde..

Antwort von Sydhavs Puds
VIRKELIG dårlig service.. Vinduer der ikke blive pudset, aftaler der ikke overholdes og ekstra gebyr…
Uhørt dårligt firma og ligeledes er deres kundeservice. Anbefaler ingen, at få pudset vinduer her igennem, meget kedelig oplevelse. Desværre.
Jeg er blevet trukket 2 gange betaling for 1 gange vinduespuds , 171 kr og 176 kr for samme dag. Ikke i orden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.