Det bliver ikke bedre. Super flinkt personale, som har overskud og er interesserede i at hjælpe, frem for bare at sælge. Jeg fik præcist det jeg ledte efter og kommer helt klart igen. Der blev bu... Mehr ansehen
Tacdane er “fit for service” Jeg fik en super ekspedition af min online ordre fra Tacdanes medarbejdere. Hurtig og effektiv, og uden dårlige undskyldninger om hvorfor dele af ordren eftersendes... Mehr ansehen
Jeg skulle bruge en dæmper til PRS konkurrencer og min 7mmRM jagtriffel så jeg snakkede med Magnus fra tacdane og vi nåede frem til en silentsteel dæmper med en safeguard (for varme flimmer) var løs... Mehr ansehen
Jeg har flere gange handlet med TacDane. Både privat og i foreningsregi. Det er altid en god oplevelse, de er super hjælpsomme. De hjælper med at skaffe obskure dele hjem og lytter samt vejleder p... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos TacDane har vi specialiseret os i at levere våben, ammunition og taktisk udstyr til alle typer skytter, hvad end det omhandler jagt eller sportsskydning.
søndergade 16, 6650, Brørup, Dänemark
- 30206650
- kontakt@tacdane.dk
- tacdane.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Det bliver ikke bedre
Det bliver ikke bedre.
Super flinkt personale, som har overskud og er interesserede i at hjælpe, frem for bare at sælge. Jeg fik præcist det jeg ledte efter og kommer helt klart igen. Der blev budt på gratis drikkelse og atmosfæren var super god.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner så havde jeg gjort det 💪
Utrolig professionel og venlig
Utrolig professionel og venlig. Jeg har så mange gode ting at skrive om ham at jeg ikke har tid til at skrive det i én kommentar. God valg af varer fra USA som man ikke kan købe andre steder, hverken i Danmark eller Helle Europa. Tak for handlerne.
Femstjernet kundeservice
Det eneste, der overgår TacDanes sortiment, er deres kundeservice — de svarer altid lynhurtigt og med den største venlighed og hjælpsomhed. Landets bedste leverandør til LEAF. Tak!
Super service online
Super service online!
Lidt forlænget leveringstid, hvilket jeg var klar over fra start, men super nem kommunikation har været afgørende nøglefaktor og jeg er bestemt tilfreds.
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser. Alt som det skal være.
Tacdane er “fit for service”
Tacdane er “fit for service”
Jeg fik en super ekspedition af min online ordre fra Tacdanes medarbejdere.
Der står “restordre” på produkter, som ikke kan sendes direkte fra lager, så man er klar over at det eftersendes. Ingen ekstra opkrævning af fragt, på trods af dette -det er i orden.
Tak Magnus og Tacdane teamet for god service!
Hurtigt svar på spørgsmål og hurtig…
Hurtigt svar på spørgsmål og hurtig levering-
Hurtig levering og god support.
Hurtig levering og god support.
God aftermarket service
Selvom det er en webshop baseret virksomhed, har jeg oplevet god og personlig service.
Gid produktvejledning og efterfølgende service.
God kundeservice
God kundeservice, nem hjemmeside at forholde sig til, hurtig svar tilbage hvis man er i tvivl om noget.
Alt i alt et godt besøg værd.
Top professionelt
Top professionelt! Super rådgivning af folk der kender produkterne, det bestilte kom til aftalt tid. Alt var godt, anbefaling herfra!
Kompetent betjening og hurtig levering…
Kompetent betjening og hurtig levering til en rimelig pris.
God dialog og service
Jeg skulle bruge en dæmper til PRS konkurrencer og min 7mmRM jagtriffel så jeg snakkede med Magnus fra tacdane og vi nåede frem til en silentsteel dæmper med en safeguard (for varme flimmer) var løsningen.
En uge senere havde jeg dæmperen i hånden.
Magnus og Tacdane var utrolig hjælpsomme fra end til anden og der er en god dialog med dem.
Har kun godt at sige om Tacdane
Har kun godt at sige om Tacdane. Har nok smidt for i nærheden af 15k over flere besøg. Deres personale er i top klasse, har lige så meget nørd i deres sjæl som os kunder har, og det kan mærkes i deres service.
Jeg regner ligeledes med at bruge flere penge i deres butik, og har anbefalet den til flere venner.
Super hurtig levering 😊
Super hurtig levering 😊
Bestilte torsdag eftermiddag, og kunne hente varen lørdag middag, hos den lokale GLS shop 😊
Har haft fornøjelsen af at handle med Tacdane…
Har haft fornøjelsen af at handle med og møde et par af drengene fra Tacdane i dag. Det er så fedt at møde folk med passion og iværksætterånd. Tak for god service 👍
Fin service og kommunikation
Fin service og kommunikation. En lille fejl i leveringsprisen, men det blev der hurtigt gjort opmærksom på. Så intet problem.
Super kvalitet
Hurtig forsendelse, varer af høj kvalitet, godt udvalg. Ikke sidste gang jeg handler hos dem
Nem nethandel👍
Nem nethandel👍
Bestilte varen og havde den dagen efter… Simpelt og uden problemer☺️👍
Helt perfekt service!
Helt perfekt service! Enormt venligt og hjælpsomt personale som er dedikeret til at give den absolut bedste online kundeservice man kunne ønske sig. Forventer klart at handle her igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.