Kanon god service, talte med ejer om han kunde skaffe noget grej, han undersøgte muligheden og vende hurtigt tilbage, god service. Jimmy
Har fået mine vare relativt hurtigt, de blev bestilt i påsken og har fået dem så hurtigt det kunne lade sig gøre. Meget tilfreds, produkterne stemmer overens og ser meget bedre ud, når man se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde en sygning som var gået op på mine nye bukser, en produktionsfejl. Tacgear gik hele vejen for at hjælpe med en løsning og gav rigtig god kundeservice. Hertil er jeg rigtig glade for deres bukser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Michael leverer guldrandet service i verdensklasse og svarer inde på chatten nærmest inden man har sendt beskeden. Detaljeret målskema minimerer risikoen for fejlkøbt beklædning. Tøjet sidder v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Tacgear.dk sælger vi kun de bedste produkter indenfor beklædning og grej til Soldater, hjemmeværn og hardball verden. vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed.
Horsedammen 13, 2 tv, 3000, Helsingør, Dänemark
- info@tacgear.dk
- tacgear.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og en super nem oplevelse…
God service og en super nem oplevelse at handle med dem. Kan kun anbefale Tacgear:)

Antwort von Tacgear
Kampskjorte til kvinder :)
Super service; god kommunikation, hurtig levering... og ikke mindst kvalitetsprodukter.
Michael hjalp med tøjstørrelser, så jeg har fået den perfekte pasform !

Antwort von Tacgear
Jeg bestilte min kniv om…
Jeg bestilte min kniv om torsdagen/torsdag eftermiddag og den var allerede leveret søndag.
Den virker super lækker og jeg er meget tilfreds 🤙🏻💪

Super god service
Super god service, hvor der blev taget professionelt hånd om min speciale ordre!
Kan varmt anbefales!

Antwort von Tacgear
Det var en god og hurtig levering kort…
Det var en god og hurtig levering kort fortalt

God og overskuelig hjemmesiden
God og overskuelig hjemmesiden, nem at bestille og hurtig levering.
Er ikke færdig med at handle her 😉👍🏻

Antwort von Tacgear
Har fået mine vare relativt hurtigt
Har fået mine vare relativt hurtigt, og det er nogle fede produkter en overskueligt hjemmesid og nem, at finde rundt i, kan godt lig, at se den måde Tacgear.dk de fremviser deres produkter bl.a på Facebook o.s.v de bliver ikke sidste gang i får en order fra mig, det er helt sikkert.

Hurtig og god hjemmeside
Hurtig og god hjemmeside . Nemt at bestille og betale... og superhurtig levering

Kundeservice i topklasse 10/10🌟
Virkelig god kundeservice ang. Special ordere, de var hurtige til at svare og med at lave produktet til en fornuftig pris. 👌

Tacgears Kampbukser
Anmeldelse af tacgears kampbukser.
Har siden 5/6-2024 testet kampbukserne som infanterist. Bukserne er en billig buks hvor man får meget for pengene. Når det er sagt er der nogle klare områder hvor bukserne bare er for billige. Jeg synes de har en tildens til at gå op i syningerne over det hele. Derudover er velcrostykkerne på bukserne elendige. Spændet ved hoften virker slet ikke pga af dårlig velcro og velcro burde aldrig stoppe med at virke. Bukserne virker overordnet billige hele vejen rundt.
Jeg har været glade for bukserne men samtidig utrolig skuffet over at man ikke har brugt nogle bedre sygninger/velcro.
Jeg vil ikke købe bukserne igen så længe dette er et problem

Antwort von Tacgear
Gode varer og hurtig levering
Gode varer og hurtig levering. Vi blev begge positivt overrasket.

Antwort von Tacgear
Hurtig og stabil leveret.
Hurtig og stabil leveret.
Produktet fejler absolut ingenting.
Er ikke færdig med at handle her.

Antwort von Tacgear
Fantastisk service og hurtigt godt og trygt stlevering
Fantastisk service og hurtigt levering

Antwort von Tacgear
Købte jeres kamp skjorte og fik 10…
Købte jeres kamp skjorte og fik 10 procent da det var første køb .
Hurtig levering og god kvalitet .
Glæder mig til at prøve den på øvelse 😊

Gode kvalitets produkter
Gode kvalitets produkter - God service! Bestiller helt sikker her igen!

Antwort von Tacgear
Super hurtig service og er mega glad…
Super hurtig service og er mega glad for mine nye kamp bukser passer perfekt og virker meget solide har kun brugt dem en gang

Antwort von Tacgear
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.